چه طوری هر کاربر یک صفحه واسه خودش داره ؟

شروع موضوع توسط mohammad-s ‏28 ژانویه 2007 در انجمن PHP

  1. mohammad-s

    mohammad-s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    سلام .
    دوستان من میخوام بدونم که چهطوری هست که هر کاربر تو سایت ها واسه خودش یه صفحه داره ! یعنی مثلا تو سایت بلاگرد هرکی لینک هاشو ثبت میکنه لینک هاش تو یه صفحه جدا نمایش داده میشه
    میدونم که اطلاعات رو باید از مای اس کیو ال بگیری ولی گیج شدم که چه طوری این کا رو بکنم
    خواهشن کمکم کنید... .
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. mohammad-s

    mohammad-s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    کسی نبود جواب ما رو بده ؟!
     
  4. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    6
    ببین 1 جدول مای اسکیو ال درست میکنی که دو تا فیلد داشته باشه یکی برای یوزر نیم و یکی برای پسورد
    بعد یک جدول دیگه هم درست میکنی که یک فیلد یوزر نیم داشته باشه با هر چند تا که فیلد دیگه خواستی
    حالا میتونی هروقت یک مطلب اضافه میکنی یوزر نیم طرف هم به مطلب اضافه بشه و در موقع نمایش هر مطلب بر اساس یوزر نیمش نمایش داده بشه
    امیدوارم که منظورمو برسونم . اگه نفهمیدی باز یگو بیشتر توضیح بدم .
     
  5. hossein_asp

    hossein_asp کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    637
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    جایی که خدا نباشد
    اکثر کسایی که یه برنامه نویسی پویای وب رو شروع میکن اولش از همین سوالا شروع میکنن اما فکر کنم چون اون اول خیلی به مغزشون فشار آوردن و کسی جوابشونو نداده و همچنین این سوال ها یک مطلب ابتدایی هست و جوابش به وسعت توضیح همین سایته که توش مطلب مینویسی کسی جواب نداده اما تقریبا خیلی خلاصش میشه
    همن بالایی.
     
  6. mohammad-s

    mohammad-s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    12
    تشکر شده:
    0
    اینا رو که میدونم !
    مثلا یه سایت دوست یابی هست و هرکی واسه خودش پروفایل داره و همه حتی اونایی که عضو سایت نیستن می تونن پروفایل اونو ببینن
    اینو چه طور باید ساخت ؟
     
  7. sajadonline

    sajadonline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آگوست 2006
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    3
    خيلي سادس با سشن كه كار كردي ؟
    هر كاربري كه ثبت نام ميكنه يك سري اطلاعات خاص داره كه اينجوري خونده ميشه


    PHP:
    <?
    session_start();
    if (isset(
    $_SESSION['user'])){
    $user $_SESSION['user'];

    $sql "SELECT * FROM `table-profile` WHERE `user` = '$user' ";  -----> کلش همینه

    اميد وارم كه متوجه شده باشي :rolleyes:
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی