• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه حجم فایل sitemap.xml رو کم کنم ؟

1406

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام
حجم فایل sitemap من خیلی زیاد شده. چه طوری کمش کنم ؟ حجمش 10 مگابایته و گوگل دیر ایندکس میکنه هنگه. گوگل وب مسترم بعضی وقتا به sitemap.xml من ارور میده

چه طوری حجمش رو کم کنم ؟ (وردپرس)

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
می تونید توسط پلاگین های سایت مپ , فایل را چند قسمت کنید split کنید

و مثلا هر 2000 لینک در یک قسمت .

1406

Registered User
لایک‌ها
41
ممنون از شما. چه طوری اینکارو بکنم دوست عزیز؟ واقعا گیرم چون مشکل اساسی دارم تو سایتم

از پلاگین BWP Google XML Sitemaps استفاده کردم که میگن سایت مپو تقسیم میکنه ! ولی هیچ گزینه ای واسه ساخت سایت مپ توی تنظیماتش نداشت !

خیلی مسخره بود. فقط تنظیماتش رو ذخیره میکرد! اصلا create نمیکرد. و در نهایت هم sitemapindex.xml خالی و بدون لینک تحویل میداد که توش هیچی نبود یه فایل خالی بود !!!

دیگه منم گیر کردم نتونستم ادامه بدم

1406

Registered User
لایک‌ها
41
کسی بلد نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
آقا مسخره چیه ؟!! سایت مپ ساخته میشه و شما می تونید از آدرسی که برای سایت مپ بهتون میده , سایت مپ خودتون را ببینید . دیگه دنبال دکمه create sitemap نباشید

شما همون پلاگین را نصب کنید مجدد , خودش همه کار رو می کنه

فقط تنظیمات سایت مپ را انجام بدید و ذخیره کنید و اسم جدید سایت مپ را به گوگل و دیگر وبمستر تولز ها بدید .
فکر می کنم اسم سایت مپ را بصورت sitemapindex.xml خواهد داد .

کارش هم خوبه... وقتی تنظیمات را ذخیره کردید , چک کنید در ساخت سایت مپ پیام خطا میده یا خیر .
فراموش نشه که سایت مپ هایی که با پلاگین قبلی ساخته شده را از هاست حذف کنید.

1406

Registered User
لایک‌ها
41
مرسی از راهنماییت. ولی وقتی میگم مسخرس نگونه رفیق. بگو آره راست میگی!

این افزونه رو دوباره نصب کردم. فقط آپشن Save میکنه واسه خودش !

فایل sitemapindex.xml مسخرشم کلا خالیه هیچ لینکی توش نیست ! قالب جدید این سایتم انقدر آشغاله که نمیتونم محتوای فایلو اینجا کپی کنم. اصلا هیچی paste نمیشه اینجا.

ولی در کل هیچ پیغام خطایی نداد فایل sitemapindex هم محتواش خالیه فقط یه لینک داره توش که لینک داده شده به http://site.com/site.xml همین!

پستم که میزنم اصلا ایندکس نمیشه! پست جدید توی sitemapindex هم نمیاد. پس بگو مسخرس مثل من

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
من که قبلا ازش استفاده کردم و می تونم بگم یکی از بهترین ها هست .
همچنین گزینه debug داره که می تونید پیگیری کنید کجای کار مشکل داره .
رو سایت هایی با بیش از 200،000 لینک , تست شده و جواب داده .

yahya73

Registered User
لایک‌ها
133
با سلام
حجم فایل sitemap من خیلی زیاد شده. چه طوری کمش کنم ؟ حجمش 10 مگابایته و گوگل دیر ایندکس میکنه هنگه. گوگل وب مسترم بعضی وقتا به sitemap.xml من ارور میده

چه طوری حجمش رو کم کنم ؟ (وردپرس)
سلام دوست عزیز به سادگی میتونید حجم نقشه سایتون رو با استفاده تنظیمات افزونه کم کنید جهت بررسی سریع تر گوگل

برای مثال تو نقشه شما لینک پست ها برچسب ها ارشیو ها تگ مطالب دسته بندی سایت و... هست

از قسمت زیرین افزونه نقشه این تنظیمات رو اعمال کنید

بالا