• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه از اینترنت درامد داشته باشم؟ احتیاج به راهنمایی

Parsicoola

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوستان. من لیسانس طراحی صنعتی دارم. تو بحث کامپیوتر و نت و موبایل و شبکه تقریبا همه فن حریفم. الان نزدیک 29 سالمه ولی بیکارم. من تو فروما خیلی چیزا دیدم راجب درامد از اینترنت از طریق سایت و این حرفا. من یه درامد ماهیانه میخوام که مثلا از پایه 100 تومن شروع بشه بره به بالا بدون اینکه زیاد بخوام واسه اون کارم خرج کنم. اگه دوستان پیشنهادی دارن یا میتونن چیزی بهم معرفی کنن خیلی خوشحال میشم.

Sent from my GT-I9502 using Tapatalk

e30_007

Registered User
لایک‌ها
37
بهتره اول با نویسندگی داخل سایت ها سروع کنید یکم که تجربه کسب کردین یه سایت جدید بزنید. این برای یه درآمد معمولی هست
اما اگه دنبال درآمد خیلی بالا هستین که فلان سایت ماهی چند م در میاره باید بگم بهتره با یک ایده خاص شروع به کار کنید!

Parsicoola

Registered User
لایک‌ها
57
بهتره اول با نویسندگی داخل سایت ها سروع کنید یکم که تجربه کسب کردین یه سایت جدید بزنید. این برای یه درآمد معمولی هست
اما اگه دنبال درآمد خیلی بالا هستین که فلان سایت ماهی چند م در میاره باید بگم بهتره با یک ایده خاص شروع به کار کنید!
تشکر از راهنماییتون دوست خوبم. اگه بیشتر بتونین توضیح بدین راجبش ممنون میشم. منظور از ایده ی خوب واسه یه سایت چی میتونه باشه؟ خرید و فروش؟

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
29 سال خیلی دیره واسه شروع ، شما بخوای بیای داخل نت حداقل 2-3سال طول میکشه راه بیوفتی بعد از اونم چیز خاصی گیرت نمیاد.
تا 30 رو رد نکردی سعی کن یجا استخدام بشی.

nowinidea

Registered User
لایک‌ها
77
بنظر بنده هیچ زمان نیست.از 18 سال تا 100 سال بستگی به خود آدم داره!
من در همین انجمن تاپیک کارآفرینی دارم که میتونید ببینید و دنبال کنید .ایده های زیادی مطرح کردم.
اگر در کار صداقت و سلامت کاری و همچنین انگیزه و پشتکار داشته باشید و کمی هم تجربه و دانش اینترنتی تا روزی یک میلیون هم درآمد از اینترنت وجود دارد.
موفق باشید

MR-S

Registered User
لایک‌ها
7,680
بنظر بنده هیچ زمان نیست.از 18 سال تا 100 سال بستگی به خود آدم داره!
من در همین انجمن تاپیک کارآفرینی دارم که میتونید ببینید و دنبال کنید .ایده های زیادی مطرح کردم.
اگر در کار صداقت و سلامت کاری و همچنین انگیزه و پشتکار داشته باشید و کمی هم تجربه و دانش اینترنتی تا روزی یک میلیون هم درآمد از اینترنت وجود دارد.
موفق باشید
دوست عزیز برای کسب درامد از نت سن و سال مهم نیست اما برای استخدام مهمه!

goldenrule

Registered User
لایک‌ها
165
سلام.
من هم به این موضوع علاقه مندم. الان دارم در این زمینه تحقیقات میکنم.
یکی از دوستانم یک چت روم داره که باهاش بواسطه تبلیغاتی که میگیره (تبلیغات کلیکی) به گفته خودش ماهی ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار در میاره. میگه به ازای هر کلیک حدودا ۵۰ تومن گیرش میاد. من به دنبال شیوه های جدید و خلاقانه تو این کار میگردم چون به نظرم شیوه های رایج تا حدودی اشباع شدن و تو کوتاه مدت و میان مدت شاید نشه به درآمد درست-حسابی رسید مگه اینکه آدم یک ایده خلاقانه و ناب داشته باشه. من یکی دو مورد تو ذهنم هست که به نظر خودم میشه در میان مدت ازشون به درآمد رسید.
به نظرم با توجه به اینکه کشورهای جهان اول در اکثر موارد از ما جلوتر هسن شاید ما بتونیم از اونها الگو بگیریم و کارهایی رو که اونها در حال حاضر دارن تو اینترنت انجام میدن و نو و خلاقانه هست ما هم در اینجا پیاده کنیم. البته به نظرم با توجه به ماهیت موضوعی که بیان کردم این شاید تو بلندمدت جواب بده اما با توجه به نوع کار ممکنه بشه تو کوتاه مدت یا میان مدت هم به درآمد رسید. چیزی که من میدونم اینه که تو این کار باید یک مقدار صبور بود و البته بدون سرمایه اولیه هم امکان رسیدن به پول بواسطه اینترنت هست.

