• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه به ماکارونی / پاستای خود طعمی متفاوت دهیم؟

faragig

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2012
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
40
سن
40
محل سکونت
تهران
سلام من عاشق ماکارونی و پاستام و خیلی وقته که سعی دارم یه پاستا یا ماکارونی با طعمی متفاوت از طعمهای معمول همیشگی درست کنم اما نمیتونم.. کسی اینجا میتونه راهنماییم کنه؟ لطفا اگه روش درست کردن پاستا یا ماکارونی خاصی رو هم بلدین به اشتراک بگزارید تا یاد بگیریم.. با تشکر

البته منظورم آلفردو و بوکاچینی و این جور چیزا نیست .. منظورم طعمشه
 

sina1415

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,019
لایک‌ها
260
سلام من عاشق ماکارونی و پاستام و خیلی وقته که سعی دارم یه پاستا یا ماکارونی با طعمی متفاوت از طعمهای معمول همیشگی درست کنم اما نمیتونم.. کسی اینجا میتونه راهنماییم کنه؟ لطفا اگه روش درست کردن پاستا یا ماکارونی خاصی رو هم بلدین به اشتراک بگزارید تا یاد بگیریم.. با تشکر

البته منظورم آلفردو و بوکاچینی و این جور چیزا نیست .. منظورم طعمشه

بنده سابقه ای عجیب در درست کردن ماکارونی دارم .. جوری درست می کنم که انگشت هاتون رو بخورین

بچه های دانشگاه + خدمت + سرکار ..... بعد از این همه سال زنگ می زنن هنوز تعریف می کنن
خلاصه بگم تو درست کردن ماکارونی ادعام میشه خفن

خدایی دهنم اب افتاد الان / وقتی خودم درست می کنم مثل خر کیف می کنم :D // شبهایی که شیفتم محاله درست نکنم

ببخشید تعریف کردیم .

من اینها رو به ماکارونی اضاف می کنم :

1- سویا
2- سیب زمینی
3- فلفل دلمه
4- کمی زرشک
5- قارچ
6 - خامه یا پنیر -- پنیر قبلا میزدم یکی دو سری پنیر نبود خامه تست کردم عالی شد -
7 - گردو بسیار ریز شده - که یه کم زیر دندون حسش می کنی -
8 - عنصر ایکس - مخصوص خودمه ، یه مواد که به وفور یافت میشه که طعمش رو عالی می کنه ، یعنی بیشتر از عالی . نمی تونم بگم چیه:D -
9 -

این از مخلافت بود

اودیه جات : نمک + فلفل تند - اونهایی که تندی دوست دارن + کمی زردچوبه + کمی ادویه 1000 قلم

ماکارونی هم :
یا همین معمولی یا شکل دار - که پخت هردوش کمی فرق می کنه

ماکارونی رو همیشه با کره درست می کنم + رب گوجه فراوان یا استفاده از سس تند

پ ن : هر چیزی بگین بنده تو ماکارونی تست کردم ، نزدیک 10 ساله درست می کنم:cap:
 

faragig

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2012
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
40
سن
40
محل سکونت
تهران
ممنون سینا جان حالا میشه اون عنصر X رو تو پیام خصوصی بهم بگی؟ :D
 

Piman

Registered User
تاریخ عضویت
2 آگوست 2012
نوشته‌ها
71
لایک‌ها
78
محل سکونت
  
با خیار شور
 

ahrad

Registered User
تاریخ عضویت
23 جولای 2012
نوشته‌ها
3,843
لایک‌ها
4,010
بنده سابقه ای عجیب در درست کردن ماکارونی دارم .. جوری درست می کنم که انگشت هاتون رو بخورین

بچه های دانشگاه + خدمت + سرکار ..... بعد از این همه سال زنگ می زنن هنوز تعریف می کنن
خلاصه بگم تو درست کردن ماکارونی ادعام میشه خفن

خدایی دهنم اب افتاد الان / وقتی خودم درست می کنم مثل خر کیف می کنم :D // شبهایی که شیفتم محاله درست نکنم

ببخشید تعریف کردیم .

