• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه طوری دو تا کامپیوتر رو به هم دیگه وصل کنیم ؟ و مثل گیم نت بازی کنیم

Nokia_My_Life

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2006
نوشته‌ها
440
لایک‌ها
1
من دوتا سوال دارم که اگر کامل جواب بدید یا لینک کاملی ازش بدید ممنون میشم

1.اگر بخوایم بین یک لپتاپ و یک دسکتاپ یه رابطه ای برقرار کنیم که بشه بازی دو نفره انجام بدیم ( مثل گیم نت : کانتر و جنرال و ... ) -- آیا امکانش هست ؟ اگر هست به چه وسیله هایی نیاز داریم و طریقه ی راه اندازیش چطوریه ؟

2. همین حالت بین دو لپتاپ چطوریه ؟؟ به وسیله ی بلوتوث ؟ WLAN چی , میشه ؟

ممنون و سپاس گذارم
منتظر جواب هستم
یا علی
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
من بین انواع سیستم ها این کارو کردم کار بسیار راحتیه
یه کابل شبکه باید بگیری البته مخصوص دو تا کامپیوتر نه مخصوص هاب فکر کنم اسم دوتایی پچ بود(خیلی وقت پیش گرفتم یادم نیست کدوم بود ولی احتمال قوی همین پچ بود) بعد وصل میکنی
بعد تو روی آرم شبکه (همون 2 تا کامپیوتر) کلیک راست میکنی و پراپرتیز میزنی
Internet Protocol(TCP/IP) رو انتخاب کن و پراپرتیز رو بزن
Using The Folowing IP Address رو بزن و آی پی 192.168.0.1 رو برای کامپیوتر اولی و کامپیوتر دومی رو 192.168.0.2 بزن
وقتی آی پی رو وارد کردی یه اینتر بزن بعد یه پیام میاد رو صفحه بعد که اینتر بزنی خط پایین رو خودش پر میکنه دوباره اینتر بزن تا صفحه بسته بشه خط سوم هم خالی میمونه
البته اون 1 و 2 اخر میتونه هرچی باشه
بعد برو یه کانکشن نتوورک خانگی بساز از توی بخش Network Connection
حالا فایر وال هارو هم چک کن که جلوی ارتباطو نگیره
حالا تو هر کامپیوتر برو و Command Prompt رو بیار و بنویس Ping 192.168.0.x
بجای x اون عدد مربوط به کامپیوتر مقابل رو بنویس اگه تایم اوت داد ینی احتمالا فایر وال داره گیر میده اگه زد Reply from.....
ینی مشکلی نیست
حالا خیلی راحت بازی رو در 2 کامپیوتر اجرا کنید و از داخل تنظیمات بازی بازی رو شبکه کنیدو ...
 

Nokia_My_Life

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2006
نوشته‌ها
440
لایک‌ها
1
من بین انواع سیستم ها این کارو کردم کار بسیار راحتیه
یه کابل شبکه باید بگیری البته مخصوص دو تا کامپیوتر نه مخصوص هاب فکر کنم اسم دوتایی پچ بود(خیلی وقت پیش گرفتم یادم نیست کدوم بود ولی احتمال قوی همین پچ بود) بعد وصل میکنی
بعد تو روی آرم شبکه (همون 2 تا کامپیوتر) کلیک راست میکنی و پراپرتیز میزنی
Internet Protocol(TCP/IP) رو انتخاب کن و پراپرتیز رو بزن
Using The Folowing IP Address رو بزن و آی پی 192.168.0.1 رو برای اولی و دومی رو 192.168.0.2 بزن
البته اون 1 و 2 اخر میتونه هرچی باشه
بعد برو یه کانکشن نتوورک خانگی بساز از توی بخش Network Connection
حالا فایر وال هارو هم چک کن که جلوی ارتباطو نگیره
حالا تو هر کامپیوتر برو و Command Prompt رو بیار و بنویس Ping 192.168.0.x
بجای x اون عدد مربوط به کامپیوتر مقابل رو بنویس اگه تایم اوت داد ینی احتمالا فایر وال داره گیر میده اگه زد Reply from.....
ینی مشکلی نیست
حالا خیلی راحت بازی رو در 2 کامپیوتر اجرا کنید و از داخل تنظیمات بازی بازی رو شبکه کنیدو ...
آقا شروین خیلی چاکریم
چه سریع و چقدر کامل !
واقعا" ممنون
من برم تو مغازه بگم کابل شبکه بدید ؟
بعد کابل شبکه رو باید به چی وصل کنی ؟

