• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چه کنیم که بتونیم روزی 3 گیگ دان کنیم با هزینه 15 چوق

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام بر بروبچ

اول بگم دیروز با موتور 125 رفتم کجا از فلاح رفتم نمایشگاه مادرشو ..... چه ترافیک ... بود . ساعت 4 را افتادم ساعت 6.5 رسیدم نگو تا ساعت 4 بیشتر نبودن شبیه چیز شدیم برگشتیم ساعت 8/9 رسیدیم خونه .برگشتی فقط هرجا سر پایینی بود میومدیم :دی نمیدونستیم کجا بودیم که
خلاصه چشمونو وا کردیم دیددیم تو ولیعصریم (چه ربطی داشت)
لپ مطلب:
دانلود زده بالا از از مخابرات 128 دارم روزی بیشتر از 1 تا 1.2 بیشتر نمیشه دان کرد .
خدایی باورتون نمیشه من مجموعه 20 گیگی دان کردم .پیرم در اومده .
الان اینو میخوام بگم که شرکتی نیست که حداقل شبانش ساعت 12 یا 1 شروع شه تا ساعت 7 اینا بشه 3 گیگ دان کرد. سقف هزینه ماهانه هم 14-15 تومنه :دی
حالا اینو بگم
ما تو یه سایت خارجکی فعالیت داریم بعد اونجا بچهای ایرانی زحمت کشیدن یه رام درست کردم که تو رامهای سنس 3.5 حرف اولو میزنه.بعد یه بنده خدایی زحمت کشیده فرضا رام اپلود کرده تو اپلودباز.
یکی از این خارجکی پ.خ داده بهش که داداش این چه وضع سرویس سرور .گفته مگه چطوری .دقیقا عددشو نمیدونم ولی میگفت این سرور شما بیشتر از 1.5mbسرعت نمیده. گفته مگه چطور گفت ریت من رو10mg .
یعنی این سرعت داست ما بود :دی ای خدای من
یه سوال:
این خارجکی مثلا دانمارک سرعت یه یوزر معمولی چقدره؟

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
سلام بر بروبچ

اول بگم دیروز با موتور 125 رفتم کجا از فلاح رفتم نمایشگاه مادرشو ..... چه ترافیک ... بود . ساعت 4 را افتادم ساعت 6.5 رسیدم نگو تا ساعت 4 بیشتر نبودن شبیه چیز شدیم برگشتیم ساعت 8/9 رسیدیم خونه .برگشتی فقط هرجا سر پایینی بود میومدیم :دی نمیدونستیم کجا بودیم که
خلاصه چشمونو وا کردیم دیددیم تو ولیعصریم (چه ربطی داشت)
لپ مطلب:
دانلود زده بالا از از مخابرات 128 دارم روزی بیشتر از 1 تا 1.2 بیشتر نمیشه دان کرد .
خدایی باورتون نمیشه من مجموعه 20 گیگی دان کردم .پیرم در اومده .
الان اینو میخوام بگم که شرکتی نیست که حداقل شبانش ساعت 12 یا 1 شروع شه تا ساعت 7 اینا بشه 3 گیگ دان کرد. سقف هزینه ماهانه هم 14-15 تومنه :دی
حالا اینو بگم
ما تو یه سایت خارجکی فعالیت داریم بعد اونجا بچهای ایرانی زحمت کشیدن یه رام درست کردم که تو رامهای سنس 3.5 حرف اولو میزنه.بعد یه بنده خدایی زحمت کشیده فرضا رام اپلود کرده تو اپلودباز.
یکی از این خارجکی پ.خ داده بهش که داداش این چه وضع سرویس سرور .گفته مگه چطوری .دقیقا عددشو نمیدونم ولی میگفت این سرور شما بیشتر از 1.5mbسرعت نمیده. گفته مگه چطور گفت ریت من رو10mg .
یعنی این سرعت داست ما بود :دی ای خدای من
یه سوال:
این خارجکی مثلا دانمارک سرعت یه یوزر معمولی چقدره؟

قصه ما به سر رسید ... کبری به اکبر نرسید !