من اینها رو به ماکارونی اضاف می کنم :

1- سویا
2- سیب زمینی
3- فلفل دلمه
4- کمی زرشک
5- قارچ
6 - خامه یا پنیر -- پنیر قبلا میزدم یکی دو سری پنیر نبود خامه تست کردم عالی شد -
7 - گردو بسیار ریز شده - که یه کم زیر دندون حسش می کنی -
8 - عنصر ایکس - مخصوص خودمه ، یه مواد که به وفور یافت میشه که طعمش رو عالی می کنه ، یعنی بیشتر از عالی . نمی تونم بگم چیه:D -
9 -

این از مخلافت بود

اودیه جات : نمک + فلفل تند - اونهایی که تندی دوست دارن + کمی زردچوبه + کمی ادویه 1000 قلم

ماکارونی هم :
یا همین معمولی یا شکل دار - که پخت هردوش کمی فرق می کنه

ماکارونی رو همیشه با کره درست می کنم + رب گوجه فراوان یا استفاده از سس تند

پ ن : هر چیزی بگین بنده تو ماکارونی تست کردم ، نزدیک 10 ساله درست می کنم:cap:
خوب طرز پخت هم بگو
خونه خالیه !;)خودم درس کنم اگه خوب شد به عموم نشونش میدم:D اگه هم بد شد تکی میرم هاسپیتال:lol:
من به شخصه سویا ریز توماکارانی رو بیشتر ازگوشت دوست میدارم
عنصر ایکس هم بوگو
 

sina1415

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,019
لایک‌ها
260
طرز پخت :

مخلفات :
1- سویا رو به مقداری که نیاز دارین درون کاسه بریزین و روش آب گرم بریزین

2- سیب زمینی رو خرد می کنید .. به شکل مربع مربعی و کوچیک ، بعد با روغن سرخ می کنید - برای بهتر شدن طعم و مزه بهتره از کره استفاده کنید - بعد از اینکه دیدن سرخ و پخته شده سیب زمینی رو از ماهیتابه بردارید .

3- سویا رو آبش خالی کنید و اونو هم تفت بدین .. البته نه زیاد چون سویا روغن زیاد می بره.

4- مخلفات دیگتون هم به همین صورت سرخ کنید - یا جدا جدا یا با هم - فلفله دلمه ، گردو ریز شده اگه دوست دارین ، زرشک ، قارچ و...

5- بعد همگی رو با هم درون ماهیتانه قاطی کنید و هم بزنید - سیب زمینی ، سویا ، .... -

پ ن : اگر مخلفات زیاد در دسترس ندارین می تونید از مایع ماکارونی که در سوپری ها گیر میاد استفاده کنید که همچی درونش هست ، اکیدا توصیه میشه سیب زمینی و سویا رو اضاف کنید چون در مایع ماکارونی موجود نیست . یعنی سیب زمنی ، سویا + مایع ماکارونی



6- وقتی دیدن خوب با هم قاطی شدن ، کمی پنیز یا خامه بهش اضاف کنید و هم بزنید .. رنگش سفید میشه ، و شاید با خودتون بگین لابد بد مزه شده :D

خب همه رو درون ماهیاته با هم قاطی کردین ، شعله رو کم کنید .

6- رب گوجه رو درون کاسه بریزید و کمی آب قاطیش کنید فلقل ، نمک ، ادویه جات رو به رب گوجه اضاف کنید و هم بزنید تا حالت سس بشه .

7 - نصف کاسه رب گوجتون رو به مخلفات اضاف کنید و هم بزنید تا قرمز و زیبا بشن :D - نصف دیگش رو لازم داریما -

8 - خب مخلفات امادست.

