• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه از یک سیستم همکاری در فروش درامد بالایی کسب نماییم؟ چگونه کسب درآمد نماییم!

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
با سلام خسته نباشید خدمت وبمستران گرامی
چگونه درامدی بالای 200000 تومان الی 3000000 تومان کسب کنیم؟
موضوع :کسب درامد ماهیانه برای شما
اجرای موفق و تست شده برای ۵۰ بازاریاب فعال دارای درامد...
بی شک شما دوست دارید که از اینترنت کسب درامد داشته باشید اما ممکن است تا کنون موفق به این امر نشده باشید چرا؟
علت به خاطر این است که شیوه و راه کسب درامد را ممکن است به خوبی بلد نباشید.ما به شما کمک میکنیم که بتوانید با چند قدم کوشش درامد کسب کنید بدون اینکه کاری انجام بدهید.
این راه و روش های گفته شده فقط ده درصد و شاید قدم اول باشد ولی این روش ها در سیستم ما پیاده شده و موفق نیز بوده اند.....
قدم اول : یک دامنه دات کام و یا یک ساب دامنه تهیه نمایید.سپس از ما استعلام بگیرید که روی چه محصولاتی کار کنید

روی ۱۰ محصول کفایت میکند
قدم دوم : توضیحات و محصولات را وارد کنید - مقالات متعددی در راستای این محصولات در سایت خودتان وارد نمایید..
هر روز یک مطلب و یک مقاله جدید در راستای محصولات خودتان ارایه دهید....

قدم سوم : هر ما بک لینک بگیرید و بک لینک های جدید و دایم و قوی .اگر سایت پر بازدید دارید کافیست یک پست بدهید و نه پست ویژه

قدم چهارم : یک شماره موبایل کاری بگیرید و در توضیحات به مشتریان اعلام کنید تماس بگیرند. اکثرا از هر ۱۰ تماس با بنده و یا همکارانم موفق شدیم ۹ یا ۱۰ نفر را جذب خرید کالا کنیم (زیرا بدنبال افزایش دانش این رشته کاری بوده ایم).
قدم پنجم: به یک وبلاگ و سایت بسنده نکنید چندین سایت و وبلاگ داشته باشید!
قدم ششم: در سایتهای اگهی رایگان تبلیغات کنید و شماره خودتان را درج کنید.
قدم هفتم: درباره ۷ الی ۸ محصولی که میخواهید فعالیت کنید اطلاعات جامع کسب کنید . با ما در ارتباط باشید تا نحوه پاسخ گویی را به شما آموزش دهیم.
قدم هشتم: وفتی مشتری با شما تماس گرفت پس از مشاوره به ایشان اطلاع دهید که ادرس و کدپستی و نام گیرنده را برای شما پیامک کنند. بعد از قطع تلفن دوباره پیامک ارسال کنید با این مضمون: ادرس کد پستی نام گیرنده پیامک شود!
وفتی ارسال کرد شما در سیستم ما ثبت میکنید و ما ارسال میکنیم. اگر هم نخواستید با ما کار کنید حداقل برای خودتان یک حرکتی انجام دهید.
قدم نهم : ما به شما این اطمینان را میدهیم که همیشه یاور شما باشیم تا پیشرفت کنید.
فدم دهم : آیا میدانید تا به اکنون حدود ۳۰ نفر از طریق کمک ما و پشتیبانی ما و همت خودشان درامدی بالای ۱ میلیون در ماه دارند؟؟؟؟
قدم یازدهم: فعالیت نمایید تا محتاج کار زیر دست ..... نشوید. بعد از آموزش خودتان مستقل خواهید شد و با ایده هایی که در ذهنتان دارید میتوانید پیشرفت نمایید. آینده شما روشن است زیرا هزاران شغل حتی با یک نوک سوزن شما میتوانید درامد کسب کنید....
موفق باشید
سیستم همکاری در فروش ایران امیر. با ۸ سال سابقه همکاری با وبمسترها
همکاری در فروش ایران امیر

