• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سایتی بزنیم که تا حالا نزدن؟

G✪✪GLE

Registered User
لایک‌ها
109
چه سایتی بزنیم که تا حالا نزدن؟

Hanjera

Registered User
لایک‌ها
45
من چندتا ایده خوب دارم در حدود دو الی سه تا !
اما خب پول کافی برای هاستینگش ندارم!
کمی از سئو و این موراد سرم میشه و هرچند ایده هم ناب نباشه و ازش زیاد هم سایت نزده باشن ( بالای صد تا نباشه )میتونم بیارم سایتو به صفحه ی اول ( به جستجوی اولی نه..اما بین جستجو ها باتوجه به عمر سایت چندتا پایین تر از رتبه ی اولی )
چه کنیم که پول هاست کمر شکن است...بیکار هم هستم پشت کنکور بودم و کنکورمو دادم نشستم ببینم نتیجه چی میشه و کلا وقتم ازاد هست.( کلش بازی میکنیم .خخخ )

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
من چندتا ایده خوب دارم در حدود دو الی سه تا !
اما خب پول کافی برای هاستینگش ندارم!
کمی از سئو و این موراد سرم میشه و هرچند ایده هم ناب نباشه و ازش زیاد هم سایت نزده باشن ( بالای صد تا نباشه )میتونم بیارم سایتو به صفحه ی اول ( به جستجوی اولی نه..اما بین جستجو ها باتوجه به عمر سایت چندتا پایین تر از رتبه ی اولی )
چه کنیم که پول هاست کمر شکن است...بیکار هم هستم پشت کنکور بودم و کنکورمو دادم نشستم ببینم نتیجه چی میشه و کلا وقتم ازاد هست.( کلش بازی میکنیم .خخخ )
خودت برنامه نویسی؟ و می تونی ایده هاتو پیاده کنی؟ و مشکلت فقط هاسته؟

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
چه سایتی بزنیم که درامد خوبی داشته باشه؟

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
به شما پیشنهاد میکنم منتظر ایده نباشید. ایده مهم هست اما اجرا از ایده مهم تره. پس سعی کنید حتی از روی دیگر کسب و کارها کپی کنید و کسب و کار خانگی خودتون رو راه اندازی کنید. راز کار اینه که ایده دیگران رو به نحوی بهتر و ایده آل تر پیاده سازی کنید. در ضمن در مورد سئو و بهینه سازی سایت هم این مقاله رو به شما پیشنهاد میکنم : سیو سایت

• Like
Reactions: uf6
بالا