آژانس هواپیمایی
pop up

چپ به راست كردن Temp هاي vB

شروع موضوع توسط demon_da ‏7 آگوست 2004 در انجمن vBulletin و IPB

  1. demon_da

    demon_da Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    با سلام:
    دوستان می خواستم بدونم که برای راست به چپ کردن متن و موضوع بحث ها در vB كدوم تمپلت ها رو بايد تغيير بدم. مثل همين فروم پرشين تولز فقط تمپ هاي مربوط به تالار ها و بحث ها و متن بحث ها رو مي خوام راست به چپ كنم :blush: :D
    ممنون از همگي
     
  2. Neon

    Neon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    راستش با تمپليتهاش ور نرفتم پس نميدونم كدوما رو بايد تغيير بدي اما بايد از dir="rtl" استفاده كني.
     
  3. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    بايد تمپلت هاي postbit رو تغيير بدي . در ضمن ميتونه واسه بقيه چيزا سرچ هم بكني
     
  4. demon_da

    demon_da Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    0
    ممنون دوست عزيز! :D
     
  5. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    سلام دوستان
    والا من یه یه مشگلی دارم با VB
    وقتی می خوام Languge فارسی اش رو بهش بدم بعده همه کارا و تعین utf-8 بازم برام ؟؟؟؟؟ نشون میده :(
    چیکارش باید بکنم :(
     
  6. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    لنگ رو بايد از تريق خود پنل وي بي اديت بشه
     
  7. boxilink
  8. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    والا کردم دیگه بازم نمیشه :(
    از control ok کردم نمیشه :(


    +++
    از ادمین رفتم یه زبون ساختم همونجا coding رو Ok کردم و بعداش رفتم برا فارسی اش uload کردم روش ولی نشد !
    همه اش ???????
     
  9. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    یه موردی... احیانا اونو به عنوان دیفالت در نظر گرفتی.. ونکته دیگه اینکه توی پروفایل خودت چه زبانی رو در نظر گرفتی؟
     
  11. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    راست اش احسان جان من يه بار از همون پيش فرض تست زدم نشد
    يه بار يه زبون ساختم بازم نشد !
    وقتي زبون رو وارد ميكنم انگليسي هم بهم مي خوره در صورتي كه هنوز اصلا" وارد نشد به عنوانه پيش فرض !
    vb 3.0.3 هم هست !
     
  12. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    من نفهمیدم این زبان توی لیست اضافه میشه یا نه؟! اگه اضافه میشه باید درست نشون داده بشه
     
  13. Neon

    Neon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    34
    تشکر شده:
    0
    دوباره utf-8 كن...من اول زبانو utf-8 گذاشتم اما بعد از ايمپورت زبان فارسي، دوباره مجبور شدم utf-8 رو معرفي كنم بهش.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    بخدا کردم !
    باز نشد !
    حتی یه ذره از فایل رو فارسی کردام همه جا رو هم چک کردم باز نشد !
     
  16. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    شانكيموت جان من اين كار رو تو هر 2 تا قالب postbit و postbit_legacy انجام دادم اينجا ها :
    HTML:
    <!-- message -->
    		<div dir="rtl">$post[message]</div>
    		<!-- / message -->
    	
    ولي كار نميكنه ... نبايد چيزي رو فعال كنم ؟؟؟؟؟؟ :(