• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه طور از الکسا بازدید یک سایت را ببینیم؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
ما چه طور میتونیم از طریق وب سایت الکسا از میزان بازدید یک سایت مطلع شویم که مثلا روزانه چقدر بازدید دارد و ...

میدونی؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
تعداد بازدید رو کجا میزنه؟
مثلا امروز چند بازدید و بازدید کننده داشتی...؟

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سایتهایی هستند که از روی آمار الکسا و لینک پاپیولاریتی و ابزارهای دیگر، ترافیک یک سایت را تخمین می زنند ولی از طریق خود سایت الکسا نمیشود به طور مستقیم ترافیک روزانه را دید.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سایتهایی هستند که از روی آمار الکسا و لینک پاپیولاریتی و ابزارهای دیگر، ترافیک یک سایت را تخمین می زنند ولی از طریق خود سایت الکسا نمیشود به طور مستقیم ترافیک روزانه را دید.
خوب میلاد جان برای آشنایی دوستان نمونه هایی از آن سایت ها را معرفی می کردی .

زکات علم ، نشر آن است .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
میلاد زیر لفظی میخواد
4.gif

شوخی کردم منکه خودم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم (خالی بندی
10.gif
)

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب میلاد جان برای آشنایی دوستان نمونه هایی از آن سایت ها را معرفی می کردی .

زکات علم ، نشر آن است .
ارادت دارم خدمت شما بهروز جان، من خوشحال میشم اگر چیزی که بلد هستم را در اختیار دیگران بزارم و مورد استفاده ایشان قرار بگیرد ولی راجع به این موضوع، سوال این دوست عزیزمان راجع به الکسا بود و فکر نمی کردم ابزار تخمین ترافیک به کار ایشان بیاید:) .
به هر حال من یک نمونه از این سایت را اینجا مینویسم که در نوع خودش عالیست و درست است که نمیشود روی آن صد درصد حساب کرد ولی در مقایسه با سایت های مشابه آمار دقیقتری میدهد:
http://www.trafficestimate.com

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
میلاد زیر لفظی میخواد
4.gif

شوخی کردم منکه خودم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم (خالی بندی
10.gif
)
شما استاد بنده هستید شروین جان، ولی اگر می بینید بنده چیزی برای عرضه ندارم این بدان دلیل است که در اینجا دوستان پیشکسوتی مثل شما و بهروز جان حضور دارند و من باید درس پس بدهم هنوز :)

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ارادت دارم خدمت شما بهروز جان، من خوشحال میشم اگر چیزی که بلد هستم را در اختیار دیگران بزارم و مورد استفاده ایشان قرار بگیرد ولی راجع به این موضوع، سوال این دوست عزیزمان راجع به الکسا بود و فکر نمی کردم ابزار تخمین ترافیک به کار ایشان بیاید:) .
به هر حال من یک نمونه از این سایت را اینجا مینویسم که در نوع خودش عالیست و درست است که نمیشود روی آن صد درصد حساب کرد ولی در مقایسه با سایت های مشابه آمار دقیقتری میدهد:

ممنون ميلاد جان

حالا ايني كه مي گم كسي فكر نكنه چون من رفيق ميلاد هستم دارم ازش تعريف مي كنم . نه اينطور نيست .

انصافا ميلاد يكي از بچه هاي خب فروم است و نكته قوت ايشان آموزش هر آنچه خود مي داند است .
من كه خودم خيلي چيزها ازش ياد گرفتم ( مثل شروين هم شوخي نمي كنم :lol: :lol: )

من برايش آرزوي موفقيت مي كنم و روزهاي درخشاني را براي آينده اش مي بينم ( اينو مي گن پيش بيني هاي عمو بهروز كه هميشه هم درست بوده :happy: :happy: )

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

اره اين سايت ها هم خوب بازديد نشان ميدهند
قبلا يادمه 2سال پيش فكنم يكي يه همچين ادرس هايي گذاشته بود توي همين پي تي

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون ميلاد جان

حالا ايني كه مي گم كسي فكر نكنه چون من رفيق ميلاد هستم دارم ازش تعريف مي كنم . نه اينطور نيست .

انصافا ميلاد يكي از بچه هاي خب فروم است و نكته قوت ايشان آموزش هر آنچه خود مي داند است .
من كه خودم خيلي چيزها ازش ياد گرفتم ( مثل شروين هم شوخي نمي كنم :lol: :lol: )

من برايش آرزوي موفقيت مي كنم و روزهاي درخشاني را براي آينده اش مي بينم ( اينو مي گن پيش بيني هاي عمو بهروز كه هميشه هم درست بوده :happy: :happy: )
ایول تاپیک منحرف شد
منم اونی که گفتم شوخی میکنو شوخی کردم
خداییش خیلی چیزا یاد گرفتم ازش

بالا