• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چوجوری پیپال رو وریفای کنم ؟

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
آقویون یه سوال برام پیش اومده مدتی کسی نیست یه دست به ما بده کارمون راه بیوفته . مگر نمیگن دستی بده دستی بگیر و ...

بگذریم . من میخام حساب پیپال رو وریفای کنم . سوال مهم و اساسی در اینجا نهفته هست . پیپال رو هنوز باز نکردم اما میدونم که باید با VPS برم و بازش کنم . خوب اینکارو میکنم چشم .

مورد دوم برای وریفای یا باید حساب بانکی معرفی کنم یا ویزا کارت .

درباره حساب بانکی که کلا ورود نمیکنیم که مشخصا نمیشه مگر اقامت کشوری دیگر رو بگیرم .

میمونه ویزا کارت .برخی ویزا کارت فیزیکی میفروشن که بیشترشون هم شنیدم به دلایلی مانند یکی بودن آدرس صد تا ویزا کارتی که طرف سفارش داده همشون میرن به لقا الله و بالطبع پیپال ها هم میره همونجا که ویزا کارت ها رفت . خوب من هدفمم خرید ویزا کارت از دلال ها نیست چرا که چنین ریسک هایی در پی داره . به جاش من آدمشو اونور دارم در چند تا کشور مثل سوئد , لهستان , ترکیه , آمریکا که میتونن برام اینکارو بکنن ینی رو بزنم میدونم نه نداره به هر کردوم بگم .

فقط نمیدونم چی باید بخام دقیقا ؟؟ ویزا کارت چجوریه داستانش؟ باید طرف از کجا سفارش بده برام به آدرس خونش بره؟ چه مدارکی میخان که من بفرستم که ویزا کارت به نام من بخوره؟ همین ویزا کارت لا مصب و نمیدونم چجوری باید به شکلی امن بگیرم .

و در پایان مدارک روز مبادا برای پیپال موارد زیره؟
- قبض تلفن خونت
- اسکن پاسپورت
؟؟؟؟؟

chinship.ir

Registered User
لایک‌ها
1,400
آقویون یه سوال برام پیش اومده مدتی کسی نیست یه دست به ما بده کارمون راه بیوفته . مگر نمیگن دستی بده دستی بگیر و ...

بگذریم . من میخام حساب پیپال رو وریفای کنم . سوال مهم و اساسی در اینجا نهفته هست . پیپال رو هنوز باز نکردم اما میدونم که باید با VPS برم و بازش کنم . خوب اینکارو میکنم چشم .

درباره حساب بانکی که کلا ورود نمیکنیم که مشخصا نمیشه مگر اقامت کشوری دیگر رو بگیرم .

میمونه ویزا کارت .برخی ویزا کارت فیزیکی میفروشن که بیشترشون هم شنیدم به دلایلی مانند یکی بودن آدرس صد تا ویزا کارتی که طرف سفارش داده همشون میرن به لقا الله و بالطبع پیپال ها هم میره همونجا که ویزا کارت ها رفت . خوب من هدفمم خرید ویزا کارت از دلال ها نیست چرا که چنین ریسک هایی در پی داره . به جاش من آدمشو اونور دارم در چند تا کشور مثل سوئد , لهستان , ترکیه , آمریکا که میتونن برام اینکارو بکنن ینی رو بزنم میدونم نه نداره به هر کردوم بگم .

فقط نمیدونم چی باید بخام دقیقا ؟؟ ویزا کارت چجوریه داستانش؟ باید طرف از کجا سفارش بده برام به آدرس خونش بره؟ چه مدارکی میخان که من بفرستم که ویزا کارت به نام من بخوره؟ همین ویزا کارت لا مصب و نمیدونم چجوری باید به شکلی امن بگیرم .

- قبض تلفن خونت
- اسکن پاسپورت
؟؟؟؟؟

سلام.
از اینجا میتونید استفاده کنید :

http://forum.persiantools.com/threa...اب-و-وریفای-حساب-های-پیپال-و-اسکریل-و.689852/

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
گرامی شما فروشنده اید . سوال من مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزا کارته . نمیخام بخرمش

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316

- قبض تلفن خونت
- اسکن پاسپورت
؟؟؟؟؟

دوست عزیز از داخل ایران نمیتونی حساب وریفای کنی. چون با شماره ای که به پیپال میدی، تماس یا اس ام اس میفرسته.
یه کد هم میفرسته به اون بانکی که حساب بانکی شما توش هست. و شما زنگ میزنی به بانک شماره رو میده و بعدش وارد سایت میکنی.
کلا هرکی میگه از داخل ایران میتونی وریفای کنی، دروغه وقت خودتو باهاش تلف نکن.

بالا