• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه در اکسل فرمول نویسی کنیم؟

Z.ghadami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Basic-Formulas-in-Excel.png

یکی از مهمترین مسائلی که کاربران در نرم افزار اکسل با آن سروکار دارند فرمول نویسی در آن است ؛ با استفاده از این امکان می توان کارهای محاسباتی را انجام داد ؛ برای انجام فرمول نویسی در اکسل ابزارهای متعددی وجود دارد که هریک از آنها متناسب با نیاز شما میتوانند مورد استفاده قرار گیرند. فرض کنید قصد دارید یک فاکتور فروش برای خود طراحی کنید و از آن استفاده کنید ؛ در این صورت شما بایستی پس از رسم جدول از عملیات ضرب برای محاسبه قیمت هر قلم کالا استفاده کنید (تعداد را در قیمت واحد آن ضرب کنید) در نهایت با استفاده از تابع Sum مجموع قیمت اقلام موجود در فاکتور را محاسبه کنید.
نکته بسیار مهمی که لازم است در اینجا به آن اشاره کنم ؛ آن است که قبل از شروع فرمول نویسی یا استفاده از توابع در اکسل بایستی از علامت = مساوی استفاده کنید. در ادامه قصد دارم تا شما را با یکی از وب سایت هایی که در زمینه آموزش اکسل فعالیت دارند آشنا کنم که می توانید این نرم افزار را بصورت قدم به قدم و بصورت کاملأ رایگان یاد بگیرید. آدرس این سایت را در زیر این نوشته قرار میدهم.

Last edited:
بالا