• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه من در 19 ساعت، 5،000 دوژکوین یا 0.50 یورو کسب کردم؟ (آسان + پرداختی به صورت Doge Coin)

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
نکته: این سایت در حال حاضر کسی را بدون دعوتنامه ثبت نام نمی کند.
برای اطمینان می توانید امتحان کنید.

موقع ثبت نام کد b2c91908 را در قسمت Invitaion Code وارد کنید.
ممنون

به نام خدا
و عرض سلام و خسته نباشید به کاربران پرشین تولز.

مهم

اول از همه این رو بگم که بنده در زمینه کسب درآمد اینترنتی تازه کار نیستم. و در 4 سال گذشته در تجربه ام در کسب درآمد اینترنتی نزدیک جمعا 750،000 تومان در سایت های مختلفی از جمله "تئوباکس" و "باکس24" ضرر کرده ام. (این دو سایت را افراد قدیمی و با تجربه زمانی که در اوج بوده اند میشناسند... مربوط به چند سال پیش هستند و فقط افراد قدیمی میدونند چه سایت بوده اند.)
گرچه که اعلام مبلغ ضرر افتخار که ندارد بلکه شرمساری هم دارد، (تعریف از خود نیست) اما این نشان می دهد که دیگر همه سایت ها را میشناسم و شناخته ام (چه خارجی چه ایرانی) و زیر و بم تمام سایتها دستم آمده است.) و کسی که پس از این همه ضرر، "قلق" سایت ها دستش نیاید، احتمال زیاد "کودن" است!

مقدمه

بنده دیروز دیدم ایمیلی برام اومده از طرف سایت زیر:
http://goo.gl/kJxvF8
بنده هم روش کلیک کردم، منو ارجاع داد به صفحه اصلی این سایت. البته چون من از قبل ثبت نام کرده بودم توش، برا همین فقط لاگین کردم. و دیدم که یک نرم افزار داره، که با نصب اون نرم افزار میشه خیلی راحت - بدون دردسر های Pool های استخراخ و نرم افزار های استخراج و ... - دوژ کوین یا یورو کسب کرد.

روش پرداخت

شما میتونید از دو روش زیر پولتون رو از سایت دریافت کنید:
  1. پیپال (که اصلا پیشنهاد نمی کنم) (حداقل پرداخت 10 یورو)
  2. دوژ کوین (Doge Coin) (کاملا پیشنهاد میکنم و نیاز به کیف پول Wallet دوژ کوین دارید) (حداقل پرداخت 0.50 یورو)
که میتونید به صورت دوژ کوین برداشت کنید و دوژ کوینتون رو به سایت های ایرانی (مثل DollarCenter.ir معتبر) بفروشید.

1. روی این لینک کلیک کنید: https://cointellect.com/signup/
  2. در بالای سایت روی دکمه SignUp کلیک کنید: upload_2014-8-28_15-41-42.png
  3. اطلاعات صحیح خود را به شرح زیر وارد کنید: upload_2014-8-28_15-49-56.png
  4. و در آخر روی دکمه SignUp کلیک کنید.
  5. شاید به ایمیل شما لینک تایید بفرستد، اگر فرستاد روی آن کلیک کنید تا اکانت شما فعال شود.
  6. وقتی لاگین کردید و وارد پنل کاربری خود شدید، در سمت چپ گزینه ای به نام Download هست، روی آن کلیک کنید: upload_2014-8-28_16-4-21.png
  7. نرم افزار مربوطه را دانلود کنید - نصب کنید - کد را در نرم افزار وارد کنید (این کد برای هر کاربر متفاوت و منحصر به فرد است) : upload_2014-8-28_16-1-33.png
  8. بعد که کار های بالا را انجام دادید، و وارد نرم افزار شدید، کمی صبر کنید، سپس مقدار مشخص شده در تصویر را ترجیحا روی %100 بگذارید:
upload_2014-8-28_16-9-19.png

• حالا شما در ساعاتی که کامپیوترتان روشن است، می توانید دوژکوین کسب کنید.
  • هر چقدر که بیشتر کامپیوترتان روشن باشد، اصطلاحا "سهام" بیشتری از سایت به شما تعلق می گیرد بنابراین درآمد شما به طور تصاعدی افزایش می یابد.
  • مهم: شاید در این حالت دور فن کارت گرافیک شما تند تر شود و صدای بیشتری بدهد، اما اصلا نگران نباشید، این نرم افزار به طوری ساخته شده است که اگر فشار زیاد بر روی کارت گرافیک وارد بشود به طوریکه که به آن آسیب برساند، خود به خود نرم افزار متوقف می شود.
  • اگر سوالی دارید، می توانید بپرسید: [email protected]