اضافه شده در تاریخ ۱۳۹۴/۰۷/۱۹
وقت خودتان را هدر ندهید ... بیشترین درامدی که از یک سیستم همکاری در فروش میشود کسب کرد سیستم همکاری در فروش ایران امیر خواهد بود ؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکثر سیستم های همکاری در فروش رو من بررسی کرده ام که بیشتر محصولات لوکس دارند.... به نظر شما محصولات لوکس بیشتر فروش دارند یا محصولاتی که مردم نیاز دارند؟؟؟
ما در سیستم خودمان محصولاتی تعبیه کرده ایم که بیشتر مردم به آن نیاز دارند! و در کنارش از محصولات لوکس نیز بهره برده ایم که وبمسترهایی که تمایل دارند از آنها استفاده کنند....

یکبار برای همیشه یک فروشگاه ایجاد کنید و seo کنید خودتان را راحت کنید... آقای خودتان باشید! رییس خودتان باشید....
هر محصولی که فروش بیشتری دارید میتوانید درخواست بدهید که پورسانتش رو تا جایی که بتوانیم برای شما بالا ببریم . حالا هی دست رو دست بگذار عقب بمان!
در سال ۱۳۷۱ کامادور داشتم
در سال ۱۳۷۵ با کامپیوتر اشنا شدم. سیستم های تحت داس. بعد ویندوز ۳.۱ سپس ویندوز ۹۵ و ....
در سال ۱۳۸۳ من نیز یک وبمستر بودم و کسب درامد ۱۰۰۰ تومان برای من یک رویا بود... اما اکنون با کمک و مشورت دوستان و همیاری آنها و تلاش توانستم و البته کمی شانس یک شرکت نسبتا بزرگ داشته باشم... من یک فرد ثروتمند نبودم! به قولی از کوچه پس کوچه های پایین شهر شروع کردم! درد اکثر شما نوجوان ها و جوان ها را میدانم!
آموزش هایی که در بالا داده شد تجربه ۱۵ سال فعالیت در نت و پرداخت هزینه های سنگین مالی و زمانی بود...
اکنون در آموزش های بالا ۱۰ درصد راه را آموزش دادم... اگر بخواهی واقعا کسب درامد کنی و خیلی تلاش کردی نتیجه نگرفتی کارهای بالا رو انجام بده و بعد از آن ۹۰ درصد مابقی رو بعد از تلاش شما یواش یواش به شما خواهم گفت...

ادرس سیستم همکاری در فروش
http://www.iranamir.biz

آدرس فروشگاه نمونه
http://www.iranamir.com

یک نکته مهم : زمانی که برای کار فیزیکی میگذارید با زمانی که برای کار مجازی میگذارید برابر است. فقط در کار فیزیکی محدود به همان زمان محدود خواهد بود اما در کار مجازی آثار آن طولانی تر خواهد بود.
بطور مثال شما در کار فیزیکی بایستی روزانه ۸ ساعت فعالیت داشته باشید تا بگویند شما دارید کار میکنید.
در دنیای مجازی نیز به همین شکل است. افراد حرفه ای روزانه ۸ الی ۹ ساعت کار میکنند.که همیشه پیشرفت داشته باشند.
من نیز ۱۲ ساعت فعالیت میکردم.. وقتی رو روال افتاد شد ۱۱ ساعت. ۱۰ ساعت .... و ۱ یک ساعت در روز!
حالا اگر بیشتر فعالیت کنم بیشتر درامد خواهم داشت.پس وقت بگذارید و تلاش کنید و بطور خصوصی از پنل سیستم سوال کنید قدم به قدم راه رو تا به شما آموزش بدهیم/// موفق باشید....

