†$H@ki®@†
Registered User
ما چه طور میتونیم از طریق وب سایت الکسا از میزان بازدید یک سایت مطلع شویم که مثلا روزانه چقدر بازدید دارد و ...
میدونی؟
میدونی؟
تعداد بازدید رو کجا میزنه؟
مثلا امروز چند بازدید و بازدید کننده داشتی...؟
خوب میلاد جان برای آشنایی دوستان نمونه هایی از آن سایت ها را معرفی می کردی .سایتهایی هستند که از روی آمار الکسا و لینک پاپیولاریتی و ابزارهای دیگر، ترافیک یک سایت را تخمین می زنند ولی از طریق خود سایت الکسا نمیشود به طور مستقیم ترافیک روزانه را دید.
ارادت دارم خدمت شما بهروز جان، من خوشحال میشم اگر چیزی که بلد هستم را در اختیار دیگران بزارم و مورد استفاده ایشان قرار بگیرد ولی راجع به این موضوع، سوال این دوست عزیزمان راجع به الکسا بود و فکر نمی کردم ابزار تخمین ترافیک به کار ایشان بیایدخوب میلاد جان برای آشنایی دوستان نمونه هایی از آن سایت ها را معرفی می کردی .
زکات علم ، نشر آن است .
شما استاد بنده هستید شروین جان، ولی اگر می بینید بنده چیزی برای عرضه ندارم این بدان دلیل است که در اینجا دوستان پیشکسوتی مثل شما و بهروز جان حضور دارند و من باید درس پس بدهم هنوزمیلاد زیر لفظی میخواد![]()
شوخی کردم منکه خودم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم (خالی بندی)![]()
ارادت دارم خدمت شما بهروز جان، من خوشحال میشم اگر چیزی که بلد هستم را در اختیار دیگران بزارم و مورد استفاده ایشان قرار بگیرد ولی راجع به این موضوع، سوال این دوست عزیزمان راجع به الکسا بود و فکر نمی کردم ابزار تخمین ترافیک به کار ایشان بیاید.
به هر حال من یک نمونه از این سایت را اینجا مینویسم که در نوع خودش عالیست و درست است که نمیشود روی آن صد درصد حساب کرد ولی در مقایسه با سایت های مشابه آمار دقیقتری میدهد:
http://www.trafficestimate.com
ارادت دارم خدمت شما بهروز جان، من خوشحال میشم اگر چیزی که بلد هستم را در اختیار دیگران بزارم و مورد استفاده ایشان قرار بگیرد ولی راجع به این موضوع، سوال این دوست عزیزمان راجع به الکسا بود و فکر نمی کردم ابزار تخمین ترافیک به کار ایشان بیاید.
به هر حال من یک نمونه از این سایت را اینجا مینویسم که در نوع خودش عالیست و درست است که نمیشود روی آن صد درصد حساب کرد ولی در مقایسه با سایت های مشابه آمار دقیقتری میدهد:
http://www.trafficestimate.com
ایول تاپیک منحرف شدممنون ميلاد جان
حالا ايني كه مي گم كسي فكر نكنه چون من رفيق ميلاد هستم دارم ازش تعريف مي كنم . نه اينطور نيست .
انصافا ميلاد يكي از بچه هاي خب فروم است و نكته قوت ايشان آموزش هر آنچه خود مي داند است .
من كه خودم خيلي چيزها ازش ياد گرفتم ( مثل شروين هم شوخي نمي كنم :lol: :lol: )
من برايش آرزوي موفقيت مي كنم و روزهاي درخشاني را براي آينده اش مي بينم ( اينو مي گن پيش بيني هاي عمو بهروز كه هميشه هم درست بوده :happy: :happy: )