ماکارونی :

1- دیگتون رو تا نصفه اب کنید - بستگی به حجم ماکارونیتون داره - و بزارید به جوش بیاد .. بعد از به جوش اومدن نمک بهش اضاف کنید

2- وقتی خوب به جوش اومد ماکارونی رو بریزید داخلش و حدود 10 صبر کنید تا خوب ماکارونی درونش بجوشه و مغزش بپزه . - ماکارونی زمانی امادست که وقتی یه دونش رو با چتگال وردارین و بزارید دهنتون یا فشارش می دین له بشه و نرم باشه -

3- ماکارونی رو آبکش کنید و با آب بشورید

4- دیگتون رو که خالی شده بزارید رو شعله - با شعله کم - کمی داخلش آب و کره بریزید - روغنش بیشتر باشه - حدود 1 دو قاشق و کمتر اب بریزین

5- سیب زمینی رو قاچ کنید و با برش های نازک بزارید ته دیگتون - اگر دوست دارید ته دیگ سیب زمینی داشته باشین - اگر هم نه یه تیکه نون بزارید

6- ماکارونی آبکش شده رو بریزید درون ماهیتابه مخلفات و به هم بزنید تا ماکارونی و مخلفات با هم قاطی شن ، اگر رب گوجش کمه رب گوجه ای که درست کردین بهش اضاف کنید . - اکثرا مخلفات رو میزارن وسط ماکارونی و اینکارو نمی کنم ولی با این کار که بنده انجام میدم حسابی میرن تو جسم هم -

7- محتویات ماهیتابه رو بریزین تو دیگ و با قاشق یا کفگیر اونو به شکل یه تپه در بیارین :D می دونین چه جور می گم که.
وقتی میریزین تو دیگ بهتره حواستون باشه رب گوجه زیاد به ته دیگ نچسبه چون زود میسوزه و ممکنه ته دیگتون رو خراب کنید .

8 - چنتا سوراخ همتو تپیتون کنید با قاشق تا بخار حسابی بتونه بره وسط تپه ، یه تیکه کره یا روغن هم بندارین تو سوراخا

9 - درب دیگ رو ببنید و با شعله کم بزارین 45 - 1 ساعت رو شعله تا دم بکشه

غذا امادست .. نوش جان


اگر بتونید خوب در بیارین قول میدم هر شب واسه خودتون درست کنید - با ماکارونی های شکل دار خوشمزه تر میشن -
 

ahrad

Registered User
تاریخ عضویت
23 جولای 2012
نوشته‌ها
3,843
لایک‌ها
4,010
طرز پخت :

مخلفات :
1- سویا رو به مقداری که نیاز دارین درون کاسه بریزین و روش آب گرم بریزین

2- سیب زمینی رو خرد می کنید .. به شکل مربع مربعی و کوچیک ، بعد با روغن سرخ می کنید - برای بهتر شدن طعم و مزه بهتره از کره استفاده کنید - بعد از اینکه دیدن سرخ و پخته شده سیب زمینی رو از ماهیتابه بردارید .

3- سویا رو آبش خالی کنید و اونو هم تفت بدین .. البته نه زیاد چون سویا روغن زیاد می بره.

4- مخلفات دیگتون هم به همین صورت سرخ کنید - یا جدا جدا یا با هم - فلفله دلمه ، گردو ریز شده اگه دوست دارین ، زرشک ، قارچ و...

5- بعد همگی رو با هم درون ماهیتانه قاطی کنید و هم بزنید - سیب زمینی ، سویا ، .... -

پ ن : اگر مخلفات زیاد در دسترس ندارین می تونید از مایع ماکارونی که در سوپری ها گیر میاد استفاده کنید که همچی درونش هست ، اکیدا توصیه میشه سیب زمینی و سویا رو اضاف کنید چون در مایع ماکارونی موجود نیست . یعنی سیب زمنی ، سویا + مایع ماکارونی



6- وقتی دیدن خوب با هم قاطی شدن ، کمی پنیز یا خامه بهش اضاف کنید و هم بزنید .. رنگش سفید میشه ، و شاید با خودتون بگین لابد بد مزه شده :D

خب همه رو درون ماهیاته با هم قاطی کردین ، شعله رو کم کنید .

6- رب گوجه رو درون کاسه بریزید و کمی آب قاطیش کنید فلقل ، نمک ، ادویه جات رو به رب گوجه اضاف کنید و هم بزنید تا حالت سس بشه .

