• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه دوربینی بخرم ؟؟؟؟ (تاپیک اختصاصی خرید دوربین)

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مردم انگليس يه مثل دارند كه ميگه " ما اونقدر پولدار نيستيم كه يك جنس را بيش از يك بار بخريم "
من هم اونقدر پولدار نيستم كه برنامه ريزي كنم سال اينده يك d-slr بخرم بنابراين شك دارم كه همين الان اين كار رو بكنم يا اصلا يك شبه slr كفايت ميكنه براي كار من . از اينها گذشته دوربين هاي شبه slr اي كه تا بحال ديدم هر كدو يه ايراد بزرگ دارند .
خيلي مردد هستم . به همين دليل نمي خوام عجله كنم .

خوب عزیز اینقدر مردد نباش. اول ببین چقدر به عکاسی علاقه داری. بعدش ببین تا چه حد خریدش الان برات ضروریه. در مرحله بعد ببین چقدر پول داری. حالا حساب کن ببین چقدر در ماه می تونی پس انداز کنی. در مورد خرید دوربین این مزیت هست که قیمتها رو به نزوله.
من هم قصد داشتم دوربینم را ارتقای کمی بدم و fz8 را بخرم که می دونم دوربین خوبیه. پولم تا fz50 هم جمع شد و fz50 قیمتش پایین و پایینتر آمد. اما با خودم فکر کردم مطمئنا به زودی هوس اس ال آر خواهم کرد. چون وقتی بخصوص عکسهای شب بهترین دوربینهای شبه اس ال آر در زمینه عکاسی شب که فوجی ها باشند را با ساده ترین اس ال آر هایی مثل canon 350d مقایسه کردم تفاوت از زمین تا آسمان بود. با خودم فکر کردم دیدم کافیه 6 ماه صبر کنم تا بتونم اونو تهیه کنم. تازه اگر بتونم یک مسافر آشنا که از خارج میاد پیدا کنم با همون پول می تونم یک 400d بخرم. و تا اول تابستون بعد هم میشه یک لنز زوم تله تهیه کرد. حالا اگر اتفاق بزرگی افتاد و توی این مدت یک پول قلمبه نصیبم شد - البته تصوره!!! - که چه بهتر یک نیکون d80 میگیرم که با لنز زوم 7.5x داخل کیتش تا مدتها نیاز به لنز جدید هم نخواهم داشت.
اگر هم می دونی حال و حوصله به دست و شونه کشیدن یک دوربین بالای یک کیلو وزن را نداری واقعا این fz8 دوربین خوش دست سبک همه کاره ایه. من با این دوربین مدل پایین پاناسونیکم اونقدر لحظات لذت بخشی داشتم که مسلما با fz8 خیلی بهترشو میشه تجربه کنم.
وقتی هدفت مشخص باشه برنامه ریزی سخت نیست. پس خیلی ذهنت را با تردید خسته نکن.

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن می توان لنزهای خاص 0.7x را روی دوربینی مثل fz8 سوار کرد و به واید کمتر از 26 رسید.
شما ميدونيد قيمت اين مبدل هاي لنز چنده و در ضمن اين كار خيلي مشكليه كه هميشه اين مبدل ها رو با خودت اين ور و اون ور ببري و هي به دور بينت ببندي و باز كني و در مورد زوم بالا هم بايد بگم كه من قبلا يه دوربين fx7 پهاناسونيك داشتم كه زومش 3 بود از طبيعت هم عكسهاي خيلي زيدي باهاش گرفتم ولي هيچ وقت به زوم بالاتر نياز پيدا نكردم

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
شما ميدونيد قيمت اين مبدل هاي لنز چنده و در ضمن اين كار خيلي مشكليه كه هميشه اين مبدل ها رو با خودت اين ور و اون ور ببري و هي به دور بينت ببندي و باز كني و در مورد زوم بالا هم بايد بگم كه من قبلا يه دوربين fx7 پهاناسونيك داشتم كه زومش 3 بود از طبيعت هم عكسهاي خيلي زيدي باهاش گرفتم ولي هيچ وقت به زوم بالاتر نياز پيدا نكردم

نمیدونم تا حالا شده که یک خرگوش رو ببینید که از شما فاصله داره و اگه بهش نزدیک بشید در میره،یا اینکه یک نفر در شرایط خیلی منحصر بفردی در فاصله دور از شما ایستاده و اگه همون موقع عکس نگیرید از دستتون رفته

