• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه زبان یاد بگیرید

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
واقعا واسه خودم متاسف شدم
این سایت رو فکر کنم معرف حضور دوستان باشه
Free English Level Test - How good is your English? Which English exam is right for you?
رفتم تو قسمت تعیین سطحش هر چی زدم دیدم میگه الا و بلا شما لولتون B2 هستش! :blink:

بعد دیدم به صورت کاملا اتفاقی یک روش برای گرفتن لول A1 هستش! تمام گرینه ها رو A جواب بدید! جالب اینجاست که توی بعضی از جوابها میشه گفت A هم درسته ولی در مجموع همیشه درست نیست! ولی اون ... که سایت رو ساخته رو اگر گیر بیارم!:D

گفتم بگم واسه بقیه هم درس عبرتی بشه زیاد به اراجیف این سایتهای آموزشی اعتماد نکنند

KASES

Registered User
لایک‌ها
32
واقعا واسه خودم متاسف شدم
این سایت رو فکر کنم معرف حضور دوستان باشه
Free English Level Test - How good is your English? Which English exam is right for you?
رفتم تو قسمت تعیین سطحش هر چی زدم دیدم میگه الا و بلا شما لولتون B2 هستش! :blink:

بعد دیدم به صورت کاملا اتفاقی یک روش برای گرفتن لول A1 هستش! تمام گرینه ها رو A جواب بدید! جالب اینجاست که توی بعضی از جوابها میشه گفت A هم درسته ولی در مجموع همیشه درست نیست! ولی اون ... که سایت رو ساخته رو اگر گیر بیارم!:D

گفتم بگم واسه بقیه هم درس عبرتی بشه زیاد به اراجیف این سایتهای آموزشی اعتماد نکنند
سلام، نمی خام ناراحتت کنم ولی بنظرم دچار سوء تفاهم شدی،
پایین ترین لول A1 هست دوست عزیز، که اونم هر جور فکرشو کنی بدست میاری(بنظرم)
من الان تست کردم شدم C1، ترشی نخورم یه چیزی میشم:)

Undisclosed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
57
دوستانی که آزمون های تافل و IELTS دادن آیا سوالات اونا هم در همین حد و حدوده ؟!

Last edited:

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
Bullshit!
گندشون بزنن! فرمایش شما درسته! منم می گم هی هرچی می زنم مزخرف جواب میده! :D
ممنون از تذکرتون!

راستی اون دسته از دوستانی که می خواهند بدونند اینا به درد امتحان می خوره یا نه باید بدونند نه!:D البته من فقط تجربه تافل رو دارم و توی اون بیشتر باید حواستون باشه گیر تله های انتحاری طراح سوال که اکثر هم خیلی فضایی تشریف دارند نیافتید و ربطی به سواد شما نداره! این جور آزمونها فقط برای این خوبه که بدونید کجاها رو بلدید و کجا ها رو باید کار کنید!

omiga

Registered User
لایک‌ها
71
اون که به لطف دوستان حل شد! ممنون از همگی! ولی این یکی دیگه داره اشتباه میکنه!

این عکس رو ببینید
Problem.png

به نظر من نمی تونه توی اون جای خالی کلمه ای ننویسه چون جمله اصلی اون وقت Subject نداره!

بالا