7 - نصف کاسه رب گوجتون رو به مخلفات اضاف کنید و هم بزنید تا قرمز و زیبا بشن :D - نصف دیگش رو لازم داریما -

8 - خب مخلفات امادست.

ماکارونی :

1- دیگتون رو تا نصفه اب کنید - بستگی به حجم ماکارونیتون داره - و بزارید به جوش بیاد .. بعد از به جوش اومدن نمک بهش اضاف کنید

2- وقتی خوب به جوش اومد ماکارونی رو بریزید داخلش و حدود 10 صبر کنید تا خوب ماکارونی درونش بجوشه و مغزش بپزه . - ماکارونی زمانی امادست که وقتی یه دونش رو با چتگال وردارین و بزارید دهنتون یا فشارش می دین له بشه و نرم باشه -

3- ماکارونی رو آبکش کنید و با آب بشورید

4- دیگتون رو که خالی شده بزارید رو شعله - با شعله کم - کمی داخلش آب و کره بریزید - روغنش بیشتر باشه - حدود 1 دو قاشق و کمتر اب بریزین

5- سیب زمینی رو قاچ کنید و با برش های نازک بزارید ته دیگتون - اگر دوست دارید ته دیگ سیب زمینی داشته باشین - اگر هم نه یه تیکه نون بزارید

6- ماکارونی آبکش شده رو بریزید درون ماهیتابه مخلفات و به هم بزنید تا ماکارونی و مخلفات با هم قاطی شن ، اگر رب گوجش کمه رب گوجه ای که درست کردین بهش اضاف کنید . - اکثرا مخلفات رو میزارن وسط ماکارونی و اینکارو نمی کنم ولی با این کار که بنده انجام میدم حسابی میرن تو جسم هم -

7- محتویات ماهیتابه رو بریزین تو دیگ و با قاشق یا کفگیر اونو به شکل یه تپه در بیارین :D می دونین چه جور می گم که.
وقتی میریزین تو دیگ بهتره حواستون باشه رب گوجه زیاد به ته دیگ نچسبه چون زود میسوزه و ممکنه ته دیگتون رو خراب کنید .

8 - چنتا سوراخ همتو تپیتون کنید با قاشق تا بخار حسابی بتونه بره وسط تپه ، یه تیکه کره یا روغن هم بندارین تو سوراخا

9 - درب دیگ رو ببنید و با شعله کم بزارین 45 - 1 ساعت رو شعله تا دم بکشه

غذا امادست .. نوش جان


اگر بتونید خوب در بیارین قول میدم هر شب واسه خودتون درست کنید - با ماکارونی های شکل دار خوشمزه تر میشن -
دمت گرم داش سینا
فقط دوتا سوال
1)ماده ایکس همون مایع ماکارانی بود
2)پنیر تواین مخلوط کردن ها له نمیشه(میخوام پنیر شبنم بزنم)-چه اندازه خورد بشه پنیر؟
پنیر شبنم= همین پنیرا که درشون قرمزه ومستطیلیه
واسه پای سفره به نظر من اول سالاد کاهو بعد ترشی حال میده
 
Last edited:

sina1415

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,019
لایک‌ها
260
دمت گرم داش سینا
فقط دوتا سوال
1)ماده ایکس همون مایع ماکارانی بود
2)پنیر تواین مخلوط کردن ها له نمیشه(میخوام پنیر شبنم بزنم)-چه اندازه خورد بشه پنیر؟
پنیر شبنم= همین پنیرا که درشون قرمزه ومستطیلیه
واسه پای سفره به نظر من اول سالاد کاهو بعد ترشی حال میده

1- نه منایع ماکارونی نبود .. ولی مایع ماکارونی هم عالیه

2- چرا باید به هم بزنید تا پنیر له بشه دیگه .. ,وچون رو شعله هم هست پنیر آب میشه تقریبا و به خورد چیزای دیگه میره.. زیاد پنیز نزنیدا:D
 

faragig

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2012
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
40
سن
40
محل سکونت
تهران
سینا جان ممنون.. من از زرشک استفاده کردم خیلی خوب شد ، اما این روشی که توضیح دادی خوب روش پخت یه ماکارونی سادست ، با ترتیب خاص خودت ،اولا که من دنبال پختن یه پاستای خاص هستم ، دوما من دنبال یه ادویه خاص یا سبزی معطر خاص یا سس خاصیم که کلان طعمشو عوص کنه ، چون خود پاستا که همش نشاستس و یه طعم داره : من تا حالا از این مواد استفاده کردم ، اگر فرمول جادویه خاصی برای تغیر طعم پاستا دارید بهم بگید ممنون میشم