Last edited:

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
آنچه كه فروشنده موفق را از ديگر فروشندگان متمايز مي كند چيست؟
موفق ترين فروشندگان داراي ويژگيهاي ذيل هستند:
1 – استقامت: فروش يا كاركرد يك تجارت به پايداري زيادي نياز دارد. موانع همچون ملزومات كار از دور نمودار مي شوند و نحوه برخورد با اين موانع سطح موفقيت شما را تعيين مي كند. در هر عرصه اي، موفق ترين افراد كساني هستند كه روش روبرو شدن با موانع را از قبل آموخته اند و در جستجوي راه حلهاي جديد هستند.

2 – فروشندگان موفق براي دستيابي به هدف جدي هستند. آنها مي دانند چه مي خواهند و براي دستيابي به آن نقشه مي كشند و مشخص مي كنند چگونه به اهدافشان دست مي يابند، و هر روز بر آن مبنا پيش مي رود.

3 – فروشندگان زبده از كيفيت كار مي‌پرسند. بهترين فروشندگان پرسشهايي از مشتريهايشان مي پرسند تا كاملا مشخص شود به چه چيزي احتياج دارند. مي دانند موثرترين روش ارائه محصول يا خدمات، فهميدن اهداف مشتريهايشان است. بدين وسيله اين فرصت را درمي يابند كه درباره ويژگيها و فوايد محصولات و خدماتشان كه بيشترين ارتباط را با مشتري دارد به طور موثري بحث وگفتگو كنند.

4 – فروشندگان موفق گوش مي دهند. اكثر فروشندگان سوالي را از مشتري مي پرسند و جواب مي گيرند، يا به جاي اينكه منتظر جواب باشند به صحبتشان ادامه مي دهند. فروشندگان ماهر مي دانند اگر فرصت بدهند مشتريها هرچه لازم باشد فروشنده بداند، مي گويند. اين فروشندگان آموخته‌اند كه سكوت طلاست.

5 – فروشندگان موفق با احساس هستند. آنها عاشق شركت خود هستند و هنگامي كه از توليدات و خدماتشان صحبت مي كنند اين موضوع، سبب مباهات آنها مي شود. هرچه بيشتر درپيشه خود شور و اشتياق داشته باشيد، شانس موفقيت تان بيشتر است. دليلش واضح است وقتي به آنچه انجام مي‌دهيد عشق داريد در كار خود تلاش بيشتري مي كنيد. وقتي درباره خدمات يا محصولاتي كه عرضه مي كنيد شور و ذوق داريد اشتياق و علاقه شما در هر گفتگويي مي درخشد. شركت يا مشتري شما از ادامه ارائه آنچه ذوقي به آن نداريد هيچ منفعتي عايدش نمي شود.

6 – فروشندگان موفق پرشور و حرارتند. آنها هميشه داراي روحيه اي مثبت هستند – حتي در زمان سختيها – شور و حرارتشان مسري است. آنها به ندرت از نقاط ضعف كمپاني يا تجارت صحبت مي كنند. هنگامي كه با وضعيت ناخوشايندي روبرو مي شوند، به جاي اينكه به خود اجازه بدهند كه از پا درآيند به روي نقاط يا عناصر مثبت تمركز مي كنند.

7 – فروشندگان موفق مسئوليت نتايج كارشان را به عهده مي گيرند. اگر در سهميه فروش خود شكست خوردند، مسائل داخلي، كمپاني يا رقبا را مقصر نمي دانند. بلكه آگاهند كه تنها عمل خودشان است كه نتايج كارشان را تعيين مي كند و آنچه كه لازم است انجام مي دهند.

8 – فروشندگان موفق سخت كوش اند. مردم اكثرا مي خواهند موفق باشند اما براي به دست آوردن موفقيت آماده نيستند، سخت كار كنند. فروشندگان موفق منتظر نمي‌نشينند تا تجارت به طرف شان بيايد خودشان دنبال آن مي روند. آنها اغلب زودتر از ديگر همكارانشان شروع به كار، كرده و ديرتر از بقيه محل كار را ترك مي كنند. بيشتر تلفن مي كنند، بيشتر پيگير مشتري هستند، با مردم بيشتر گفتگو مي‌كنند، و فروش بيشتري نسبت به همكارانشان دارند.

