• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه فایل rar شده پسورد دار رو باز کنم ؟

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود

دوستان 2 فایل rar دارم که pass دارن و یادم رفته پسوردشونو ...!!!! برنامه ای هست یا روشی که بتونم بازش کنم ؟؟ لطفا کمک کنید ممنون میشم .

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
درود

دوستان 2 فایل rar دارم که pass دارن و یادم رفته پسوردشونو ...!!!! برنامه ای هست یا روشی که بتونم بازش کنم ؟؟ لطفا کمک کنید ممنون میشم .

اگر پسورد بالای 8 رقم و قسمتی از اون یادتون نمیاد غیر ممکنه (با سیستمهای معمولی)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
با برنامه Advanced RAR Password Recovery میشه ولی همانطور که دوستمان گفتند اگر رمز شماره باشه خیلی راحته ولی اگر طولانی و تعداد زیادی کارکتر باشه تقریبا میشه گفت یه جورایی غیرممکنه با RARCrack هم میتوانید استفاده کنید اگه کارت گرافیک NVIDIA دارید از GPU هم استفاده میکنه و اگه یک کارت خوب داشته باشید تا 23 میلیون رمز در ثانیه رو Scan میکنه .. اگر فایل رو از Internet دانلود کردید اسم فایل رو Google کنید شاید به سرنخ‌هایی از رمز فایل رسیدید ..

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
احتمالن فایل هایی که میگی افلاینی نگرفتی؟؟؟:D

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
اگر پسورد بالای 8 رقم و قسمتی از اون یادتون نمیاد غیر ممکنه (با سیستمهای معمولی)

با برنامه Advanced RAR Password Recovery میشه ولی همانطور که دوستمان گفتند اگر رمز شماره باشه خیلی راحته ولی اگر طولانی و تعداد زیادی کارکتر باشه تقریبا میشه گفت یه جورایی غیرممکنه با RARCrack هم میتوانید استفاده کنید اگه کارت گرافیک NVIDIA دارید از GPU هم استفاده میکنه و اگه یک کارت خوب داشته باشید تا 23 میلیون رمز در ثانیه رو Scan میکنه .. اگر فایل رو از Internet دانلود کردید اسم فایل رو Google کنید شاید به سرنخ‌هایی از رمز فایل رسیدید ..

ممنون از جوابتون

نه 4 شماره اس اما هر چی میزنم نمیاد . کار با این نرم افزار چه طوریه ؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
خیلی راحته فایل رو بهش میدی و روی گزینه Brute-Force میزاری اگر 100% اطمینان دارید که رمز عددی است ، فقط گزینه جستجو اعداد رو انتخاب میکنید ..

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
خیلی راحته فایل رو بهش میدی و روی گزینه Brute-Force میزاری اگر 100% اطمینان دارید که رمز عددی است ، فقط گزینه جستجو اعداد رو انتخاب میکنید ..

توی range منظورتونه دیگه ؟؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
بله البته اگر 100% اطمینان دارید که عددی هست ،

nick_rs80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من بهتره یه تست بکنید از این نوع برنامه ها 50 درصد احتمال بازگشت وجود داره !

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
به نظر من بهتره یه تست بکنید از این نوع برنامه ها 50 درصد احتمال بازگشت وجود داره !

بله البته اگر 100% اطمینان دارید که عددی هست ،

نـــــــــــــــــشد نشد نشد !:( امروزم باز اومدم امتحان کنم برای اجرای برنامه ازم سریال می خواست سریال قبلی رو هم قبول نمی کرد !!!

امتحان کردم باز اون عددی که می دونم 80% اونو زدم باز نمی کنه !! نمی دونم چه کار کنم دیگه !

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
نـــــــــــــــــشد نشد نشد !:( امروزم باز اومدم امتحان کنم برای اجرای برنامه ازم سریال می خواست سریال قبلی رو هم قبول نمی کرد !!!

امتحان کردم باز اون عددی که می دونم 80% اونو زدم باز نمی کنه !! نمی دونم چه کار کنم دیگه !

یکی از rar هارو فایلشو دیلیت کن چون میتونی فایل داخل دیلیت کنی یک فایل کم حجم درگ کن بنداز توش آپ کن تا برات پسوردشو دربیارم (البته اگر میگی 4 رقمه عدد و حروف باشه هم مهم نیست 4 رقم راحت کرک میشه)

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
یکی از rar هارو فایلشو دیلیت کن چون میتونی فایل داخل دیلیت کنی یک فایل کم حجم درگ کن بنداز توش آپ کن تا برات پسوردشو دربیارم (البته اگر میگی 4 رقمه عدد و حروف باشه هم مهم نیست 4 رقم راحت کرک میشه)

چطوری آپش کنم ؟؟ درگ کردم توی همین فایل rar اما این یکیو باز میکنه پسورد نداره!!

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
حجم فایل اصلی چقدره؟ mediafire.com

nick_rs80

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

شما از چه روش یا برنامه ای استفاده میکنید ؟

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
دوست گرامی من بارها از برنامه های یافتن پسورد استفاده کردم واسه چندتا فایل ... متاسفانه اصلا فایده نداشت ... توصیه میکنم استفاده نکنین فایده نداره

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
چند سال پیش یه فایل زیپ داشتم که پسورد داشت . از یکی از همکارام یه برنامه گرفتم وقتی باهاش اجرا کردم 3 سوت پسووردشو بهم داد . متاسفانه بنامه هرو نگهش نداشتم هر چی هم تو نت گشتم چیزی مثل اون ندیدم .

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
منتظر فایل :)

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام shisholi عزيز
1.gif

. پيشنهاد و راه Unforgiv3N عزيز بهترين و تنها راه ممكن و باقي مانده براي شماست. در امضاي من روي لينك "فهرست" كليك كن و در جدول يك يا دو پست در مورد اين عمل بازيافت نوشته شده كه همين برنامه و روش‌هاي مختلف بازيافت را توضيح داده‌ام... راه ديگه‌اي به غيراز اينها نيست. اين خوبي و نشانه ايمني WinRAR هست كه نميشه پسوردش را هك كرد!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/12
26.gif
103.gif

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
سلام shisholi عزيز
1.gif

. پيشنهاد و راه Unforgiv3N عزيز بهترين و تنها راه ممكن و باقي مانده براي شماست. در امضاي من روي لينك "فهرست" كليك كن و در جدول يك يا دو پست در مورد اين عمل بازيافت نوشته شده كه همين برنامه و روش‌هاي مختلف بازيافت را توضيح داده‌ام... راه ديگه‌اي به غيراز اينها نيست. اين خوبي و نشانه ايمني WinRAR هست كه نميشه پسوردش را هك كرد!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
90/10/12
26.gif
103.gif

ممنون و تشکر فراوان :santa:

بالا