• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه نوع قهوه ای بگیرم؟

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
دوست عزیز موردی که فرمودید در حال حاضر مینوشید بیشتر شکر هست تا قهوه! قسمت اعظم کافی میکس ها متاسفانه شکر هست بهمین خاطر طعم شیرین اون کاملا غالب هست و از یک طعم اصیل قهوه بشدت فاصله داره. طعم اصیل قهوه لزوما به معنای تلخی نیست. خانواده کافی میکس ها از هر برند و ساخت هر کشوری که باشند درواقع نمیشه روشون اسم قهوه گذاشت چون شیرخشک و شکر بی کیفیت با کمی قهوه از هر نوعی ترکیب میکنند و تحویل شما میدهند بنابراین شما لذت طعم قهوه را تجربه نمی تونید بکنید. مورد بعدی این هست که هدف شما از نوشیدن کافی میکس چی هست؟ نوشیدن یک نوشیدنی با کلاس، رساندن کافئین به بدن و هوشیاری بیشتر در ساعتهای بعدی، طعم کافی میکس، .... خب اگر هدف نوشیدن یک نوشیدنی مثلا با کلاس جایگزین چایی هست هدف تامین شده. اگر هدف رساندن کافئین به بدن هست که هدف اصلا تامین نشده!!! اگر هوشیاری هم بیشتر بشه بواسطه بالارفتن میزان قند خونتون هست که قسمت زیاد کافی میکس شکر هست! اگر هدف طعم شیرین کافی میکس هست که هدف تامین شده!
حالا که قصد خوردن یکی از محصولات خانواده دانه قهوه را دارید چه بهتر که سالمتر بنوشید و در انتخابتون دقت بیشتری کنید. اولین توصیه به شما این هست که کافی میکس به معنای عام اون رو از سبد نوشیدنیهاتون حذف کنید چرا که نام شربت قهوه بیشتر برازنده کافی میکس های موجود هست.
طعم تلخ قهوه را دوست ندارید، فکر کنم بزرگترین مشکل همین هست، سعی کنید کمی به مرور زمان این ذائقه تعدیل بفرمایید تا از خواص دانه قهوه به شکلهای مختلف اون بیشتر بهره ببرید.فعلا چون بدنبال طعم شیرین کافی میکس و دوری از تلخی قهوه هستید هیچ محصولی نمیشه به شما پیشنهاد داد جز اینکه هشدار داد که ضرر اون فنجان کافی میکس که مینوشید از بهره اون خیلی کمتر هست(قفط بواسطه شکر زیاد موجود در ترکیبات کافی میکس های حاضری). وقتی می خواهید یک محصول از خانواده قهوه را انتخاب کنید به میزان کافئین موجود در هر 100 میلی گرم اون دقت کنید. مطلب آخر متاسفانه اکثریت قهوه های موجود در ایران چه بسته بندی چه باز کهنه هستند و اینکه یک نوع و برند در فواصل محتلف طعمهای مختلف دارند بدلیل همین کهنه بودن و استفاده از موارد ترکیبی بشدت بی کیفیت هست! کاریش هم نمیشه کرد. برای اینکه کم کم به سمت لذت بردن از طعم قهوه بدون شکر بروید پیشنهاد میکنم یک لیوان شیر را با نصف قاشق چایخوری قهوه خالص از هر برند و نوعی ترکیب کنید در این حالت طعم غالب طعم شیر و طعم دوم که بیشتر عطر خواهد بود قهوه هست کم کم میزان این قهوه را اضافه کنید تا به دو قاشق چایخوری در یک لیوان شیر برسه در این مرحله شما طعم غالب قهوه را عادت کردید و لذت خواهید برد، از اینجا به یعد میتوانید محصولات متنوع قهوه را انتخاب و از فواید و طعم اون لذت ببرید .

فکر کنم باید میگفتین بیشتر هست

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
قهوه های امضای من رو ببین،قبل از این که تصمیم بگیری ازم بخری یا نه،به خریدارا ی مسج بده و در مورد کیفیت برس ازشون
قیمتمونم که عالیه،خریدارامونم راضین
خلاصه که تحقیقاتت رو بکن بعدش بیا اگر دیدی جنسمون خوبه بیا از ما بگیر :)

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
ممنون از تمام دوستانی که در تاپیک شرکت کردند، واقعا لطف فرمودند. متاسفانه در مرورگر من دکمه تشکر کار نمی کنه وگرنه برای هر کدوم از پستها 20تا تشکر می زدم!!