مواد
----------
جعفری تازه - ریحون تازه - قارچ - هویج - گردو - زرشک -کنجد- نعنا- فلفل تند سبز ، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، پنیر پیتزا - کره - آب لیمو

ادویه جات
-------------
فلفل سیاه و قرمز ، ادویه کاری ، آویشن ، زعفران ،

اینا همه طعم رو خوب میکنه اما متفاوت و عالی نمیکنه !!! من دنبال یه چیز تکم
 

batman2000

Registered User
تاریخ عضویت
8 آپریل 2013
نوشته‌ها
299
لایک‌ها
74
فقط با کاری
 

sina1415

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,019
لایک‌ها
260
سینا جان ممنون.. من از زرشک استفاده کردم خیلی خوب شد ، اما این روشی که توضیح دادی خوب روش پخت یه ماکارونی سادست ، با ترتیب خاص خودت ،اولا که من دنبال پختن یه پاستای خاص هستم ، دوما من دنبال یه ادویه خاص یا سبزی معطر خاص یا سس خاصیم که کلان طعمشو عوص کنه ، چون خود پاستا که همش نشاستس و یه طعم داره : من تا حالا از این مواد استفاده کردم ، اگر فرمول جادویه خاصی برای تغیر طعم پاستا دارید بهم بگید ممنون میشم


مواد
----------
جعفری تازه - ریحون تازه - قارچ - هویج - گردو - زرشک -کنجد- نعنا- فلفل تند سبز ، فلفل دلمه ای سبز و قرمز، پنیر پیتزا - کره - آب لیمو

ادویه جات
-------------
فلفل سیاه و قرمز ، ادویه کاری ، آویشن ، زعفران ،

اینا همه طعم رو خوب میکنه اما متفاوت و عالی نمیکنه !!! من دنبال یه چیز تکم

اگر ریحون و سبزی تازه رو ریز ریز کنی و قاطیش کنی عالی میشه ها .. یه بویی می ده که هوش رو میبره
 

THE HATCHER

Registered User
تاریخ عضویت
26 می 2013
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
102
طرز پخت :

مخلفات :
1- سویا رو به مقداری که نیاز دارین درون کاسه بریزین و روش آب گرم بریزین

2- سیب زمینی رو خرد می کنید .. به شکل مربع مربعی و کوچیک ، بعد با روغن سرخ می کنید - برای بهتر شدن طعم و مزه بهتره از کره استفاده کنید - بعد از اینکه دیدن سرخ و پخته شده سیب زمینی رو از ماهیتابه بردارید .

3- سویا رو آبش خالی کنید و اونو هم تفت بدین .. البته نه زیاد چون سویا روغن زیاد می بره.

4- مخلفات دیگتون هم به همین صورت سرخ کنید - یا جدا جدا یا با هم - فلفله دلمه ، گردو ریز شده اگه دوست دارین ، زرشک ، قارچ و...

5- بعد همگی رو با هم درون ماهیتانه قاطی کنید و هم بزنید - سیب زمینی ، سویا ، .... -

پ ن : اگر مخلفات زیاد در دسترس ندارین می تونید از مایع ماکارونی که در سوپری ها گیر میاد استفاده کنید که همچی درونش هست ، اکیدا توصیه میشه سیب زمینی و سویا رو اضاف کنید چون در مایع ماکارونی موجود نیست . یعنی سیب زمنی ، سویا + مایع ماکارونی



6- وقتی دیدن خوب با هم قاطی شدن ، کمی پنیز یا خامه بهش اضاف کنید و هم بزنید .. رنگش سفید میشه ، و شاید با خودتون بگین لابد بد مزه شده :D

خب همه رو درون ماهیاته با هم قاطی کردین ، شعله رو کم کنید .

