• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...چگونه با یه تایمر در هر

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
اول سلام !:)
دوم اینکه من خیلی مبتدیم بهم نخندین اگه این چنین کد ها یی برام سخته
چطوری میشه با یه تامر رنگ بگراند یه شیئ در روی فرم را در هر inteval عوض کرد. من می خوام با متد rgb بشه این کار رو انجام داد.
لطفا کدو برام بنویسین:blush:
ممنون!

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
کسی نبود بعد از 2 روز 2 خط کد یاد ما بده:mad: چیه! خودتون مادر زاد برنامه نویس به دنیا اومدین که زورتون میاد سوالای سطح پایین جواب بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
مشکلت کجاست ؟ اول Interval تایمر رو تنظیم کن بعد توی روال Timer_Timer رنگ Background شی مورد نظر رو برابر با Rgb قرار بده . برای عوض شدن رنگ هم میتونی پارامتر های rgb رو با تابع rnd به طور تصادفی یا مثلا بر اساس زمان تعیین کنی...

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
کسی نبود بعد از 2 روز 2 خط کد یاد ما بده:mad: چیه! خودتون مادر زاد برنامه نویس به دنیا اومدین که زورتون میاد سوالای سطح پایین جواب بدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام دوست عزيز
خوي هستيد
اميدوارم هميشه خوب وسر وحال و كامروا باشيد .
چند نكته رو بد نيست ياد آوري كنم تا براي خودم حداقل ياد آور ي باشه !
يك كمي صبر بد چيزي نيست
توي قوانين فروم نوشته
قبل از اينكه تاپيكي ايجاد كنيد و سوال خود رو بپرسيد ، با استفاده از لينك زير يكبار در فروم جستجو كنيد . ( اين كار علاوه بر اينكه انرژي دوستان رو براي بحث هاي تكراري هدر نمي ده ، باعث مي شه تا خودتون نيز زودتر به جواب برسيد )
- اگر سوال یا مشکل شما بی جواب مانده ، از پست زدن های بیهوده و استفاده از عبارتهای : "پس چی شده ؟!، کسی نیست کمک کنه ؟، تروخدا یکی کمک کنه ! *ه برنامه نويسايي ! ، كسي بلد نيست و ..." پرهیز! کنید
.

فكر كنم اين موارد بد نيست يك نگاهي بهشون انداخته بشه اين دو مورد :
http://forum.persiantools.com/f44.html 1
http://forum.persiantools.com/t65137.html 2

دوست عزيزمون plus جواب سئوالتون رو دادند .اگر باز مشكلي بود بپرسيد . تا دوستان بتوند كمك كنند
راستي صبر هم چيز خوبي
به قول يكي از دويتان ساعتي كه توي فروم ها كار ميكنه توي يك دقت ديگه اي تنظيم شده و كند تر از ساعت دنياي واقعي است
بعه اميد ديدار

sylvester

Registered User
لایک‌ها
89
مشکلت کجاست ؟ اول Interval تایمر رو تنظیم کن بعد توی روال Timer_Timer رنگ Background شی مورد نظر رو برابر با Rgb قرار بده . برای عوض شدن رنگ هم میتونی پارامتر های rgb رو با تابع rnd به طور تصادفی یا مثلا بر اساس زمان تعیین کنی...
ممنون که جواب دادی.
فقط لینکه نمی خوام از تابع rnd استفاده کنم. رنگهای متد rgb باید با یه نظم کمو زیاد بشن تا حالت fade پیدل کنن
دوم اینکه من نمیدونم چجوری در هر اینتروال یکی از مقادیر r,g,b را تغییر بدم و اصل سوالم هم همین بود. اینجوری منظورمه:
()Private Sub Timer1_Timer
( Shape1.BackColor = RGB(255, 20, 0
End Sub
حالا میخوام کد جوری باشه که در interval بعدی 20 بشه 21 و interval بعدش 22 و ..... همین جور الی آخر
لطف کن و کدش رو برام بنویس:blush: خیلی ممنونت میشم!

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد براي خوانا تر شدن مي تونيد از دستور code استفاده كنيد
اما در مورد سئوال شما ميتونيد يك متغيير استاتيك تعريف كنيد و دانه دانه ان را در هر چرخش تغيير بديد به كد زير نگاه كنيد :
کد:
Private Sub Timer1_Timer()
    Static i As Integer
    i = i + 1
    Shape1.BackColor = RGB(255, 20 + i, 0)
End Sub

اميدوارم كمك كنه

بالا