تو کشورهای اروپایی 10 مگابیت به بالا خیلی طبیعیه کلا 10 مگابیت براشون یه چی در حد کمترین سرعت هست فکر کنم.

این شرکت هایی هم که سرویس شبانه دارن از هر 10 نفر شاید یکی راضی باشه بقیه ناراضی !

از همون مخابرات 256 یا 512 هم میتونی بگیری 512 فکر کنم حدود 20-25 تومان باشه برو تو سایتش ببین حوصله ندارم خودم برم !

در ضمن بله 512 هم از اول آذر با کارت دانشجویی و این حرفها میده مخابرات.

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
پارس انلاین داره

شبی 4 گیگ دانلود کن ماهیانه 10 هزار تومن ترافیک ماهیانه در روز هم 5 گیگ سرعت هم 1 مگ

فقط 12 شب به بعد باید بری شعبه مرکزی

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
پارس انلاین داره

شبی 4 گیگ دانلود کن ماهیانه 10 هزار تومن ترافیک ماهیانه در روز هم 5 گیگ سرعت هم 1 مگ

:blink:

من 1 مگ دارم از پارس آنلاین
ماهی 20 تومان تازه اگه 3 ماهه بگریری

شب هم نهایت 2.8 گیگ میشه باهاش دانلود کرد!

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
اسیا تک و پارس انلاین دانلود رایگاه شبانش رعت متوسط رو چنده؟

siavash.parsa

Registered User
لایک‌ها
9
پارسال آمار سرعت اینترنت تو دنیا رو بررسی کردن...کره جنوبی با میانگین 44mb اول شد...آمریکا دهم! البته این میانگین کل یوزرای یه کشوره وگرنه تو آمریکا یا ژاپن پیک سرعت بیشتر از کره اس...

رتبه ایران خیلی خدا بود! بگم باور نمی کنید اینقدر تو ناز و نعمت باشید!!! از بین 160 تا کشور ایران 154 ام بود!! جزایر تیمور از ایران سرعتش بالاتر بود! ولی تو استفاده از اینترنت رتبمون بالا بود!

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
پارس انلاین داره

شاتل هم اینجوری داره !

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
شاتل هم اینجوری داره !

دوست عزیز شاتل که دو روز شب 2 گیگ دانلود کنی میری تو لیست سیاه سرعتت میشه 6 تا.
پارس آنلاین و آسیتک سرعتشون شبانه خوبه . البته تعرف صبا نت هم زاد شندم.
من خودم با پارس با 128 ماهی 4 گیگ شبی 2 گیگ میگیرم تقریبا. سرعتم 120 همین حدوداست. قانون کاهش سرعت شاتل رو هم نداره.

alkin_1987

Registered User
لایک‌ها
18
دوست عزیز شاتل که دو روز شب 2 گیگ دانلود کنی میری تو لیست سیاه سرعتت میشه 6 تا.
پارس آنلاین و آسیتک سرعتشون شبانه خوبه . البته تعرف صبا نت هم زاد شندم.
من خودم با پارس با 128 ماهی 4 گیگ شبی 2 گیگ میگیرم تقریبا. سرعتم 120 همین حدوداست. قانون کاهش سرعت شاتل رو هم نداره.
مهربون من همسایم ای دی اس ال 128 5 گیگ اسیا تک داره پسورد رو ازش گرفتم مودمش وایرلس داره وصل شدم دیشب از ساعت 2 تا 8 نتونسم 300 مگ دانلود کنم با اسیا تک
حالا پارس انلاین هم این طور هست؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
پارسال آمار سرعت اینترنت تو دنیا رو بررسی کردن...کره جنوبی با میانگین 44mb اول شد...آمریکا دهم! البته این میانگین کل یوزرای یه کشوره وگرنه تو آمریکا یا ژاپن پیک سرعت بیشتر از کره اس...