nowinidea

Registered User
لایک‌ها
77
دوست عزیز برای کسب درامد از نت سن و سال مهم نیست اما برای استخدام مهمه!

بله دقیقا.اما بنده در کل عرض کردم و وقتی کلی گفتم جایگاه استخدام برای من اهمیتی ندارد (اگرچه الان هم شرایطش را داشتم و دارم)
و بنظرم من و البته برای من بها و ارزش افزوده ای ندارد!

nowinidea

Registered User
لایک‌ها
77
سلام.
من هم به این موضوع علاقه مندم. الان دارم در این زمینه تحقیقات میکنم.
یکی از دوستانم یک چت روم داره که باهاش بواسطه تبلیغاتی که میگیره (تبلیغات کلیکی) به گفته خودش ماهی ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار در میاره. میگه به ازای هر کلیک حدودا ۵۰ تومن گیرش میاد. من به دنبال شیوه های جدید و خلاقانه تو این کار میگردم چون به نظرم شیوه های رایج تا حدودی اشباع شدن و تو کوتاه مدت و میان مدت شاید نشه به درآمد درست-حسابی رسید مگه اینکه آدم یک ایده خلاقانه و ناب داشته باشه. من یکی دو مورد تو ذهنم هست که به نظر خودم میشه در میان مدت ازشون به درآمد رسید.
به نظرم با توجه به اینکه کشورهای جهان اول در اکثر موارد از ما جلوتر هسن شاید ما بتونیم از اونها الگو بگیریم و کارهایی رو که اونها در حال حاضر دارن تو اینترنت انجام میدن و نو و خلاقانه هست ما هم در اینجا پیاده کنیم. البته به نظرم با توجه به ماهیت موضوعی که بیان کردم این شاید تو بلندمدت جواب بده اما با توجه به نوع کار ممکنه بشه تو کوتاه مدت یا میان مدت هم به درآمد رسید. چیزی که من میدونم اینه که تو این کار باید یک مقدار صبور بود و البته بدون سرمایه اولیه هم امکان رسیدن به پول بواسطه اینترنت هست.

به مبالغ بالا فکر کنید.بالای یک تومن.وگرنه این رقم هایی که گفتید کاری نکنید هم برای شما و هرکه اقدام کند راحت و شدنیست.
ضمنا همه موارد هم بلند مدت بمعنای صرف نیست.
فقط اراده و انگیزه و سلامت کاری و البته فکر خوب و نبوغ باید داشت. در آنصورت همه چیز شدنیست.

goldenrule

Registered User
لایک‌ها
165
به مبالغ بالا فکر کنید.بالای یک تومن.وگرنه این رقم هایی که گفتید کاری نکنید هم برای شما و هرکه اقدام کند راحت و شدنیست.
ضمنا همه موارد هم بلند مدت بمعنای صرف نیست.
فقط اراده و انگیزه و سلامت کاری و البته فکر خوب و نبوغ باید داشت. در آنصورت همه چیز شدنیست.

والا من با اون مثال فقط خواستم بگم که این کار شدنیه و من از نزدیک دیدم. مسلما اگه کار بگیره و روش زحمت بکشیم و خلاقیت و شانس و نبوغم بیان وسط اونوقت از نظر درآمدی به قول خارجیا Sky is the Limit!

e30_007

Registered User
لایک‌ها
37
تشکر از راهنماییتون دوست خوبم. اگه بیشتر بتونین توضیح بدین راجبش ممنون میشم. منظور از ایده ی خوب واسه یه سایت چی میتونه باشه؟ خرید و فروش؟

ایده بستگی به خیلی موارد داره اینکه شما کجا زندگی میکنید چقدر سرمایه دارید به چی علاقه دارید اینها مهمه مثلا اگه توی یه شهری هستید که چندتا محصول خوب داره که بقیه جاهای کشور گرون تره میتونید شروع کنید به همین کار. توی نت الان بیشتر درآمد از سایتهای خدماتی هست دیگه فکر کنید ببینید چه چیزی کمه یا توی اون رده اصلا سایتی نیست.