زوم بالا به درد میخوره برای کسی که عاشق شکار لحظاته کمیابه،آره خوب شما میتونی با زوم کم از درختها عکس بگیری چون درختا پا ندارن که در برن:)

در ضمن سنسور بزرگتر و واید بودن دلیل به کیفیت بالا نیست ،lx2 واقعا دوربین خوبیه ولی ایده آل برای من نیست

سایتها هم امتیاز خیلی بالایی بهش ندادن و زیادی هم گرونه

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیدونم تا حالا شده که یک خرگوش رو ببینید که از شما فاصله داره و اگه بهش نزدیک بشید در میره،یا اینکه یک نفر در شرایط خیلی منحصر بفردی در فاصله دور از شما ایستاده و اگه همون موقع عکس نگیرید از دستتون رفته

زوم بالا به درد میخوره برای کسی که عاشق شکار لحظاته کمیابه،آره خوب شما میتونی با زوم کم از درختها عکس بگیری چون درختا پا ندارن که در برن:)

در ضمن سنسور بزرگتر و واید بودن دلیل به کیفیت بالا نیست ،lx2 واقعا دوربین خوبیه ولی ایده آل برای من نیست

سایتها هم امتیاز خیلی بالایی بهش ندادن و زیادی هم گرونه

کاملا موافقم.
اگر عکاسی در طبیعت عکاسی در پارک ها و یا جاهایی باشه که هیچ مشکل و محدودیتی نداری مساله ای نیست می تونی کلی عکسهای خوب بگیری اما وقتی بالای کوه یا نزدیک آبشار و یا بطور کلی جاهای صعب العبور هستی با زوم بالا می تونی منظره ی مورد نظرت را شکار کنی. مثلا در همین عکس اگر من می خواستم از زوم سه استفاده کنم دوربین خیس میشد . لذا دوربین را دورتر کاشتم با زوم شش و از تایمر طولانی مدت استفاده کردم تا رسیدم به نقطه مورد نظر و عکس گرفته شد.
موارد خیلی زیادی از این دست میشه مثال زد. کلی سوژه ی ناب دوردست هست که زوم دیجیتال به هیچ دردی برای شکارشون نمی خوره و باید زوم اپتیکال مناسب داشته باشی. من با زوم اپتیکال شش به آخرش رسیدم و دنبال زوم خیلی بالاترم.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من آرزو میکردم میشد دامنه زوم پردامنه و کاملا موثر المپیوس 550uz معادل (504-28 = 18x) و بدنه ی باکیفیت و لرزه گیر بی نظیر پاناسونیک fz50 و سنسور با کیفیت کانن 350d با هم ترکیب میشدند و یک مجموعه شبه اس ال آر فوق العاده پدید می آوردند. لااقل برای کار من که دیگه نقصی نداشت.

Vahid.k

Guest
لایک‌ها
5
خوب عزیز اینقدر مردد نباش. اول ببین چقدر به عکاسی علاقه داری. بعدش ببین تا چه حد خریدش الان برات ضروریه. در مرحله بعد ببین چقدر پول داری. حالا حساب کن ببین چقدر در ماه می تونی پس انداز کنی. در مورد خرید دوربین این مزیت هست که قیمتها رو به نزوله.
من هم قصد داشتم دوربینم را ارتقای کمی بدم و fz8 را بخرم که می دونم دوربین خوبیه. پولم تا fz50 هم جمع شد و fz50 قیمتش پایین و پایینتر آمد. اما با خودم فکر کردم مطمئنا به زودی هوس اس ال آر خواهم کرد. چون وقتی بخصوص عکسهای شب بهترین دوربینهای شبه اس ال آر در زمینه عکاسی شب که فوجی ها باشند را با ساده ترین اس ال آر هایی مثل canon 350d مقایسه کردم تفاوت از زمین تا آسمان بود. با خودم فکر کردم دیدم کافیه 6 ماه صبر کنم تا بتونم اونو تهیه کنم. تازه اگر بتونم یک مسافر آشنا که از خارج میاد پیدا کنم با همون پول می تونم یک 400d بخرم. و تا اول تابستون بعد هم میشه یک لنز زوم تله تهیه کرد. حالا اگر اتفاق بزرگی افتاد و توی این مدت یک پول قلمبه نصیبم شد - البته تصوره!!! - که چه بهتر یک نیکون d80 میگیرم که با لنز زوم 7.5x داخل کیتش تا مدتها نیاز به لنز جدید هم نخواهم داشت.
اگر هم می دونی حال و حوصله به دست و شونه کشیدن یک دوربین بالای یک کیلو وزن را نداری واقعا این fz8 دوربین خوش دست سبک همه کاره ایه. من با این دوربین مدل پایین پاناسونیکم اونقدر لحظات لذت بخشی داشتم که مسلما با fz8 خیلی بهترشو میشه تجربه کنم.
وقتی هدفت مشخص باشه برنامه ریزی سخت نیست. پس خیلی ذهنت را با تردید خسته نکن.

