آژانس هواپیمایی
pop up

چه طور ميشه يك فتو آلبوم گرفت و نصب كرد رو سايت؟

شروع موضوع توسط mohsenix ‏6 آگوست 2003 در انجمن PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی

  1. mohsenix

    mohsenix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آگوست 2003
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    ميخوام بدونم چه طور ميشه يك فتو آلبوم كه با نرم افزار كار ميكنه رو راه بندازم. طوري كه عكسها رو خودش رديف كنه و از اينجور كارها. ممنون ميشم اگه سريع يكي كمك كنه. فقط لطفاَ كامل كمك كنيد كه خيلي ضروري هست.
     
  2. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    فوتو البوم رو مي شه بايك سري نرم افزار كه توي دونلود دات كام هم بري پيداشون مي كني ساخت . به اين صورت كه صفحات اچ تي ام ال با عكسهايي در سايز كوچك مي سازه كه با زدن روي هر عكس سايز بزرگترش هم نمايش داده مي شه! همين اينم چند تا از برنامه ها ولي امتحانشون نكردم.
    <a href='http://download.com.com/3120-20-0.html?qt=photo+album&tg=dl-2001' target='_blank'>http://download.com.com/3120-20-0.html?qt=...lbum&tg=dl-2001</a>
     
  3. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    اگر سايتت PHP رو ساپورت مي كنه . مي توني اسكريپت هاي خوبي پيدا كني و روي سايتت بذاري كه همه كارهاي آلبوم رو اتوماتيك انجام بدهند .
    يك نمونه رايگان و كاملشو من اينجا معرفي كردم :
    <a href='http://weblog.wplusplus.com/archives/000214.htm' target='_blank'>http://weblog.wplusplus.com/archives/000214.htm</a>
     
  4. mohsenix

    mohsenix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آگوست 2003
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    خيلي ممنون ولي ميشه مثلاَ سايت رو با پسوند اچ تي ام ال ذخيره كرد ولي پي اچ پي رو هم سوپرت كرد؟
     
  5. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    مي شه كه توي يك صفحه اچ تي ام ال ، از توابع پي اچ پي استفاده كرد . البته با استفاده از جاوا اسكريپت . ولي بالاخره بايد يك هاستي باشه كه اون پي اچ پي ها اونجا اجرا بشن . مهم هاستته ، اگه هاست نداشته باشي ، معمولا نمي شه كاري كرد . هاستت هم بايد پي اچ پي رو ساپورت كنه .
     
  6. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا محسن پس بالاخره به فکر افتادی ...
    ببین به نظر من اگه بتونی با موییل تایپ راهش بندازی فوق العاده میشه ...
    به سادگیه نوشتن یه مطلب تو وبلاگه اونوقت ...!
    امکان کامنت و آرشیو شدن و اینا رو هم داره ...
    راهکارش هم ساده است ...
    وبلاگ زهیر معصومیان نوشته ...
    البته به شرطی که سایتت پرل و اینا داشته باشه..
    تو سایتت باید با ای اس پی باشه ... آره ..؟
    بپرس ازشون که ساپورت می کنند یا نه ...
     
  7. boxilink
  8. weblogger

    weblogger Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    506
    تشکر شده:
    6
    وب لاگ الفا انقدر مطلب دارد كه آدم هر وقت مي ايد پر از محتواست و برايش تازگي دارد
     
  9. alpha

    alpha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    334
    تشکر شده:
    1
    شما لطف داري :) خجالتم مي دي. مرسي
     
  10. mohsenix

    mohsenix کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آگوست 2003
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    بچه ها خيلي ممنون ;)
     
  11. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    ميتونيد از 4Image استفده كنيد ... فكر ميكنم خوب باشه !

    <p align="left">

    [​IMG]

    Requirements:

    A webserver or web hosting account (Linux/Apache recommended)
    PHP Version 4.0.5 or higher (PHP Version 4.1.2 recommended)
    MySQL Version 3.23 or higher (MySQL Version 3.23.33 recommended)

    optional:

    ImageMagick, GD or NetPBM


    <a href='http://demo.4homepages.de/?l=englishl' target='_blank'>Live Demo</a>

    <a href='http://www.4homepages.de/4images/screenshots/home.gif' target='_blank'>Control Panel Screen Shot</a>

    <a href='http://www.4homepages.de/4images/download.php' target='_blank'>Download</a>

    </p>
     
  12. mjme

    mjme Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    474
    تشکر شده:
    11
    لينكش چيه؟
     
  13. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    اين همه لينك گذاشتم !!! :eek:

    روش كليك كن ديگه ... ( مگه باز نميشه ؟!؟! )
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. badjens

    badjens کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    318
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    برنامه جالبيه هر چند موفق به راه اندازيش نشدم ولي Mysql مي خواد؟
    كسي مي دونه چطوري مي شه توي كنترل پنل Mysql دستي تعريف كرد؟

    تكميليه : من اين 4images رو نصب كردم اگه كسي خواست امتحانش كنه بگه . در ضمن منظور من از سوال بالا اين بود كه ما اجازه ساخت يك ديتا بيس رو داريم حالا بخوايم دوتاش كنيم دستي ميشه يا نه؟
     
  16. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    خب يه patch كامل بگير نصب كن ... خيلي راحت تره كه !!!
     
  17. black_jack_of_black_city

    black_jack_of_black_city Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,449
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
    من كه ازين بحث چيزي نفهميدم ولي بياين توي سايت ما يه هاست بگيرين 10 مگ پ چ پ رو هم ساپووووورت ميكنيم
    ...نمكيه نون خشكه داري وردار بيار......