نکته کپی رایتی: برای پاسخ دادن، نوشته های دوستان کوتاه و خلاصه شده است!

ولی یه نکته رو پیشنهاد میکنم اونم اینکه تا وقتی مجبور نشدید از کافی میکس استفاده نکنید. واقعا میگم.موادی که استفاده میشه استاندارد نیست.اون بسته هایی هم که میبینید مخلوط نیستن و قهوه خالص هستن
ممنون از شرکت در تاپیک.

سعی می کنم به توصیه تون عمل کنم. اما منظورتون رو از جمله زیر نفهمیدم:

"اون بسته هایی هم که میبینید مخلوط نیستن و قهوه خالص هستن"

یعنی منظورتون اینه که مثلا اون بسته های 250گرمی نستله گلد، خالص (بدون مواد افزودنی) هستند؟ (چه گیری دادم به این نستله گلد :دی)

قهوه آماده مشخصه بگید بهتون نشون میدن مثل کاکائو خرد شدست اکسرن با شیر خشک قاطی میکنن .فرق نمیکنه آبش چه جور باشه اگه دیدید کف نمیکنه آب اضافه کنید.مورد داشتیم همزن در اختیار نبود 70 دقیقه با قاشق هم زدیم تا بالا اومده.
موید باشید.
من حدود 4-5 سال با ایتالیاییها توی کارخونه کار کردم فقط لوازا میخوردن و فقط اسپرسو.تلخ.غلیظ.زهرمار!
ممنون / نگارش و ادبیات باحالی دارید، سعی می کنم نوشته هاتون رو دنبال کنم.

...مورد بعدی این هست که هدف شما از نوشیدن کافی میکس چی هست؟ ...طعم تلخ قهوه را دوست ندارید، فکر کنم بزرگترین مشکل همین هست...
اقا واقعا سپاسگزار برای نوشته جامع و کامل شما. خوب شد که شما+کاربرH.T.C نکته مضر بودن کافی میکس ها رو عنوان کردید. با این حساب دیگه اصلا کافی میکس نخواهم گرفت.
هدف من فقط طعم و عطر و خوشمزه بودنه! در مورد تلخی هم کاملا درست فرمودید، پس باید سعی کنم ذائقه رو تغییر بدم.

اومدم همينو بگم !!! Goodday بهترين تجربه چشايى من بوده وهست , کاپوچينوش در يه کلام عاليه ! ولى کليدى ترين نکته ى که خودم سالها از قافل بودم مقدار و دماى اب هست
با این توصیه دوستان، باید بی خیال کافی میکس بشم. (شکلک گریه!) اما نمیدونم این قهوه چیه!؟ کوچکترین تغییری در میزان مواد ترکیبی و همچنین دما روی مزه اش تاثیر زیادی میذاره!

قهوه ساز شما چیه ؟
قهوه ساز ندارم و متاسفانه حوصله و وقت استفاده از قهوه ساز رو هم ندارم!

قهوه که این قاطیا شکره همش .
ریو خوبه .بگیر نگیر داره اسپرسوش میبینی یه موقع خوبه یه موقع جالب نی...
نه اینجوری که بگیر نگیر داشته باشه، خوب نیست.

قهوه های امضای من رو ببین،قبل از این که تصمیم بگیری ازم بخری یا نه،به خریدارا ی مسج بده و در مورد کیفیت برس ازشون
دوست عزیز؛ تاپیک شما + تاپیک یوزر a-perspolis رو دیدم و تعریف خریدارها رو هم خوندم. در اصل و تضمینی بودن جنسهای شما شکی نیست. آدرس تاپیکتون رو هم برای مراجعات بعدی ذخیره کردم.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
چند ماه پیش یه نوع قهوه آماده گرفتم که داخل شیشه بسته بندی 200گرمی بود و عربی بود، اما مارک مشهوری نبود. اصلا خوب نبود. نه بو داشت، نه عطر داشت و نه مزه.