بین دو لپتاپ میشه این کار رو بدون کابل انجام داد ؟؟ ( WLAN )

خیلــــــــــی ممنون :blush: :blush:
یا علی
 

tamizi3

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 مارس 2006
نوشته‌ها
41
لایک‌ها
0
محل سکونت
Tehran
سلام
اگه کامپیوترهات کارت شبکه ندارن می ری تو مغازه میگی تو تا کارت شبکه ( بهتره مارک دیلینک d-link باشه ) می خوام به علاوه یک کابل شبکه مثلا 10 متری که دو سر اون هم به کارت شبکه وصل بشه
قیمت کارت شبکه چیزی در حدود 7000 تا 10000 تومن است از قیمت سیمش هم خبری ندارم ( حالا شما در نظر بگیر متری 500 - 600 تومن ! )
در ضمن اصولا لب تاپ ها روی خودشون کارت شبکه دارند . نگاه کن اگه لب تابت کارت شبکه داره دیگه کارت شبکه نخر
توضیحات تکمیلی : کارت شبکه ها داخل کیس کامپیوتر نصب می شوند و ااون کابل هم این کارت ها رو به هم وصل میکنه ! ( دیگه ساده تر از این نمی تونستم بیان کنم )
موفق باشید
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
همونطور که دوستمون گفتن معمولا هم روی مادربردای جدیدی پیسی و هم لپتاپ ها کارت شبکه تعبیه شده هست از قبل ولی اگه نبود باید بخری که قیمت چندانی نداره کابل هم متری همون 500 تومن هست حدودا
حتما تاکید کن که کابل رو برای 2 کامپیوتر میخوای و بگو که از هاب استفاده نمیکنی
در مورد شبکه کردن بدون کابل والا من انجام ندادم
ولی میدونم یه سری امکانات میخواد که فکر کنم هزینش از شبکه با کابل گرونتر در بیاد
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
راستی تو توضیحات پست اولم اینو اضافه کنم
وقتی آی پی رو وارد کردی یه اینتر بزن بعد یه پیام میاد رو صفحه بعد که اینتر بزنی خط پایین رو خودش پر میکنه دوباره اینتر بزن تا صفحه بسته بشه خط سوم هم خالی میمونه
 

Nokia_My_Life

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2006
نوشته‌ها
440
لایک‌ها
1
سلام
اگه کامپیوترهات کارت شبکه ندارن می ری تو مغازه میگی تو تا کارت شبکه ( بهتره مارک دیلینک d-link باشه ) می خوام به علاوه یک کابل شبکه مثلا 10 متری که دو سر اون هم به کارت شبکه وصل بشه
قیمت کارت شبکه چیزی در حدود 7000 تا 10000 تومن است از قیمت سیمش هم خبری ندارم ( حالا شما در نظر بگیر متری 500 - 600 تومن ! )
در ضمن اصولا لب تاپ ها روی خودشون کارت شبکه دارند . نگاه کن اگه لب تابت کارت شبکه داره دیگه کارت شبکه نخر
توضیحات تکمیلی : کارت شبکه ها داخل کیس کامپیوتر نصب می شوند و ااون کابل هم این کارت ها رو به هم وصل میکنه ! ( دیگه ساده تر از این نمی تونستم بیان کنم )
موفق باشید

همونطور که دوستمون گفتن معمولا هم روی مادربردای جدیدی پیسی و هم لپتاپ ها کارت شبکه تعبیه شده هست از قبل ولی اگه نبود باید بخری که قیمت چندانی نداره کابل هم متری همون 500 تومن هست حدودا
حتما تاکید کن که کابل رو برای 2 کامپیوتر میخوای و بگو که از هاب استفاده نمیکنی
در مورد شبکه کردن بدون کابل والا من انجام ندادم
ولی میدونم یه سری امکانات میخواد که فکر کنم هزینش از شبکه با کابل گرونتر در بیاد
از راهنمایی شما دو بزرگوار بسیار بسیار سپاسگذارم
اگر مشکلی پیش اومد مزاحمتون میشم
یا علی
 

Nokia_My_Life

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2006
نوشته‌ها
440
لایک‌ها
1
راستی تو توضیحات پست اولم اینو اضافه کنم
وقتی آی پی رو وارد کردی یه اینتر بزن بعد یه پیام میاد رو صفحه بعد که اینتر بزنی خط پایین رو خودش پر میکنه دوباره اینتر بزن تا صفحه بسته بشه خط سوم هم خالی میمونه
نگرفتم چی شد ؟؟ !! :blush:
 

