• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه كساني آنلاين هستند .

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من مي خواستم بدونم شما چطور تشخيص مي دين كه چه كساني در سايت آنلاين هستند ؟ من مي تونم تعيين كنم كه در يك صفحه چه كاربراني آنلاين هستن ( بوسيله IP , اصلا نمي دونم اينكار مرسومه يا نه ) ولي اينكه در كل سايت كي ها آنلاين هستند رو نيم تونم تعيين كنم .
مي شه در اينباره توضيح بدين ؟
پيشاپيش مرسي

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
يك وبسايت هستش كه كارش همينه منتها هر چي گشتم پيدايش نكردم يك جستجو بكن خودت در گوگل تا من پيدايش كنم باز من گم كردم اين آدرس رو:)

راستي راه تو چه طوري هست براي نشان دادن تعداد افراد آن لاين در يك صفحه؟

Behnam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
فكر كنم تو اين سايت از دستورهاى Cookie توى php استفاده شده.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
توي اين سايت از اين روش استفاده مي شه.

اول اينكه وقتي كاربر login می کنه اسمش توی یک جدول ذخیره می شه.
بعد به هر صفحه ای هم که مراجعه می کنه توی اون جدول می نویسه که مثلا کاربر فلان ، فلان صفحه رو باز کرد. در این صورت همیشه توی اون جدول هست که کدوم کاربر توی کدوم قسمت هست.
ضمنا اگه بیشتر از 5 دقیقه یک کاربر فعالیتی نکنه و یا قسمتی رو نبینه ، از توی اون جدول پاک می شه یعنی که کاربر قطع شده.

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آهان همينه ، همون چيزي كه من فكرشو مي كردم . يعني زمان .
من روش كاريم اينجور بود كه هر كس لاگين مي شد فيلد آنلاين اون رو تو ديتابيس ست مي كنم و آي پي ، اون شخص رو مي ذارم تو فيلد آي پي . بنابراين مي تونم بفهمم كه تو يك صفحه خاص چه كساني هستند .
مشكل من اين بود كه وقتي مي خوام تعداد آنلاين ها رو تو كل سايت نشون بدم ، با اين فرض كه 90 درصد مردم Logout نكرده بيرون مي رن ، و فيلد آنلاينشون همچنان ست شده مي مونه ، نمي شه قطعي گفت كيا آنلاين هستند . حالا منهم فكر زمان رو كرده بودم ولي به نظرم درست نمي امد و فكر مي كردم روش خوبي نباشه . چون خطا زياد داره .
حالا نمي دونم غير زمان روش ديگري هست كه بفهميم الان واقعا كي ها تو سايت هستند يا نه ؟
فكر كنم احسان هم همون زمان رو به كار برده نه ؟
اينجا يه خطايي كه هست اولا اينه كه تا 5 دقيقه ميشه كسي از سايت بره ولي همچنان آنلاين نشون داده بشه و بر عكس يكي مثلا داره يك صفحه رو مي خونه و بيشتر از 5 دقيقه طول مي كشه و آفلاين مي شه .
البته با كوكي ها دوباره آنلاين ميشه ولي شايد يكي كلا كوكي ها رو بسته باشه ؟ اجباري كه نيست . اونوقت مشكل ميشه .
البته من اينكارو براي بار اول هست كه دارم مي كنم و نمي دونم كه اصلا درست مي گم يا نه

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
خيلی بی ربطه ولی گفتم گفته باشم تا لال از دنيا نرم !!!

توی ASP يه Object وجود داره به نام Session.
هرگاه برنامه ASP باز ميشه در حقيقت يه Session باز ميشه. با بستن صفحه توسط کاربر Session بسته ميشه.
تعداد Session های باز رو در فايل Global.asa ميشه شمرد و تعداد کاربران فعال رو نمايش داد.
نميدونم تو PHP همچين چيزی هست يا نه !

راستي يادم رفت بگم كه اين Session يه Time out هم داره

يه چيزی تو مايه های همونی که محمد رضا گفته . . .
ولی کنترلش با وب سروره . . .

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
کوروش جان این توی php هم این هست ولی نمی دونم چرا اغلب سایتها ترجیح دادن که این اطلاعات رو توی یک Table database ذخیره کنند.
البته تو php معمولا این ها توسط وب سرور روی یک فایل ذخیره می شه. شاید خیلی ها فکر می کنند که Database mysql امن تر از file است.

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در اينكه MySql امنه حرفي نيست !!!
ولي اوني كه شما گفتين فكر كنم براي يك فايل php يا asp هستش و من منظورم كل سايته . من كه گفتم با ip خيلي راحت مي تونم . بفهمم تو يه صفحه كيا هستند ولي كل سايت نه .
راستي احسان در مورد اون حرفي كه بالا زدم نظري نداره ؟

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
اون Session که گفتم مال کل سايته نه مال يه صفحه.
شما در هر صفحه ای که باشين يا اگه وارد صفحه ديگری از همون سايت بشين Session جديد ايجاد نميشه.
. . .

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوه پس جالبه .
معادل PHP اون چي مي شه ؟ know how تو مثل اينكه مي دوني . نه ؟

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
والا به این صورت که کورش می گه تو php نیست.

ببینیند اینی که من گفتم هم مال کل سایته. ولی اینجوریه.

session توی php توی یک فایل ذخیره می شه (اطلاعاتی که دادید مثلا uname) بعد به کاربر یک ID می ده که یا این Id تو cockie ذخیره می شه و یا به صورت یک کد در آخر URL میاد.

به هرحال وقتی که کاربر صفحه های مختلف رو می بینه ، این ID رو با خودش می بره و به محض اینکه اینترنت اکسپلوررش رو می بنده این ID هم از بین می ره.
ولی نمی تونی لیست کل session های در حال کار رو گرفت یعنی من تا حالا این دستور رو ندیدم. شاید هم راهی داشته باشه ولی fucntoin خاصی نداره.

drhaniball

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

هرگاه برنامه ASP باز ميشه در حقيقت يه Session باز ميشه. با بستن صفحه توسط کاربر Session بسته ميشه.
تعداد Session های باز رو در فايل Global.asa ميشه شمرد و تعداد کاربران فعال رو نمايش داد.

amirnezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اين مورد من يك مقاله توي سايتم گذاشتم كه چگونگي نمايش تعداد كاربران online رو بوسيله php و mysql توي اون توضيح دادم. اميدوارم كه بدردتون بخوره :)
<a href='http://articles.webilix.com/article.php?code=000003' target='_blank'>http://articles.webilix.com/article.php?code=000003</a>

rezavalinezhad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
<a href='http://www.php.net/manual/en/ref.session.php' target='_blank'>http://www.php.net/manual/en/ref.session.php</a>

alpha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
رضا حالا اينو مي گي :) بابا اين بحث مال هفت هشت ماه پيش بوده بيد !!!!

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از koorosh :

نه كورش جان ايني كه مي گي بدرد نمي خوره آخه اگر من صفحه رو ببندم Session هم مي پره! يا اگر دو صفحه جدا باز كنم 2 تا Session براي من درست مي كنه !درسته ؟
خوب حالا اگر من 2 تا صفحه باز كنم من دوتا كاربر آنلاين هستم يا يك :blink:

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
2 سال داشتي روي اين موضوع فكر ميكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از bahreyni :
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
2 سال داشتي روي اين موضوع فكر ميكردي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فكر كنم منظور ميلاد اين بوده كه اين بحث ناتموم رو كه شايد واسه خيليها جالب باشه و بخوان دنبالش كنن يا درگيرش هستن زنده كنه!

بالا