الآن برای شروع نسکافه گلد نستله خوبه بگیرم؟ (به قهوه فروشی دسترسی ندارم و باید از سوپرمارکتها تهیه کنم)

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
چند ماه پیش یه نوع قهوه آماده گرفتم که داخل شیشه بسته بندی 200گرمی بود و عربی بود، اما مارک مشهوری نبود. اصلا خوب نبود. نه بو داشت، نه عطر داشت و نه مزه.

الآن برای شروع نسکافه گلد نستله خوبه بگیرم؟ (به قهوه فروشی دسترسی ندارم و باید از سوپرمارکتها تهیه کنم)

راجع به سوال بالاتون.مثلا خیلیا میگن خوب خارجی ها هم که از میکس استفاده میکنن که این اشتباهه و قهوه خالص هست.شما تحقیق بکنی متوجه میشی که شیر و شکر خیلی کم استفاده می کنن تو قهوه
قهوه عربی قهوه بدی نیست البته تا حالا درست نکردم شخصا اما چشیدم طعمشو و واقعا خوب بود.اینم در نظر داشته باشید همون مدلی که من خوردم مثلا بسته 250 گرم 3 قیمت داشته
35 45 55 درهم بوده.اضافه کنم که الان این قهوه رو بخورین ممکنه زده بشید
اوابل با چیزای سبک شروع کنید تا معدتون عادت کنه بعد میتونید یکم سنگین تر مصرف کنید.
همون گلد خوبه به نسبت کلاسیک که طعم خاصی نداره.ولی ترکیبشو باز میگم اگر میخواین از کافی میت استفاده کنید سعی کنید از اینایی که ایرانی روش نوشته استفاده نشه
یا شیر پاکتی استفاده کنید.چون میت درسته خوشمزه میکنه ولی از اون طعم اصیل قهوه دورش میکنه
شکر هم یک قاشق کافیه.یکم طبعتون رو به تلخ عادت بدین بهتره.
بعدش رو دور افتادید صبح ساعت 9 اسپرسو ردیف عصرم برای اینکه شب خوابتون دچاره مشکل نشه فرانسه یا یه چیزه سبک
اینطوری تفاوت اثر قهوه رو متوجه خواهید شد و لذتشم میبرید

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
من یدونه موکا و یدونه کاپوچینو از a-perspolis خریدم
واقعا عالی بودن هردو
من از موکا بیشتر خوشم اومده

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
چن وقته از محصولات good day استفاده نمیکنم کسی از قیمتا خبر دار؟

nims_no

Registered User
لایک‌ها
7
بهترین قهوه همون نسکافه سویس هست شرکت نستله
فورمولش هم برای هر فنجان یک قاشق مربا خوری قهوه با دو قاشق شکر برای هر فنجان قاتی میشه.
سری گلدش فقط بوی بهتری داره و تعمش فرق نداره.
توی بازار برزیلیش هم پیدا میشه به اسم red که خوشایند بنده نبود.

سراغ هیچ قهوه دیگه نرو که اصلا جای نستل رو نمی گیرن.
حتی قهوه های غیر اماده.
ترک و اسپرسو کاپو و ....

Sent from my ST21i2 using Tapatalk

nims_no

Registered User
لایک‌ها
7
بهترین قهوه همون نسکافه سویس هست شرکت نستله
فورمولش هم برای هر فنجان یک قاشق مربا خوری قهوه با دو قاشق شکر برای هر فنجان قاتی میشه.
سری گلدش فقط بوی بهتری داره و تعمش فرق نداره.
توی بازار برزیلیش هم پیدا میشه به اسم red که خوشایند بنده نبود.

سراغ هیچ قهوه دیگه نرو که اصلا جای نستل رو نمی گیرن.
حتی قهوه های غیر اماده.
ترک و اسپرسو کاپو و ....

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
نطرتون در مورد قهوه ( خود قهوه ) که دم بشه با مقدار معمولی چیه ؟

Middle Ground Coffee

( منظورم مارک نیست / نوع قهوه رو میگم )

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
به نظرم به جاي قهوه از هات چاكلت استغاده كن محشر و معركست

nims_no

Registered User
لایک‌ها
7
نطرتون در مورد قهوه ( خود قهوه ) که دم بشه با مقدار معمولی چیه ؟

Middle Ground Coffee

( منظورم مارک نیست / نوع قهوه رو میگم )

هیچ کدوم طعم مطلوب نستل رو نداره.
قهوه مهمولی مثل ترک طعم سبکتری نسبت به بقیه داره ولی به قهوه اماده مثل نستل نمیرسه.
البته همه چی سلیقه ای هست و هر قهوه ای اگر دستور العمل اصلی رعایت بشه طعم مطلوبی پیدا کنه.
اسپرسو هم خیلی هزینش زیاده و هم قهوه زیادی مصرف میشه و شدیدا قوی هست.
خلاصه :
نستله نسبت به طعم ,وقت و هزینه بهترین انتخاب هست.