سپاس از راهنمايي هاي دلچسبت
من چند تا مشكل ديگه هم دارم ! يكيش اينه كه تا بحال دوربين خوبي نداشتم و با دوربين موبايل عكس مي گرفتم اما بشدت علاقمندم به عكاسي و شكي ندارم.
حالا من مي تونم پول نيكون d80 رو همين الانشم جور كنم اما ترسم از اينه كه از مخارج ديگه بزنم و نيكون رو بخرم و بقول شما دوربين بسيار سنگيني در بياد و نتونم اونقدر كه پول دادم ازش لذت ببرم . و باز يه چيز ديگه هم اضافه كنم و اون اينكه بنزين سهميه بندي شده ! اين مشكل بزرگيه براي كسي مثل من كه هدفش گشتن ايران بوده با يه دوربين خوب !
با اين سهميه بندي عملا مسافرت غيرممكن شده !
البته خودم معتقدم تو همين خراب شده اي كه هستم ( مشهد ) اطرافش با اينكه طبيعت جالبي نداره ( در مقايسه با ديگر شهر ها ) اما بازم ميشه از عكاسي لذت برد . من فكر مي كنم اين بسته به هنر ماست كه از جاهايي كه شايد در نظر اول يه منظره خيلي عادي و معمولي بنظر مياد با لذت يك عكس منحصر بفرد بگيريم.
اما در كل آدم اگه 1 تومان پول دوربين بده ( يا حتي 600 تومان ) ديگه توي خونه بند نمي شه و دوست داره تمام زيبايي هارو ثبت كنه ! اما كو بنزين ؟

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سپاس از راهنمايي هاي دلچسبت
من چند تا مشكل ديگه هم دارم ! يكيش اينه كه تا بحال دوربين خوبي نداشتم و با دوربين موبايل عكس مي گرفتم اما بشدت علاقمندم به عكاسي و شكي ندارم.
حالا من مي تونم پول نيكون d80 رو همين الانشم جور كنم اما ترسم از اينه كه از مخارج ديگه بزنم و نيكون رو بخرم و بقول شما دوربين بسيار سنگيني در بياد و نتونم اونقدر كه پول دادم ازش لذت ببرم . و باز يه چيز ديگه هم اضافه كنم و اون اينكه بنزين سهميه بندي شده ! اين مشكل بزرگيه براي كسي مثل من كه هدفش گشتن ايران بوده با يه دوربين خوب !
با اين سهميه بندي عملا مسافرت غيرممكن شده !
البته خودم معتقدم تو همين خراب شده اي كه هستم ( مشهد ) اطرافش با اينكه طبيعت جالبي نداره ( در مقايسه با ديگر شهر ها ) اما بازم ميشه از عكاسي لذت برد . من فكر مي كنم اين بسته به هنر ماست كه از جاهايي كه شايد در نظر اول يه منظره خيلي عادي و معمولي بنظر مياد با لذت يك عكس منحصر بفرد بگيريم.
اما در كل آدم اگه 1 تومان پول دوربين بده ( يا حتي 600 تومان ) ديگه توي خونه بند نمي شه و دوست داره تمام زيبايي هارو ثبت كنه ! اما كو بنزين ؟

