آژانس هواپیماییexchanging

چگونه فلش ساخته شده رو در سایتم قرار بدم ؟؟

شروع موضوع توسط mohandes_milad ‏23 اکتبر 2005 در انجمن 3D و فلش و انیمیشن

  1. mohandes_milad

    mohandes_milad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    930
    تشکر شده:
    25
    محل سکونت:
    طهرون قدیم
    سلام آقا من می خوام با فلش برا سایتم منو در بیارم بعد الان یه مشکلی دارم بطور مثال button پیش فرض خود فلش رو در نظر بگیرید مثلا یکی از منوهای من اونه من اینو می خوم کپی کنم تو frontpage ارور میده و نمیزاره من باید چی کار کنم ؟؟؟ :blink:
     
  2. babek

    babek Guest

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    179
    تشکر شده:
    0
  3. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    از این کدها استفاده کن
     
  4. najafzadeh

    najafzadeh کاربر فعال پایگاه داده ها کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    قزقلعه
    PHP:
    <td style="border-style: none; border-width: medium">
                    <
    p align="center">
                    <
    object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="454" height="343">
                        <
    param name="movie" value="index_files/loader2.swf">
                        <
    param name="quality" value="High">
                        <
    embed src="index_files/loader2.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="454" height="343"></object>
                    </
    td>

    به جای loader2.swf نام فایل خودت رو بنویس
    در ضمن باید فایل فلشت رو هم قبلا upload ;vni fhad.
     
  5. adeliry

    adeliry کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2005
    نوشته ها:
    497
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IRAN-Tabriz
    اگه مشکل insert کردن فایلهای فلش تو صفحه html منظورتون هست:

    بهترین راه استفاده از dreamweaver بجای frontpage هست.( البته ظاهرا frontpage 2003 به بالا هم همین قابلیت رو داره).