6- رب گوجه رو درون کاسه بریزید و کمی آب قاطیش کنید فلقل ، نمک ، ادویه جات رو به رب گوجه اضاف کنید و هم بزنید تا حالت سس بشه .

7 - نصف کاسه رب گوجتون رو به مخلفات اضاف کنید و هم بزنید تا قرمز و زیبا بشن :D - نصف دیگش رو لازم داریما -

8 - خب مخلفات امادست.

ماکارونی :

1- دیگتون رو تا نصفه اب کنید - بستگی به حجم ماکارونیتون داره - و بزارید به جوش بیاد .. بعد از به جوش اومدن نمک بهش اضاف کنید

2- وقتی خوب به جوش اومد ماکارونی رو بریزید داخلش و حدود 10 صبر کنید تا خوب ماکارونی درونش بجوشه و مغزش بپزه . - ماکارونی زمانی امادست که وقتی یه دونش رو با چتگال وردارین و بزارید دهنتون یا فشارش می دین له بشه و نرم باشه -

3- ماکارونی رو آبکش کنید و با آب بشورید

4- دیگتون رو که خالی شده بزارید رو شعله - با شعله کم - کمی داخلش آب و کره بریزید - روغنش بیشتر باشه - حدود 1 دو قاشق و کمتر اب بریزین

5- سیب زمینی رو قاچ کنید و با برش های نازک بزارید ته دیگتون - اگر دوست دارید ته دیگ سیب زمینی داشته باشین - اگر هم نه یه تیکه نون بزارید

6- ماکارونی آبکش شده رو بریزید درون ماهیتابه مخلفات و به هم بزنید تا ماکارونی و مخلفات با هم قاطی شن ، اگر رب گوجش کمه رب گوجه ای که درست کردین بهش اضاف کنید . - اکثرا مخلفات رو میزارن وسط ماکارونی و اینکارو نمی کنم ولی با این کار که بنده انجام میدم حسابی میرن تو جسم هم -

7- محتویات ماهیتابه رو بریزین تو دیگ و با قاشق یا کفگیر اونو به شکل یه تپه در بیارین :D می دونین چه جور می گم که.
وقتی میریزین تو دیگ بهتره حواستون باشه رب گوجه زیاد به ته دیگ نچسبه چون زود میسوزه و ممکنه ته دیگتون رو خراب کنید .

8 - چنتا سوراخ همتو تپیتون کنید با قاشق تا بخار حسابی بتونه بره وسط تپه ، یه تیکه کره یا روغن هم بندارین تو سوراخا

9 - درب دیگ رو ببنید و با شعله کم بزارین 45 - 1 ساعت رو شعله تا دم بکشه

غذا امادست .. نوش جان


اگر بتونید خوب در بیارین قول میدم هر شب واسه خودتون درست کنید - با ماکارونی های شکل دار خوشمزه تر میشن -
ای دل غافل !!من یک عمر فقط ماکارونی رو ریختم توی اب بعد 16 دقیقه خوردم.!نگو فوت و فن داره:cheff:
 

Bat Man

Registered User
تاریخ عضویت
23 جولای 2013
نوشته‌ها
850
لایک‌ها
1,665
حتما پنیر موزارلا بریزید
عامل x من کمی دارچینه با اینکه از دارچین خوشم نمیاد ولی طعم ماکارونی رو فوق العاده میکنه ، قاطی ادویش کمی سماق هم بزنید که عجیب خوش طعمش میکنه
 

sina1415

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2010
نوشته‌ها
1,019
لایک‌ها
260
حتما پنیر موزارلا بریزید
عامل x من کمی دارچینه با اینکه از دارچین خوشم نمیاد ولی طعم ماکارونی رو فوق العاده میکنه ، قاطی ادویش کمی سماق هم بزنید که عجیب خوش طعمش میکنه


من پنیر معمولی یا حامه می زنم

دارچین و سماق هم امتحان نکردم .. رفت تو لیست و.اسه تست کردن
 
بالا