اولا عزیز اگر عاشق به معنی کلمه ی عکاسی هستی خیلی زود به سقف کار با دوربین عکاسی کوچیک و سبک که قطعا تواناییهای کمی هم داره میرسی و در شرایطی قرار میگیری که می بینی ایکاش برای عکاسی مناسب از فلان ابنیه تاریخی لنز واید بهتری میداشتی یا برای عکسبرداری از یک سوژه بسیار زیبای دوردست لنز تله ی بهتری داشتی یا برای عکاسی شب یک دوربین حرفه ای در اختیارت بود. شاید هم لازم باشه میزان عشق خودت به عکاسی را با یک دوربین جمع و جور و خیلی بدرد بخور مثل panasonic fz8 یا canon A710IS یا canon s5is بسنجی. امکان زیادی داره که ببینی در همین مرحله اونقدر چیزهای جالب و دیدنی هست که تا سالها سرگرمت کنه و لذت ببری.
ثانیا الان منم توی همون ........ که میگی زندگی میکنم. اتفاقا برای عکاسی سوژه به حد کافی هست. بقول خودت برای تمرین عکاسی حتما نباید جنگلهای شمال یا قله ی دماوند یا دریای جنوب و ابنیه تاریخی شیراز و اصفهان دور و برت باشه. برای عکاسی هم سنگ بزرگ جلوی پات نینداز. هم مسافرت کم خرج میشه رفت و هم می تونی با دوچرخه یا اتوبوس برای عکاسی به همین دور و بر شهر بری و لذت ببری.
من اگر اینقدر مثل تو تردید داشتم تا دو سه سال با یک شبه اس ال آر کار میکردم.

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
من آرزو میکردم میشد دامنه زوم پردامنه و کاملا موثر المپیوس 550uz معادل (504-28 = 18x) و بدنه ی باکیفیت و لرزه گیر بی نظیر پاناسونیک fz50 و سنسور با کیفیت کانن 350d با هم ترکیب میشدند و یک مجموعه شبه اس ال آر فوق العاده پدید می آوردند. لااقل برای کار من که دیگه نقصی نداشت.

دیگه چی؟ فرمایش دیگه ای ندارین :rolleyes:

اگه قرار بود چنین دوربین کاملی ساخته بشه اونم با قیمت یک slr like ،بقیه دوربینا باید بساطشونو جمع میکردن

وقتی سنسور 350d روی چنین دوربینه خیالی نصب بشه ،خوب دیگه slr like نیست ،

miramir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب حالا به نظر شما كدوم يكي از اين سه عامل مهمتره؟

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
تقصیر خودمه باید همه رو می پرسیدم:blush:
1. عکاسی توی شب واسه تون مهمه؟
2. زوم(این که بتونین از چیزهای دور عکس بگیرین)؟
3. عکس هاتون رو می خواین چاپ کنین؟ اگر آره، در چه اندازه ای؟
4. چرا کنون؟
...

حالا واسه این که دوباره و سه باره کاری پیش نیاد من چند تا از دوربین های شاخص تو این رنج قیمت رو بهتون می گم:
1. فوجی 6500
2. فوجی 9600
3. کنون S3is
4. پاناسونیک FZ8
5. سونی h7
6. کنون G7

اینها همگی دوربین های خوب و شاخصی هستند با تفاوت هایی که دارند و شما با توجه به نیازتون خیلی مردد نخواهید موند.
اینجا می تونید یک مقایسه کلی و مختصر از این دوربین ها رو ببینید.
برای قیمت هم اینجا رو نگاه کنید.
نیاز هاتون رو دقیق تر مشخص کنید، من و سایر بچه های دوربین دیجیتال در خدمتیم:)

سلام
ممنون

1-نه خیلی مخصوص ولی میخوام خوب باشه دیگه
2-نه زیاد
3-اگرم کنیم خیلی کم
4-من فقط تحقیق میکنم واسه یک نفر اون گفته Canon :دی

میگم میخوام همه کارها رو در حد خوب بتونه انجام بده:)

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دیگه چی؟ فرمایش دیگه ای ندارین :rolleyes:

اگه قرار بود چنین دوربین کاملی ساخته بشه اونم با قیمت یک slr like ،بقیه دوربینا باید بساطشونو جمع میکردن

وقتی سنسور 350d روی چنین دوربینه خیالی نصب بشه ،خوب دیگه slr like نیست ،

قبول دارم در مورد سنسورش زیاده روی کردم اما خوب در خیال عیبی نداره. حالا کوتاه میام و میگم یک سنسور "4/3 مثل برخی از المپیوسها برای کار من کافیه.
ثانیا شرکتهای زیادی را می بینیم که زمانی نامهای بزرگی داشتند و امروز برای ادامه حیاتشون مجبور به ادغام در شرکتهای دیگه شدند. اینکه عجیب نیست.

jahanshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب حالا به نظر شما كدوم يكي از اين سه عامل مهمتره؟