9 – فروشندگان موفق بيشتر در دسترس مشتري هايشان هستند. آنها مي دانند ارتباط دائمي با مشتريها به نگه داشتن آنها كمك مي كند بنابراين، تماسهاي متنوعي با آنها برقرار مي كنند. آنها كارت تشكر، تولدت مبارك، و كارت تبريك سال نو براي مشتريها مي فرستند. تلفن مي كنند و زمانبندي قانونمندي جهت «دردسترس بودن» اعلام مي دارند. ريزقيمتها را براي مشتري شان ارسال مي دارند. پيوسته مراقبند راههاي جديدي را ايجاد كنند تا نامشان در ذهن مشتري حفظ شود.

10 – فروشنده موفق بيانگر ارزش است. تجارت دنيا امروزه بيشتر از گذشته در رقابت است، و بيشتر فروشندگان فكر مي‌كنند قيمت تنها عامل انگيزه خريد است. فروشندگان موفق تصديق مي كنند قيمت در هر فروشي عامل است اما به ندرت دليل اوليه انتخاب محصول ويژه است. آنها مي دانند كه يك اطلاع رساني خوب به خريدار مي تواند ايجاد ارزش كند. آنها مي‌دانند با هر مشتري كه روبرو مي شوند چگونه اين ارزش را ايجاد كنند. مترجم : ژوليت عزتي
اين مقاله از سايت www.businessknowhow.com تهيه و ترجمه شده است.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
اعتماد مشتريان خود را جلب كنيد
افزايش اعتماد مشتريان بر عهده شما، شركت شما ، محصولات و فروشگاه شما است و موثرترين راه براي افزايش فروش به شمار مي رود. زمانيكه مشتريان به شما اعتماد مي كنند، شما مي توانيد قيمت بالاتري نسبت به رقباي خود به آنها پيشنهاد كنيد.
محصولات ويژه اي به آنها پيشنهاد كنيد كه مدت زمان بيشتري براي تحويل نياز دارد و مسلما آنها باز هم از شما خريد مي كنند و اعتماد مشتري اين قدرت را به شما مي دهد. زماني كه فروشندگان به دليل فروش كمي كه حقشان نبوده است، تاسف مي خورند، بزرگترين دليل اين است كه مشتري به فروشگاه ديگري اعتماد بيشتري دارند. اين امر خبر خوبي براي شخصي است كه اجناس گرانقيمت داشته و يا فروشنده اي كه محصولات خود را با آخرين تكنولوژي هاي رايانه اي نمايش نمي دهد. اين، بدان معناست كه برخي اوقات فروشندگاني كه اساس فروش خود را بر معيارهايي قابل اندازه گيري مانند سرعت و هزينه نمي گذارند، اغلب از روش هايي نامحسوس مانند اعتماد مشتري سفارش هاي زيادي براي محصولات خود مي گيرند. به جاي عصباني شدن بهتر است دقيق تر عمل كرده و به پنج روش زير توجه بيشتري داشته باشيد.
ايجاد اعتماد در شركت خود: اگر شركت شما داراي چندين گواهينامه است كه در مورد چگونگي كسب و كار شما گواهي مي دهند، از آنها چندين نسخه كپي رنگي بگيريد. اين گواهينامه ها را در قسمت پذيرش شركت خود به ديوار بياويزيد تا مشتريان و فروشندگان طرف قرارداد شما آنها را مشاهده كنند. اين گواهينامه ها <فروشندگان خاموش> هستند.

به عنوان مثال، اگر فروشنده سرويس سيستم هاي گرمايشي و تهويه مطبوع هستيد، در مدت زمان ملاقات با مشتري خود، گواهي هايي از كسب و كار خود همانند گواهي HVAC و مدرك Better Business Bureau را به مشتري نشان دهيد. هر سند بايد در يك قاب ارزشمند قرار داشته باشد كه ارزش آن را تاحدودي براي مشتري بالاتر برد و اعتماد وي را نسبت به شما افزايش يافت.

