طرز پخت :
مخلفات :
1- سویا رو به مقداری که نیاز دارین درون کاسه بریزین و روش آب گرم بریزین
2- سیب زمینی رو خرد می کنید .. به شکل مربع مربعی و کوچیک ، بعد با روغن سرخ می کنید - برای بهتر شدن طعم و مزه بهتره از کره استفاده کنید - بعد از اینکه دیدن سرخ و پخته شده سیب زمینی رو از ماهیتابه بردارید .
3- سویا رو آبش خالی کنید و اونو هم تفت بدین .. البته نه زیاد چون سویا روغن زیاد می بره.
4- مخلفات دیگتون هم به همین صورت سرخ کنید - یا جدا جدا یا با هم - فلفله دلمه ، گردو ریز شده اگه دوست دارین ، زرشک ، قارچ و...
5- بعد همگی رو با هم درون ماهیتانه قاطی کنید و هم بزنید - سیب زمینی ، سویا ، .... -
پ ن : اگر مخلفات زیاد در دسترس ندارین می تونید از مایع ماکارونی که در سوپری ها گیر میاد استفاده کنید که همچی درونش هست ، اکیدا توصیه میشه سیب زمینی و سویا رو اضاف کنید چون در مایع ماکارونی موجود نیست . یعنی سیب زمنی ، سویا + مایع ماکارونی
6- وقتی دیدن خوب با هم قاطی شدن ، کمی پنیز یا خامه بهش اضاف کنید و هم بزنید .. رنگش سفید میشه ، و شاید با خودتون بگین لابد بد مزه شده
خب همه رو درون ماهیاته با هم قاطی کردین ، شعله رو کم کنید .
6- رب گوجه رو درون کاسه بریزید و کمی آب قاطیش کنید فلقل ، نمک ، ادویه جات رو به رب گوجه اضاف کنید و هم بزنید تا حالت سس بشه .
7 - نصف کاسه رب گوجتون رو به مخلفات اضاف کنید و هم بزنید تا قرمز و زیبا بشن

- نصف دیگش رو لازم داریما -
8 - خب مخلفات امادست.
ماکارونی :
1- دیگتون رو تا نصفه اب کنید - بستگی به حجم ماکارونیتون داره - و بزارید به جوش بیاد .. بعد از به جوش اومدن نمک بهش اضاف کنید
2- وقتی خوب به جوش اومد ماکارونی رو بریزید داخلش و حدود 10 صبر کنید تا خوب ماکارونی درونش بجوشه و مغزش بپزه . - ماکارونی زمانی امادست که وقتی یه دونش رو با چتگال وردارین و بزارید دهنتون یا فشارش می دین له بشه و نرم باشه -
3- ماکارونی رو آبکش کنید و با آب بشورید
4- دیگتون رو که خالی شده بزارید رو شعله - با شعله کم - کمی داخلش آب و کره بریزید - روغنش بیشتر باشه - حدود 1 دو قاشق و کمتر اب بریزین
5- سیب زمینی رو قاچ کنید و با برش های نازک بزارید ته دیگتون - اگر دوست دارید ته دیگ سیب زمینی داشته باشین - اگر هم نه یه تیکه نون بزارید
6- ماکارونی آبکش شده رو بریزید درون ماهیتابه مخلفات و به هم بزنید تا ماکارونی و مخلفات با هم قاطی شن ، اگر رب گوجش کمه رب گوجه ای که درست کردین بهش اضاف کنید . - اکثرا مخلفات رو میزارن وسط ماکارونی و اینکارو نمی کنم ولی با این کار که بنده انجام میدم حسابی میرن تو جسم هم -
7- محتویات ماهیتابه رو بریزین تو دیگ و با قاشق یا کفگیر اونو به شکل یه تپه در بیارین

می دونین چه جور می گم که.
وقتی میریزین تو دیگ بهتره حواستون باشه رب گوجه زیاد به ته دیگ نچسبه چون زود میسوزه و ممکنه ته دیگتون رو خراب کنید .
8 - چنتا سوراخ همتو تپیتون کنید با قاشق تا بخار حسابی بتونه بره وسط تپه ، یه تیکه کره یا روغن هم بندارین تو سوراخا
9 - درب دیگ رو ببنید و با شعله کم بزارین 45 - 1 ساعت رو شعله تا دم بکشه
غذا امادست .. نوش جان
اگر بتونید خوب در بیارین قول میدم هر شب واسه خودتون درست کنید - با ماکارونی های شکل دار خوشمزه تر میشن -