برای من مهمترین چیز کیفیت عکس است و به نظر شما canon 30d کیفیتش چطور است؟
ممنون
برای من مهمترین چیز کیفیت عکس است و به نظر شما canon 30d کیفیتش چطور است؟
ممنون
در مورد canon 30d فقط میخاستم نظرتون رو بدونم.
با توجه به پستهای قبلی شما و پیشنهاداتی که در مورد خرید دوربین کرده اید , به نظر شما برای کسی که میخواد عکسهای با کیفیت بالا بگیره (نه به صورت حرفه ای) و آشنایی زیادی هم با حرفه عکاسی نداره چه دوربینی مناسبه.(در درجه اول کیفیت عکس و دوم سایز(هر چه باریکتر بهتر))
ممنون
در مورد canon 30d فقط میخاستم نظرتون رو بدونم.
با توجه به پستهای قبلی شما و پیشنهاداتی که در مورد خرید دوربین کرده اید , به نظر شما برای کسی که میخواد عکسهای با کیفیت بالا بگیره (نه به صورت حرفه ای) و آشنایی زیادی هم با حرفه عکاسی نداره چه دوربینی مناسبه.(در درجه اول کیفیت عکس و دوم سایز(هر چه باریکتر بهتر))
ممنون
یه چیزی شبیه(از نظر سایز) sony T series اما با کیفیت بالا چی میشه تهیه کرد و آیا از این سری از دوربینها میشه انتظار عکسهای با کیفیت بالا داشت یا اینکه باید برم سراغ همونایی که شما معرفی کردید و اگر اینطوره به نظر شما canon 400d برای من مناسبه؟
ممنون
قابل توجه خودم و تمام دوستان غیر حرفه ای که همیشه فکر میکنیم برای شروع باید حتما بهترین دوربین ممکن را تهیه کنیم. پروفایل این جوان انگلیسی را که میبینم واقعا لذت میبرم. این جوان با دوربین خیلی ساده Canon PowerShot S410 خودش در طی دو سال بیش از 20 کشور را سیاحت کرده و کلی هم عکس تهیه کرده. شاید بگویید پول ما آنقدر ضعیف است که اگر بجای خرید یک دوربین یک میلیون تومانی دوربینی 300 تومانی بخریم این 700 تومان صرفه جویی بازهم امکان مسافرت اینچنینی به ما نمیدهد.درسته! اما فقط در همین پوشه عکسهای ایران او ببینید جاهایی را رفته که اکثریت ما هرگز قدمی هم در آنجا نگذاشته ایم.اگر جهانگردی پرهزینه است. ایرانگردی سخت نیست. با برنامه ریزی. عکسهای خوبی هم با دوربینهای متوسط سبک وزن میشود تهیه کرد.
http://www.pbase.com/gdavies
منم با شما دوست عزیز موافقم دوربین عکس عالی نمی سازه , این عکاسه که عکس درست و حسابی میگیره !!!!
حالا یک سوال :
البته نمی دونم جای این سوال اینجاست یا نه ولی میخواستم ببینم دوربین s9600 فوجی چقدر حافظه می خوره ؟
این دوربین دو تا اسلات حافظه داره CF و XD !!! فکر کنم XD بیشتر از 2GB نمی خوره ولی CF رو نمی دونم . هرچی هم سرچ می کنم چیزی دست گیرم نمی شه . کسی اطلاعات دقیقی داره ؟ آیا CF تا 4gb میشه رو گذاشت ؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید !!
ممنون خیلی خیلی جالب بود بر عکس حرفای بیخودی که حتی تو داخل خیلی زیاد میشنویم ایشون در مورد ایران اینو نوشته
First country on my round the world trip covering 20 countries, and one of my favourites! Amazing Islamic architecture and Iranians are unbelievably friendly & hospitable. I urge everyone to go!
پس با این شرایطی که من دارم بهترین انتخاب برام fz8 است
شما خودتون با fz8 عکس میگیرید؟
ممنون
بله عزیز جای سوال همینجاست. این هم یک لینک در مورد تمام کارتهای حافظه سازگار با دوربین مورد نظرت:
http://www.mymemory.co.uk/compatible-memory/Digital_Cameras/Fuji/Fuji_Finepix_S9600
عزیز خیلی خیلی ممنون . واقعا کمک کردی . من دنبال 4 گیگ بودم نمی دونستم 16 گیگ هم میشه گذاشت :wacko:
باز هم ممنون
این هم ریویو ی h9
جهانشاه جان اگه میشه نظرتو اعلام کن:
http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_h9-review/index.shtml
من کیفیت نمونه عکسهای این دوربین را که میبینم بنظرم مات تر و کدرتر از نمونه های مشابهشه.اگر اصراری برای خرید شبه اس ال آرهای اولترا زوم داشته باشم پاناسونیک fz50 تصاویر بهتری تولید میکند.در لینکی هم که فرستادی سیاستمدارانه توصیه کرده قبل از خریدش نگاهی به چند دوربین دیگه که اسم برده بیاندازیم.