ايجاد اعتماد در محصولات و سرويس هايتان: نامه هايي كه يك مشتري راضي پس از خريد از شما مي نويسد و گواهي نامه هايي كه دال بر تغييرات مثبت در كسب و كار شما هستند به خصوص پس از خريد مشتري از شما، همگي روشي خارق العاده براي جلب اعتماد مشتريان محسوب مي شوند. اين نامه ها كه از آنها به عنوان شهود testimonial ياد مي شود را قاب كرده و بر روي ديوارهاي شركت خود بياويزيد. از شركت هاي ديگر نيز بخواهيد نتايج شما را بررسي و ارزيابي كنند. زماني كه برچسب آزمايشگاه را بر روي تجهيزات برقي مي بينيم، اعتمادمان به امنيت آن افزايش مي يابد. زماني كه آمار مربوط با يك شركت را به همراه پاورقي بخش حسابداري مشاهده مي كنيم، به آنها اعتماد مي كنيم. فكر كردن در مورد كارهاي آسان و سريع مي تواند كمكي باشد براي آنكه مشتريان تان به سرعت و راحتي به شما اعتماد كنند.

ايجاد اعتماد در خود: اعتمادي كه مشتري به شما مي كند، آغاز همه چيز است. آيا وقت شناس هستيد؟ چنانچه قول ساعت 9 را داده اما 9:10 سرقرار حاضر شويد، چگونه انتظار داريد مشتري به قول شما و حرف هاي شما اطمينان كند؟ چندان تمايلي ندارم كه اين حرف را بزنم اما در تمام معاملات تجاري خود اخلاقيات را رعايت كنيد. چندين سال پيش كه تجهيزات ايمني مي فروختم، يكي از مشتريان محصولي را سفارش داد و پول آن را پرداخت كرد، يك هفته بعد، آن را به وي تحويل دادم اما اختلاف اين يك هفته را از مبلغ پرداختي وي كم نكردم. چندسال بعد، يكي از دوستان وي را ملاقات كردم و وي در مورد اشتباه من صحبت كرد و متوجه شدم آن مشتري با وي در اين مورد صحبت كرده و اعتماد آنها در مجموع از من سلب شده بود. از اين تجربيات درس گرفته و محتاط باشيد بخصوص در مواردي كه مربوط به پول و قيمت محصولات مربوط مي شود و توجه كنيد كه مشتري در مورد بازپرداخت پول با من حرفي نزد اما با دوست خود در مورد اين مساله صحبت كرد. مشتريان شما ممكن است اشتباهات شما را به رويتان نياورند.

ايجاد اعتماد در بازاريابي: هرگز در مورد محصولات خود دروغ نگوييد و همواره به حقيقت متوسل شويد. اين امر تمام بازاريابي شما را در بر مي گيرد. مواد، نمايش محصولات و فروش آنها، انتشارات، تبليغات، كارت هاي ويزيت و وب سايت ها. همه باور دارند كه هيچ توليدكننده اي تمام خوبي ها را در خود يكجا ندارد. دليلي ندارد راجع به خوبي هاي محصول يا خدمات خود دروغ بگوييد. بسيار بهتر است نسبت به محصولات و بازار خود تسلط و احاطه داشته باشيد. ايجاد اعتماد در صنعت خود: گاهي اوقات، تمامي صنايع از شهرت خوبي برخوردار نيستند. حتي اگر عملكردي قابل اعتماد در چنين صنعتي داشته باشيد، فروش شما چالشي است براي جلب رضايت مشتري و اعتماد به كاري كه انجام مي دهيد. مقالات ارزشمندي را كه جنبه هاي مثبت پيشرفت را نشان مي دهند، يافته و در چندين نسخه كپي كنيد و در اختيار مشتريان خود قرار دهيد تا براساس اطلاعات موجود در مورد شما قضاوت كنند. روش هاي زيادي وجود دارد كه مي توانيد با استفاده از آنها فروش خود را افزايش دهيد. افزايش اعتماد مشتري به شركت، محصولات، بازاريابي و حتي صنعتي كه انجام مي دهيد يكي از بهترين و سريع ترين روش هاي افزايش فروش است. از فروش خود لذت ببريد

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
ایران امیر .. ;)

آرزوی موفقیت بیش از پیش ..