همه این عوامل مهمند و بسته به نوع کاری که بیشتر با دوربین می کنیم فرق میکنه.
خوب از اونجا که در رده ی افرادی مثل ما که محدودیت مالی دارند باید دنبال جامع ترین بود.
مثلا اگر کسی علاقمند باشه بیشتر وقتشو صرف عکاسی از ابنیه تاریخی بکنه قطعا کمتر به عکاسی شب اهمیت میده. برای چنین کسی در درجه اول زوم واید برای بیشترین استفاده ممکن از کادر و بعد از اون زوم تله برای شکار جزییات بنای تاریخی اهمیت بیشتری پیدا میکنه.
یا برای یک عکاس ماجرا جوی طبیعت زوم تله و لرزه گیر (چون در همه مکانها سه پایه قابل استفاده نیست.) اهمیتشون بیشتر میشه. و بعد هم سنسور بزرگتر برای عکاسی از طبیعت شب.
برای یک عکاس که مهمانیهای خانوادگی بیشتری اهمیت را داره زوم تله اصلا به کارش نمیاد و یک سنسور با کیفیت متوسط براش کافیه. از آنجا که از زوم بالا استفاده نمی کنه لرزه گیر هم چندان به کارش نمیاد چون در موارد خاص هم از سه پایه استفاده میکنه.
چند نکته دیگه هم هست. مسلما هرچه دوربین سبکتر باشه کار کردن باهاش راحت تره. در ضمن در خیلی از مکانهای تاریخی حتی مکانهای ساده ای مثل حافظیه به دوربینهایی که ظاهر بزرگ و حرفه ای داشته باشند و یا سه پایه گیر میدهند. حتی در عکاسی از خیابانها یک دوربین متوسط معمولی جلب توجه نمی کنه اما دوربینهای بزرگ تابلو هستند و طبیعتا از سرعت عمل در کار هم کاسته میشه. حالا عکاسان حرفه ای مثل جیمز ناخت وی هستند که دوربین سنگینشون را مثل پرکاه در دست میگیرند و به شکار لحظات جنگهای خیابانی هم می پردازند و دوان دوان در خیابانها به اینطرف و آنطرف می روند و عکس میگیرند. اونها عکاسان خاصند.
همچنین وقتی خواستی دوربین را بخری حتما باید در دست بگیری چون دست کوچک یا دست بزرگ یا انگشتان باریک یا پهن باعث میشه که از در دست گرفتن بعضی از دوربینها احساس خوبی نداشته باشی.

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
سلام
ممنون

1-نه خیلی مخصوص ولی میخوام خوب باشه دیگه
2-نه زیاد
3-اگرم کنیم خیلی کم
4-من فقط تحقیق میکنم واسه یک نفر اون گفته Canon :دی

میگم میخوام همه کارها رو در حد خوب بتونه انجام بده:)

سلام
خواهش

من نمی دونم چی بگم! شما که هیچ چیز خاصی واسه ات خیلی مهم نیست. خب برو یه کنون پیدا کن بخر :دی

قراره پونصد تومن پول بدی خب باید تصمیم بگیری که چه چیزهایی واسه ات مهمتره.

اما با توجه به همه حرف هات و اینکه یه دوربین خانوادگی با کیفیت عکاسی خوب می خوای و زوم زیاد واسه ات مهم نیست و کنون دوست داری؛ پیشنهاد من:

Canon PowerShot G7

G7_3q-001.jpg

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
من نمیگم مهم نیست
همه چیز رو میخوام در حد خوب داشته باشه, منظورم این هست که مثلا اینکه زوم خوبی داشته باشه معیاری برای انتخابم نیست

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
من نمیگم مهم نیست
همه چیز رو میخوام در حد خوب داشته باشه, منظورم این هست که مثلا اینکه زوم خوبی داشته باشه معیاری برای انتخابم نیست

فهمیدم چی می خوای عزیز:)
همین G7 واسه شما بهترین انتخابه. همه چیز رو در حد خیلی خوب داره. قیمت هم حدود 450 ست.