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
اگه میتونی تو اداره اینا امتحان بدی و استخدام بشی این کار رو حتما انجام بده
تو نت وقتت تلف میشه و چیزی گیرت نمیاد

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
اگر دنبال کار اینترنتی هستی سرچ بزن:
همکاری در فروش

مطلب براش زیاده اگر تونستی این کارو انجام بدی که چه بهتر اگر نه احتمالش خیلی کمه تو نت بتونی موفق بشی

Parsicoola

Registered User
لایک‌ها
57
اگر دنبال کار اینترنتی هستی سرچ بزن:
همکاری در فروش

مطلب براش زیاده اگر تونستی این کارو انجام بدی که چه بهتر اگر نه احتمالش خیلی کمه تو نت بتونی موفق بشی
مرسی دادا از راهنماییت

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من 28 سالمه , کارشناسی رشته دولتی آسیب شناسی اجتماعی گرایش پیشگیری از اعتیاد , از دانشگاه فرهنگ و هنر شهرداری تهران دارم
حتی دوره کارآفرینی دیدم و مدرک کارآفرینی از وزارت کار دارم
با این حال بیکارم , نه کاری نه باری نه سرمایه های و ............
:D

با اینکه رشته مرتبط با شهرداری خوندم , تو دانشگاه شهرداری خوندم , پدر بنده تو شهرداریه , نصف فک و فامیل تو شهرداری هستن بخاطر محدودیت هایی که شورا شهر برای شهرداری قائل شده نتونستم وارد مجموعه شهرداری بشم و .................
جا دیگه هم برای استخدام آشنا نداریم

خودم کار آزاد بیشتر ترجیه میدم , چندین بار ایده ها خوبی برای استارت داشتم اما بخاطر نداشتن سرمایه و عدم حمایت , از بین رفتن
الانم دنبال استخدامم که جور نشده - تا بتونم سرمایه ای جور کنم و بعد استارت بزنم برای کار آزاد
موندم چه کنم

Last edited:

sinsinate

Registered User
لایک‌ها
123
من 28 سالمه , کارشناسی رشته دولتی آسیب شناسی اجتماعی گرایش پیشگیری از اعتیاد , از دانشگاه فرهنگ و هنر شهرداری تهران دارم
حتی دوره کارآفرینی دیدم و مدرک کارآفرینی از وزارت کار دارم
با این حال بیکارم , نه کاری نه باری نه سرمایه های و ............
:D

با اینکه رشته مرتبط با شهرداری خوندم , تو دانشگاه شهرداری خوندم , پدر بنده تو شهرداریه , نصف فک و فامیل تو شهرداری هستن بخاطر محدودیت هایی که شورا شهر برای شهرداری قائل شده نتونستم وارد مجموعه شهرداری بشم و .................
جا دیگه هم برای استخدام آشنا نداریم

خودم کار آزاد بیشتر ترجیه میدم , چندین بار ایده ها خوبی برای استارت داشتم اما بخاطر نداشتن سرمایه و عدم حمایت , از بین رفتن
الانم دنبال استخدامم که جور نشده - تا بتونم سرمایه ای جور کنم و بعد استارت بزنم برای کار آزاد
موندم چه کنم
منم تو همین موقعیتم:(
چندین بار ایده ها خوبی برای استارت داشتم اما بخاطر نداشتن سرمایه و عدم حمایت , از بین رفتن
موندم چه کنم

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
منم تو همین موقعیتم:(
چندین بار ایده ها خوبی برای استارت داشتم اما بخاطر نداشتن سرمایه و عدم حمایت , از بین رفتن
موندم چه کنم

چه شباهتی :general307:
متاسفانه مشکل اکثر جوونا همینه , باید دید بعد چی میشه

بالا