• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه طوري جلوي ريفاند در پي پال بگيرم؟

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
با درود به دوستان گرامي

من يه سوال از دوستان درباره جلوگيري از ريفاند در پي پال دارم

مثلا اگه من يه سايت داشته باشه كه وسائل مي فروشه و طرف پولو واريز كرد بعد از واريز پولو ريفاند كرد

چطوري جلوشو بگيرم

با سپاس

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام

متاسفانه و یا خوشبختانه راه حل قطعی برای آن وجود ندارد. ریفاند همیشه استفاده سو ندارد بلکه فلسفه پیدایش آن حمایت از خریدار بوده است و در نهایت حمایت از فروشنده(چرا که باعث اعتماد نسب خریدار به فروشنده میشود).

تعدادی از کارهائی که شما در این زمینه می توانید انجام دهید شامل :
1- سعی کن از پرداخت و ارسال اتوماتیک اجتناب کنید. به عنوان مثال اگر شما دامین با پی پل می فروشید از ثبت اتوماتیک آن خود داری کنید. Manual Approve میتواند راه حل خوبی باشد.
2- سعی کنید فروش در بستر قانونی انجام پذیرد که بتوانید در صورت لزوم مدرکی ارائه نمائید. در همان مثال فروش دامین، میتوانید از سیستم فروش خود رجیستار(در صورت وجود) استفاده کنید تا در مواقع لزوم بتوانید پروف(به عنوان مثال invoive و سند تائید ثبت دامین) را ارائه کنید.
3- اگر کالای نسبتا با ارزشی می فروشید که نیاز به شیپ دارد می توانید از بستر Escrow.com استفاده نمائید.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

متاسفانه و یا خوشبختانه راه حل قطعی برای آن وجود ندارد. ریفاند همیشه استفاده سو ندارد بلکه فلسفه پیدایش آن حمایت از خریدار بوده است و در نهایت حمایت از فروشنده(چرا که باعث اعتماد نسب خریدار به فروشنده میشود).

تعدادی از کارهائی که شما در این زمینه می توانید انجام دهید شامل :
1- سعی کن از پرداخت و ارسال اتوماتیک اجتناب کنید. به عنوان مثال اگر شما دامین با پی پل می فروشید از ثبت اتوماتیک آن خود داری کنید. Manual Approve میتواند راه حل خوبی باشد.
2- سعی کنید فروش در بستر قانونی انجام پذیرد که بتوانید در صورت لزوم مدرکی ارائه نمائید. در همان مثال فروش دامین، میتوانید از سیستم فروش خود رجیستار(در صورت وجود) استفاده کنید تا در مواقع لزوم بتوانید پروف(به عنوان مثال invoive و سند تائید ثبت دامین) را ارائه کنید.
3- اگر کالای نسبتا با ارزشی می فروشید که نیاز به شیپ دارد می توانید از بستر Escrow.com استفاده نمائید.

ممنون . توضيحات جامعي بود . ;)

salehnia

Registered User
لایک‌ها
16
البته شارژ بک نه ریفاند . چون ریفاند رو شما انجام میدین ! ( اگر اشتباه میکنم تصحیح بفرماید)

بالا