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
این آقا از دم تایید میشن ، با آرزوی موفقیت و تندرستی .

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
این آقا از دم تایید میشن ، با آرزوی موفقیت و تندرستی .
سلام
مارو شرمنده کردید:general503:
من گفتم تو این شش ماه که نبودم تو پی تی فراموش شده هستم:D:D:D:general406::general406:
دمتون گرم. انشالله شما هم همیشه موفق باشید

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
سلام داداش واقعا آموزش خوبی بود
فقط یک سوال دارم من تازه میخوام شروع کنم و هیچ وبلاگ و سایتی ندارم به نظرت یک سایت بزنم و توش پست ثابت یک محصول قرار بدم یا یک سایت فروشگاهی بزنم کدوم موفق تر هست ؟
البته من قبلا 10 تا وبلاگ رنک دار درست کرده بودم و همش توش محصول میزاشتم و کلا فقط 200 هزار تومن کسب کردم که چند ماه پیش بود ولش کردم

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام داداش واقعا آموزش خوبی بود
فقط یک سوال دارم من تازه میخوام شروع کنم و هیچ وبلاگ و سایتی ندارم به نظرت یک سایت بزنم و توش پست ثابت یک محصول قرار بدم یا یک سایت فروشگاهی بزنم کدوم موفق تر هست ؟
البته من قبلا 10 تا وبلاگ رنک دار درست کرده بودم و همش توش محصول میزاشتم و کلا فقط 200 هزار تومن کسب کردم که چند ماه پیش بود ولش کردم
یک سایت فروشگاهی و یا یک سایت ساده با وردپرس بالا بیاورید و در آن ۱۰ تا محصول پر فروش از چند سیستم همکاری در فروش قرار بده . شماره تماس خودتم بگذار. در سایت ها رایگان قرار بده. در مورد محصولات کمی اطلاعات کسب کن. اما به عنوان شغل دوم نگاه کن. تا زمانی که به درامد معقولی رسیده اید. در صورتی که این کارهارو شروع کردی تو سیستم پیام بده . راز فروش رو در پبه به پله می گویم.... فقط زمانی میگویم که مطمین بشوم میخواهی کار کنی....

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
شما که قبلا از ما گرفته ای :| چند بار چند بار میگیری :دی:general509::D
داش امیر داشتیم. شما می بایست به خیلی ها جایزه بدهی ولی ندادی . زود باش جواب بده. چرا جایزه ندادی.
ما جایزه می خواهیم: دی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سیستم همکاری در فروش ایران امیر دارای چند پنل اختصاصی پستی گردید که افزایش وصول شده ها را به سه برابر سریعتر از سیستم های مشابه تبدیل کرده است.

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
لینک سایتو اشتباه وارد کردین یه %20 پشتشه

hossein454545

Registered User
لایک‌ها
142
سیستم شما ارسالی هاش خوبه-؟با میهن استور کار میکنم ولی اصلا راضی نیستم.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
میگم 8 سال سابقه آخر پست نوشته ولی قالب خیلی ببخشید ولی مسخره ای دارید هر دفعه خواستم کد تبلیغاتی همکاری در فروشتون رو بزارم بی خیال میشم :confused:
راستی الان خواستم وارد شم ولی نتونستم فراموشی رمز عبور زدم میگه "ایمیل وارد شده اشتباه است" o_O
دسته بندی محصولات هم که چی بگم والله تو بخش میوه جات محصول ماشین گذاشتین! :general607:

بالا