• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه سایتی درآمدزا است؟؟؟!

ehsan329

Registered User
لایک‌ها
222
سلام و وقت بخیر خدمت تمام بر و بچه های گل...
دوستان می خواستم یه سایت بالا بیارم برای گذران امورات زندگی!:D
می خواستم تحقیق کنم ببینم چه موضوعی درآمدزا تره و زودتر به درآمد میرسه؟
مثلا من خودم دوست دارم سایت فیلم و سریال یا یه سایت مثل پاتوق دی ال بیارم بالا!
خوشحال میشم از پیشنهاداتون و تجربیاتتون استفاده کنم و اینکه اگه میگید مثلا فلان موضوع
لطف کنید بگید حداقل و حداکثر درآمدش چقدره و چقدر طول میکشه به درآمدزایی برسه؟
چون میخوام یه پیج اینستا بخرم نسبت به درآمد اون میخوام با یه سایت مقایسه کنم:general105::general609:
ممنونم:general406:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
سلام دوست عزیز . نگاه کنید در مورد درامد حداقل می توان گفت صفر تومن. و حداکثر هم در حد چند میلیون تومان
در مورد سایت های فیلم و سریال اگر خوب کار شود. و فیلم ها و سریال های به روزی قرار داده شود. نسبتا درامد خوبی خواهد داشت. حداقل بعد از شش ماه کار منظم و با ثبات
در کل درامد درسته نسبت به قبل کمی کمتر شده چون رقبا زیاد تر شدند.
ولی اگر اصولی و حرفه ای کار شود. و نیاز کاربر رفع شود. می توان امید داشت.
ولی اینکه بخواهید امورات زندگی را بگذرانید با ان کمی مشکل به نظر می رسد.

ehsan329

Registered User
لایک‌ها
222
سلام دوست عزیز . نگاه کنید در مورد درامد حداقل می توان گفت صفر تومن. و حداکثر هم در حد چند میلیون تومان
در مورد سایت های فیلم و سریال اگر خوب کار شود. و فیلم ها و سریال های به روزی قرار داده شود. نسبتا درامد خوبی خواهد داشت. حداقل بعد از شش ماه کار منظم و با ثبات
در کل درامد درسته نسبت به قبل کمی کمتر شده چون رقبا زیاد تر شدند.
ولی اگر اصولی و حرفه ای کار شود. و نیاز کاربر رفع شود. می توان امید داشت.
ولی اینکه بخواهید امورات زندگی را بگذرانید با ان کمی مشکل به نظر می رسد.
ممنون از راهنمایی...
حالا امورات زندگی که مزاح بود ولی بین دو راهی ایجاد یک سایت قوی و یا خرید یک پیج با درآمد مناسب اینستا گیر کردم...
موندم کدومو انتخاب کنم چون تو هر دو هم هزینه بره(بالا آوردن یه سایت قوی نیاز به هزینه بالا هم داره و خرید یه پیج که درآمد میلیونی داره هم قطعا پول نسبتا زیادی رو طلب میکنه)
اما خوبی اینکه خریدار پیج اینستا باشم اینه که تمام کاراش تکمیله و الان مرحله درآمدزاییشه و دردسر و راحتیه کارش به مراتب از سایت کمتره!
اما بازم اینستاست یهو دیدی فردا ف ی ل ت ر شد دیگه هیچ کاری نمیشه کرد...واسه همین انتخابش یکم سخته:general208:

antithief

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فقط سایت پاپ اپ نزن که حالمون بهم خورده از نوجوونای کلاه بردار

antithief

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
سایت آذ پاپ http://azpop.ir و کلیه سایتهای دیگر این شخص کلاهبرداری و دزدی میکنند و مدیرش یک پسر بچه 16 ساله است که برای دراومدن پول ساندویچ مدرسه اش این سایت را زده موجودی بنده را خورد و حساب را مسدود کرده. تصاویر پنل هم موجوده.:)
مراقب باشید این سایت هیچ واریزی ندارد . سریعا کد ها را بردارید و همکاری را قطع کنید.لطفا اطلاع رسانی نمایید.متاسفم برای پدر و مادری که پول تو جیبی به بچه هاشون نمیدن و درست تربیت نمیکنن که بچه دزد و دروغگو نشه و سیستم پاپ اپ برای کلاهبرداری از مردم نزنه.:)
http://azpop.ir سایت دزد و کلاهبردار مراقب باشید.
:)

بالا