مردم انگليس يه مثل دارند كه ميگه " ما اونقدر پولدار نيستيم كه يك جنس را بيش از يك بار بخريم "
من هم اونقدر پولدار نيستم كه برنامه ريزي كنم سال اينده يك d-slr بخرم بنابراين شك دارم كه همين الان اين كار رو بكنم يا اصلا يك شبه slr كفايت ميكنه براي كار من . از اينها گذشته دوربين هاي شبه slr اي كه تا بحال ديدم هر كدو يه ايراد بزرگ دارند .
خيلي مردد هستم . به همين دليل نمي خوام عجله كنم .
خوب عزیز اینقدر مردد نباش. اول ببین چقدر به عکاسی علاقه داری. بعدش ببین تا چه حد خریدش الان برات ضروریه. در مرحله بعد ببین چقدر پول داری. حالا حساب کن ببین چقدر در ماه می تونی پس انداز کنی. در مورد خرید دوربین این مزیت هست که قیمتها رو به نزوله.
من هم قصد داشتم دوربینم را ارتقای کمی بدم و fz8 را بخرم که می دونم دوربین خوبیه. پولم تا fz50 هم جمع شد و fz50 قیمتش پایین و پایینتر آمد. اما با خودم فکر کردم مطمئنا به زودی هوس اس ال آر خواهم کرد. چون وقتی بخصوص عکسهای شب بهترین دوربینهای شبه اس ال آر در زمینه عکاسی شب که فوجی ها باشند را با ساده ترین اس ال آر هایی مثل canon 350d مقایسه کردم تفاوت از زمین تا آسمان بود. با خودم فکر کردم دیدم کافیه 6 ماه صبر کنم تا بتونم اونو تهیه کنم. تازه اگر بتونم یک مسافر آشنا که از خارج میاد پیدا کنم با همون پول می تونم یک 400d بخرم. و تا اول تابستون بعد هم میشه یک لنز زوم تله تهیه کرد. حالا اگر اتفاق بزرگی افتاد و توی این مدت یک پول قلمبه نصیبم شد - البته تصوره!!! - که چه بهتر یک نیکون d80 میگیرم که با لنز زوم 7.5x داخل کیتش تا مدتها نیاز به لنز جدید هم نخواهم داشت.
اگر هم می دونی حال و حوصله به دست و شونه کشیدن یک دوربین بالای یک کیلو وزن را نداری واقعا این fz8 دوربین خوش دست سبک همه کاره ایه. من با این دوربین مدل پایین پاناسونیکم اونقدر لحظات لذت بخشی داشتم که مسلما با fz8 خیلی بهترشو میشه تجربه کنم.
وقتی هدفت مشخص باشه برنامه ریزی سخت نیست. پس خیلی ذهنت را با تردید خسته نکن.