• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه مغازه یا نمایندگی بزنم(شیراز)

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
سلام دوستان
یکی از آشنایان ما یه مغازه داره داخل پاساژ خیابان ملاصدرا .میخوام ازش اجارش کنم به نظر شما چی بزنم توش.؟؟.تجربه ای در این زمینه هم ندارم.متراژ مغازه 20 متره و طبقه 1 هست.
خودم به موبایل فروشی و اینا علاقه دارم ولی اونجا بدرد این کار نمیخوره چون تو ملاصدرا پاساز مختص موبایل هم هست.
نمایندگی اینترنت و این چیزا خوبه ...شرایط دریافت نمایندگی چیه؟
منتظر راهنمایی دوستان هستم

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
عرضه مستقیم سنجد هم می تونه سود آور باشه

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
سلام دوستان
یکی از آشنایان ما یه مغازه داره داخل پاساژ خیابان ملاصدرا .میخوام ازش اجارش کنم به نظر شما چی بزنم توش.؟؟.تجربه ای در این زمینه هم ندارم.متراژ مغازه 20 متره و طبقه 1 هست.
خودم به موبایل فروشی و اینا علاقه دارم ولی اونجا بدرد این کار نمیخوره چون تو ملاصدرا پاساز مختص موبایل هم هست.

اون پاساژ که مغازه هست دقیقا چه مشاغلی در حال کار هستند؟

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
اون پاساژ که مغازه هست دقیقا چه مشاغلی در حال کار هستند؟

تقریبا میشه گفت محدودیتی ندارن...لباس،لوازم آرایشی،چاپ و مهر سازی،یدونه موبایلی،لوازم موسیقی،تجهیزات پزشکی،زیور آلات،نمایندگی و....

Ali_3947

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان

آگه خواستی لوازم آریشی بزنی من لوازم آرایشی بهداشتی وارد می کنم حداقل 10 درصد زیر پخش کننده های اصلی تهران بهت جنس می دم

بالا