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من g7 زیاد خوب نیست!!!
آخه کسی که کامپکت می خواد بخره 100% وضوح 10 مگاپیکسل رو نمیخواد و اصلا شاید نخواد عکس رو چاپ بکنه !!
به نظر من اگه دوربین کامپکتی بیشتر از 6مگاپیکسل باشه در حقیقت پولمون رو میریزیم توی چاه!
در ضمن با 450 تومن چه چیز هایی که نمیشه خرید!!! واقعا حاضرید برای یه دوربین کامپکت 450 تومن خرج کنید؟؟؟

Pooriaf

Registered User
لایک‌ها
0
من که هنوز نخریدم
منتظرم یک چیزه خوب پیدا کنم

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
به نظر من g7 زیاد خوب نیست!!!
آخه کسی که کامپکت می خواد بخره 100% وضوح 10 مگاپیکسل رو نمیخواد و اصلا شاید نخواد عکس رو چاپ بکنه !!
به نظر من اگه دوربین کامپکتی بیشتر از 6مگاپیکسل باشه در حقیقت پولمون رو میریزیم توی چاه!
در ضمن با 450 تومن چه چیز هایی که نمیشه خرید!!! واقعا حاضرید برای یه دوربین کامپکت 450 تومن خرج کنید؟؟؟

درست است که G7 به اعتقاد اکثر کارشناسان دوربین گرانی ست ولی در عین حال به اعتقاد همه آن ها نیز دوربین بسیار خوبی ست.
برای استفاده خانگی و کاربر عام که مشکل مالی نداشته باشد؛ انتخاب بسیار خوبی ست...

loyal280

Registered User
لایک‌ها
4
خواهشا اگه دوستان از دوربینی ایراد میگیرن یا تعریف میکنن ،دلیل و مدرک رو کنن،چون اینطوری کسی که میخواد

دوربین بخره گیج میشه که کدوم دوربین خوبه یا بده

قبول دارم که برای خرید باید همه جوانب رو در نظر گرفت و بهترین رو انتخاب کرد،و هم فکری با اهل فن میتونه کار ساز باشه ،به شرطی که نظر ها از روی اطلاعات درست باشه و آدمو منحرف نکنه

تو همین تاپیک یکی از یک دوربین تعریف میکنه یکی دیگه بد میگه ،خوب آدم نمیدونه حرف چه کسی رو گوش بده ،

sinoohe

Registered User
لایک‌ها
0
خواهشا اگه دوستان از دوربینی ایراد میگیرن یا تعریف میکنن ،دلیل و مدرک رو کنن،چون اینطوری کسی که میخواد

دوربین بخره گیج میشه که کدوم دوربین خوبه یا بده

قبول دارم که برای خرید باید همه جوانب رو در نظر گرفت و بهترین رو انتخاب کرد،و هم فکری با اهل فن میتونه کار ساز باشه ،به شرطی که نظر ها از روی اطلاعات درست باشه و آدمو منحرف نکنه

تو همین تاپیک یکی از یک دوربین تعریف میکنه یکی دیگه بد میگه ،خوب آدم نمیدونه حرف چه کسی رو گوش بده ،
خوب شما درست میگید . ببخشید دیگه:(
خوب این یکی رو با دلیل میگم:
به نظرم فوجی بهتر از هم رده هاش باشه (با توجه به بزرگ بودن سنسورش که بزرگترین هست در بین slr-like ها البته اگه اشتباه نکنم و R1 رو حذف کنیم) از نظر نویز هم خیلی خیلی میشه گفت توی این رده عالیه و فقط تنها عیبی که من می بینم نداشتن لرزش گیر هست که خوب با وجود این همه امکانات از جمله سرعت شاتر بسیار بالا (که در slr-like ها به ندرت پیدا میشه) میشه از لرزش گیر گذشت و به خریدش تن داد.(البته این ها نظر شخصی من بود)
به همین دلایل من s6000 یا s9600 رو برای خرید انتخاب کردم ولی بار بین این دو موندم کدوم رو انتخاب کنم!!(اگه میشه راهنمایی کنید)
آیا با این دوربین ها میشه در هنگام ماکرو ، فیلمبرداری کرد؟؟ یا این امکان فقط در دوربین های فیلمبرداری حرفه ای وجود داره؟؟؟
یه سه پایه که برای عکاسی ماکرو هم قابل استفاده باشه چند تومن هست؟؟(حداقل قیمت)
در مورد g7 هم من اگه بودم fz8 رو می گرفتم چون از نظر اندازه آن چنان با g7 تفاوت نداره ولی در عوض امکانات عالیی داره مخصوصا عکاسی در شب اون!
نمیدونم چرا برای g7 امکان فلاش خارجی گذاشتند:blink::blink::blink: آخه برای یه کامپکت:blink::blink:
اگه یه فلاش بزاریم که دیگه دوربینی وجود نداره آخه فلاش دو برابر دوربین حجم داره:wacko:
ما که از کارای کنون سر در نیوردیم

بالا