- نوشتهها
- 2,834
- لایکها
- 8
آقای کم تحمل ( گفتی 3 روزم نتونستی تحمل کنیجناب king dani وقتی من پست زدم این تاپیک اصلا تو بخش پاکت پیسی نبود چون من کلا به اینجا سر نمیزنم! شاید هم من اشتباه میکنم ولی اگر واقعا اینطوره و تاپیک منتقل شده لطف کنید دیگر به بنده ایرادی از این بابت نگیرید و متلک پرانی مثل قدم رنجه کردن نفرمایید که اخلاقی نیست . کلا علاقه ای به بخش پاکت پیسی و روحیه پرخاشگرانه شما ندارم و هیچ پستی رو هم اینجا شروع نکردم از توهینهایتان هم میگذرم. صلاح ملک خویش خسروان دانند. به هر حال آخرین توصیه بنده به عنوان کسی که از بد حادثه اینجاست اینست که اگر واقعا لازم نیست و میبینید نیاز کسی که مشاروه ازتون میخواهد واقعا پاکت پیسی نیست اون رو تو چاه این وسیله نندازید. منی که حساب ضرر و زیان و غیره رو کرده بودم و میخواستم دو سه ماهی از این وسیله استفاده جهت تست کنم بعد از 3 روز پشیمون شدم و دیدم این وسیله کلا قابل تحمل هم نیست وای به حال کسی که این ضرر و زیان اذیتش میکنه و با این تعاریف شما میاد به سمت پاکت پیسی و قصدش هم واقعا استفاده و نگهداشتنش هست. واققعا یک سری به بازارچه بزنید ببینید چقدر این موضوع شایع هست.
از بابت اینکه لیست هم اذیتتون کرد متاسفم هیچوقت از این لیست استقبال نکردید چونکه خودتون هم میدانید که کلا شاید 10 مورد هم نشود که 99% هم برای 99% یوزر ها هیچ مهم نیست.
باشه