رتبه ایران خیلی خدا بود! بگم باور نمی کنید اینقدر تو ناز و نعمت باشید!!! از بین 160 تا کشور ایران 154 ام بود!! جزایر تیمور از ایران سرعتش بالاتر بود! ولی تو استفاده از اینترنت رتبمون بالا بود!

ممنون از اطلاعتتون دوست عزیز ولی اون چیزی که من دیدم این بود که توی ایران اونهایی که سرعتشون یه مقدار بالاتره بیشتر میرند تست سرعت میگیرند و خیلی ( شاید 20-25 درصد ) از ایرانیها اونقدر سرعتشون افتضاحه که اصلا نمیتونند تست سرعت بگیرند ! ( کشورهای دیگه اگر سرعتشون در حد ما باشه نکته مثبتش اینه که اولا پینگ خیلی بهتری دارند و دوم اینکه سرعتشون ثابته و اینقدر نوسان ندارند )

من خودم حدود 1-2 سال اینترنت 64 داشتم و ماهها هم 128 داشتم ولی اونقدر سرعتم بد بود که انصافا نمیتونستم درست تست سرعت بگیرم . همیشه صفحه نصفه نیمه لود میشد و اصلا پشیمون میشدم ! الان مثلا هر وقت سرعت دانلود بزنه بالای 100 میرم تست میگیرم ! سرعتم کم باشه نمیرم تست بگیرم چون جون ادمو میاره بالا !:eek:

بنابراین امار واقعی میتونه رتبه ی ایران رو تا 157-158 کاهش بده !:eek:

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
ممنون از اطلاعتتون دوست عزیز ولی اون چیزی که من دیدم این بود که توی ایران اونهایی که سرعتشون یه مقدار بالاتره بیشتر میرند تست سرعت میگیرند و خیلی ( شاید 20-25 درصد ) از ایرانیها اونقدر سرعتشون افتضاحه که اصلا نمیتونند تست سرعت بگیرند ! ( کشورهای دیگه اگر سرعتشون در حد ما باشه نکته مثبتش اینه که اولا پینگ خیلی بهتری دارند و دوم اینکه سرعتشون ثابته و اینقدر نوسان ندارند )

من خودم حدود 1-2 سال اینترنت 64 داشتم و ماهها هم 128 داشتم ولی اونقدر سرعتم بد بود که انصافا نمیتونستم درست تست سرعت بگیرم . همیشه صفحه نصفه نیمه لود میشد و اصلا پشیمون میشدم ! الان مثلا هر وقت سرعت دانلود بزنه بالای 100 میرم تست میگیرم ! سرعتم کم باشه نمیرم تست بگیرم چون جون ادمو میاره بالا !

بنابراین امار واقعی میتونه رتبه ی ایران رو تا 157-158 کاهش بده !

دقیقا درست میگند مثلا من با سرویس 128 شاتل تو سایت pingtest.net میخوام تست بگیرم همیشه packet loss میشه یعنی ارسال (sent) میکنه ولی دریافتی (recieved) نمیاد . من فکر میکنم از نظر رتبه یه 50 درصدی از رتبه ی آخر ضعیف تر باشیم :D چرا چونکه سرویس های ما در مقابل قیمت کیفیت لازم رو ندارن .

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان
ما خواستیم یه فایل 4 گیگی رو دانلود کنیم. شب گذاشتیم صبح اومدیم گفتیم دانلود شده دیگه رفتم دیدم 10 درصد نشده لینک قطع شده. کنسل کردیم زدیم از سرورومون تو کانادا دانلود کنه.
وقتی سرعت دانلود دیدم یه آآآههههی کسشیدم که آخه چرا انقدر باید تبعیض باشه. داشته با 10 مگا بایت بر ثانیه دانلود میکرد.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
آسیا تک روزها 400 کیلوبایت دارم شبا 80 کیلوبایت 2 تا 8 صبح منظورمه که رایگانه.

بالا