و تهیه قهوه معمولی بیشتر حالت سرگرمی داره و هزینه زیادی رو جدا از وقت برای مصرف کننده به همراه داره.

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
و تهیه قهوه معمولی بیشتر حالت سرگرمی داره و هزینه زیادی رو جدا از وقت برای مصرف کننده به همراه داره.

میشه بفرمایید که چه هزینه اضافی داره ؟ مثلا اسپرسو چرا هزینه بالایی داره ؟
اگه منظور دستگاه هست که با استفاده از موکا پات میتوان اسپرسو سنتی درست کرد .
در ضمن قهوه ای که تازه درست بشه از لحاظ طعم و بو و شادی اوری با نسکافه قابل قیاس نیست .

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
میشه بفرمایید که چه هزینه اضافی داره ؟ مثلا اسپرسو چرا هزینه بالایی داره ؟
اگه منظور دستگاه هست که با استفاده از موکا پات میتوان اسپرسو سنتی درست کرد .
در ضمن قهوه ای که تازه درست بشه از لحاظ طعم و بو و شادی اوری با نسکافه قابل قیاس نیست .
اسپرسو مثلا بعد معتاد اوره .اسپرسو میزنی یه دلهره و دلشوری پیدا میکنه جالبه .البته اولاش اینطوری بعد عادی میشه.
بعدش یه دونه ماسماسکشو پر کنی میشه 2 کاپ.فکر کنم 8 گرم شه
ولی اون طعم زهر ماری که میده خیلی حال میده .یه نمه شکلات غلیظ (نه از این بستیا)بریز توش یه حالت موکایی میگیره جالب میشه .
بگیر نگیرشم به اینه که قهوه که میگیری تازس یا نه .
تازه رست شده یا نه .
اصن اسپرسو بزنی این خشکارو دیگه نمیخوری .من رفتم 2 بسته پشیمونم بعد.
بعد اسپرسو این برقیا خوشمزه میشه .قیمتاشم معلومه .

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
همانطور که گفته بودم، روز یکشنبه رفتم و یک شیشه نسکافه گلد نستله 100گرمی (که پشت شیشه نوشته های غیرفارسی نوشته بود) به قیمت 18000تومان + کافی میت گرفتم.

از یکشنبه تا حالا دارم انواع حالات رو امتحان می کنم!

اول اینکه اون کافی میت، برای من زیاد جالب نبود و مزه اش شبیه شیرخشک بود که ترجیح دادم منبعد فقط از شیر استفاده کنم، هم ضررش کمتره و هم خوشمزه تره (البته شیرهای موجود در بازار هم پر از مواد افزودنی و.. است!)

دوم با کمی آزمون و خطا و ترکیب مقدار متفاوتی از شیر+شکر+نسکافه گلد تونستم همون مزه و طعم کافی میکسی که مدنظرم بود رو ایجاد کنم. (شایدم یکم خوشمزه تر!)

سوم نمیدونم به چه دلیلی روشی که کاربر YARAY در صفحه 1 / پست 9 عنوان کردن، نسبت به سایر روشها خوش طعم تره!؟ البته چون یه دفعه از همزن برقی استفاده کردم و یکم کثیف کاری داشت، دیگه حوصله نکردم از همزن استفاده کنم! اما من قهوه رو با آب ولرم قاطی می کنم و با قاشق هم میزنم(حتی کف هم نمی کنه) و بعدش شیر جوش رو از رو گاز برمی دارم و قهوه رو باهاش قاطی می کنم و می نوشم! بازم از حالتی که قهوه رو مستقیما داخل شیر جوش حل می کنم، خوشمزه تر درمیاد! چرا اینجوریه؟

یعنی قهوه در مجاورت آب بهتر خودش رو آزاد می کنه و بهتر در آب حل میشه؟ (به نسبت شیر)

بالا