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 نوامبر 2004
نوشته‌ها
1,516
لایک‌ها
23
سن
43
البته من تصحیح کنم کارت شبکه dlink حدود 6500 هست و کابل هم متری 200 تومن تقریبا که باید بگی کابل کراس میخوام یعنی کامپیوتر به کامپیوتر، البته حدودا 500-1000 تومن هم دستمزد سوکت زدن ازت میگیرن
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
البته من تصحیح کنم کارت شبکه dlink حدود 6500 هست و کابل هم متری 200 تومن تقریبا که باید بگی کابل کراس میخوام یعنی کامپیوتر به کامپیوتر، البته حدودا 500-1000 تومن هم دستمزد سوکت زدن ازت میگیرن
آهان راست میگه کراس بود
 

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2005
نوشته‌ها
6,353
لایک‌ها
261
سن
38
محل سکونت
تهران
خوب یعنی میشه انطوری بازی کرد ؟ مثلا فیفا 07 رو میشه دو نفری بازی کردی ؟
فکر نمیکنم
چرا نمیشه؟
من خودم تو خونه دارم
فیفا بازی نکردم ولی خیلی بازیای دیگه از جملهکلنتر رو بازی میکنیم
سرعتش خیلی بالاس
 

Nokia_My_Life

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2006
نوشته‌ها
440
لایک‌ها
1
البته من تصحیح کنم کارت شبکه dlink حدود 6500 هست و کابل هم متری 200 تومن تقریبا که باید بگی کابل کراس میخوام یعنی کامپیوتر به کامپیوتر، البته حدودا 500-1000 تومن هم دستمزد سوکت زدن ازت میگیرن
سوکت زدن به کجا ؟
یه خوردی بیشتر توضیح بدید
ممنون
 

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 نوامبر 2004
نوشته‌ها
1,516
لایک‌ها
23
سن
43
خودشون انجام میدن دوتا سوکت انتهای کابل میزنن که شبیه سوکت تلفن هست و تو وصل میکنی به کارت شبکه ات بهش میگن RJ-45
 

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 مارس 2005
نوشته‌ها
453
لایک‌ها
11
محل سکونت
My Conscience
يك توضيح اضافه هم من بدم اگه ميخواي كارت شبكه بگيري و مادربردت GigaLan را ساپورت ميكنه بهتره كارت شبكه 1000 بگيري يا دو تا كارت شبكه 1000 بگيري اينجوري سرعت شبكه ات خيلي بالا ميره. سعي كن كابلي كه ميگيري Cat 6 باشه.
 

Nokia_My_Life

Registered User
تاریخ عضویت
26 اکتبر 2006
نوشته‌ها
440
لایک‌ها
1
يك توضيح اضافه هم من بدم اگه ميخواي كارت شبكه بگيري و مادربردت GigaLan را ساپورت ميكنه بهتره كارت شبكه 1000 بگيري يا دو تا كارت شبكه 1000 بگيري اينجوري سرعت شبكه ات خيلي بالا ميره. سعي كن كابلي كه ميگيري Cat 6 باشه.
مادربردم ( GIGABYTE 848P(-L هست !
از کجا بفهمم GigaLan رو پشتیبانی میکنه یا نه ؟
 

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
13 مارس 2005
نوشته‌ها
453
لایک‌ها
11
محل سکونت
My Conscience
اگه منظورت GA-8I848P باشه آره Gigabit Lan را ساپورت ميكنه.
 

hadi_S

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2006
نوشته‌ها
666
لایک‌ها
6
محل سکونت
کنج دیوار
اگه اینطوری باشه و بشه بازی فیفا رو اینجوری بین 2 تا سیستم راه انداخت که معرکه میشه
راستی باید اینو تویه یه شبکه بزرگ راه اندازی کنم .
نتیجه رو میگم
اما کمی باید منتظر باشید
 

armin321

Registered User
تاریخ عضویت
31 دسامبر 2006
نوشته‌ها
504
لایک‌ها
41
پس با این فرمایشات شما

با یک کابل کراس و دو عدد سوکت و یک کارت شبکه لب تاب و دسکتاب به هم وصل میشن و میشه از اینترنت دسکتاب لب تاب هم استفاده کنه


ببخشید من چیزی بپرسم
دسکتاب من پنتیوم تری 1100 است و رم من 256 مادربوردم گیگا چه کارت شبکه
معرفی میکنید تا بگیرم؟

مدل دقیق مادربورد رو نمیدونم لطفا با توجه به اطلاعات داده شده خودتون حدس بزنید و مدل کارت شبکه که به من میخوره رو بگید

شرمنده هیچی حالیم نیست:(
 
بالا