سلام به همه دوستان
نیاز به راهنمایی دارم
با ده میلیون توی این وضع و اوضاع اقتصادی کشور
چه کاری میشه راه انداخت ؟
چه کاری رو شرو کنم؟
در ضمن تخصصی هم ندارم
چه تخصصی داری ؟؟؟
چه مدرکی؟چی بلدی؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه هیچکدومو نداری که اژانس(یه براید و...)
سلام به همه دوستان
نیاز به راهنمایی دارم
با ده میلیون توی این وضع و اوضاع اقتصادی کشور
چه کاری میشه راه انداخت ؟
چه کاری رو شرو کنم؟
در ضمن تخصصی هم ندارم
کی گفته با 10 تومن نمیشه کاری شروع کرد؟
همه چی به تخصص و زرنگی طرف برمیگرده!
در مورد اینترنت مثال میزنم. شما اگه 10 تومن داشته باشی، با 5 تومنش میتونی یه سایت خوب بزنی و 5 تومن هم بذاری برای تبلیغاتت. بسته به نوع سایت و تخصص و ایده و توانایی شما، میتونید تا ماهی +5 میلیون هم درآمد داشته باشید. (کسی که دستش تو کاره، میدونه چی میگم) ...
در مورد اینترنت مثال میزنم. شما اگه 10 تومن داشته باشی، با 5 تومنش میتونی یه سایت خوب بزنی و 5 تومن هم بذاری برای تبلیغاتت. بسته به نوع سایت و تخصص و ایده و توانایی شما، میتونید تا ماهی +5 میلیون هم درآمد داشته باشید. (کسی که دستش تو کاره، میدونه چی میگم) ...
آره من حاظرم بیشتر سرمایه گذاری کنم ماهی ۵ تومن داشته باشه
فکر نکنم توی این فروم انگشت شمار بیشتر باشند افرادی که ۵ تومن درآمد اینترنتی داشته باشند.
pa na pa بیا افتخار بده بشو رئیس بانک مرکزیخوبه با 10 تومن بشی راننده آزانس:lol:
تو باغ نیستی حاجیهمین سایت پرشین تولز با این همه بازدید و رتبه خوب آلکسا مگه چقدر درآمد از آگهی داره؟ فروشگاه cd و dvd هم فوقش ماهی 500 تومان.
تو باغ نیستی حاجی
پرشین تولز رو که گفتی بهت میگم!
به نظرتون پرشین تولز واقعاً گیر 4 تا تبلیغه؟ نه خیر! تیم طراحی و هاستینگشون بیشتر از چیزی که فکرشو کنی درآمد داره. // از فردا همه میشن طراح :دی
تو مو بینی و من پیچش مو
دوم
بی خیال، زیاد بش فکر نکن! فروشگاه سی دی ماهی 500 سود داره![]()
تو باغ نیستی حاجی
پرشین تولز رو که گفتی بهت میگم!
به نظرتون پرشین تولز واقعاً گیر 4 تا تبلیغه؟ نه خیر! تیم طراحی و هاستینگشون بیشتر از چیزی که فکرشو کنی درآمد داره. // از فردا همه میشن طراح :دی
تو مو بینی و من پیچش مو
بی خیال، زیاد بش فکر نکن! فروشگاه سی دی ماهی 500 سود داره![]()
پرشین تولز مثل قبل از بخش طراحی درامد زیادی نداره و بخش طراحیش تقریبا نیمه تعطیله و بیشتر درآمدزاییش از بخش هاستینگ هستش