فایل های ضمیمه

• upload_2014-8-28_15-41-4.png
    upload_2014-8-28_15-41-4.png
    19.9 KB · نمایش ها: 8
  • upload_2014-8-28_16-8-59.png
    upload_2014-8-28_16-8-59.png
    173.7 KB · نمایش ها: 9
  • upload_2014-8-28_16-9-11.png
    upload_2014-8-28_16-9-11.png
    173.7 KB · نمایش ها: 8
  • upload_2014-8-28_16-9-14.png
    upload_2014-8-28_16-9-14.png
    173.7 KB · نمایش ها: 5
Last edited by a moderator:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
باو یه شاهنامه نوشتی اینو معرفی کنی؟ قبلا معرفی شده،همونطور که قبلا توی اون یکی تاپیک هم گفتم ارزشش رو نداره،با کارت گرافیک 1GB انویدیا من روزی 0.12 یورو میده! تازه با 80%! اگه Speed Fan رو نصب کنی می بینی که بعد از نیم ساعت دمای کارت گرافیک به 75 می رسه و در حالت استخراج مصرف برقش حداقل 2 برابر میشه! پس...اصلا پیشنهاد نمیشه...
پ.ن لطفا لینک بدید کجا نوشته اگه به کارت فشار بیاد متوقف میشه؟!

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
باو یه شاهنامه نوشتی اینو معرفی کنی؟ قبلا معرفی شده،همونطور که قبلا توی اون یکی تاپیک هم گفتم ارزشش رو نداره،با کارت گرافیک 1GB انویدیا من روزی 0.12 یورو میده! تازه با 80%! اگه Speed Fan رو نصب کنی می بینی که بعد از نیم ساعت دمای کارت گرافیک به 75 می رسه و در حالت استخراج مصرف برقش حداقل 2 برابر میشه! پس...اصلا پیشنهاد نمیشه...
پ.ن لطفا لینک بدید کجا نوشته اگه به کارت فشار بیاد متوقف میشه؟!
سلام جناب.
شاهنامه ننوشتم، خواستم کامل و جامع توضیح بدم تا تمامی ابهاات کاربران برظرف شود.
خدا شاهده، من اصلا نمی دونستم تاپیک دیگه ای در این مورد وجود داره، در این مورد عذر خواهی میکنم، شرمنده.
اتفاقا کارت گرافیک من هم 1 گیگ هست، ولی AMD هست، درآمد خوبی داره... 0.56 یورو در روز... روی %100 میزارم، مشکلی هم ندارم. چون سیستم خنک کننده ام خوبه، دما بیش تر از 73 نمیشه... بعد نیم ساعت که چه عرض کنم، من الان حساب کردم نزدیک 24 ساعته روی %100 هستم، هییچچچ فشاری بر سیستم وارد نشده!!! و راضی هم هستم !!
پ.ن نرم افزار نه، ولی میدونم که بیشتر کارت گرافیک ها، در صورت داغ شدن بیش از حد، برای جلوگیری از صدمه دیدن، یکی از اعمال زیر را خود به خود انجام می دهند:
  1. به اصطلاح "کلاک" خود را پایین می آورند، تا حداکثر قدرت کاهش یابد، در نتیجه خنک می شوند.
  2. به اصطلاح ""کرش" می کنند، البته نه اون "Crash Bandicoot" !!!!! (شوخی) یعنی دیگر به کار خود ادامه نمی دهند و متوقف می شوند و تا زمانی که سیستم ریستارت نشود، کار نمی کنند.
+ اینکه درسته سود نداره، ولی شما با زیر مجموعه گیری میتونید اصلا استخراج نکنید و فقط تمرکزتونو بزارید روی زیر مجموعه گیری. %10 از درآمد زیرمجموعه به شما تعلق میگیره..

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام جناب.
خدا شاهده، من اصلا نمی دونستم تاپیک دیگه ای در این مورد وجود داره، در این مورد عذر خواهی میکنم، شرمنده.
اتفاقا کارت گرافیک من هم 1 گیگ هست، ولی AMD هست، درآمد خوبی داره... 0.56 یورو در روز... روی %100 میزارم، مشکلی هم ندارم. چون سیستم خنک کننده ام خوبه، دما بیش تر از 73 نمیشه... بعد نیم ساعت که چه عرض کنم، من الان حساب کردم نزدیک 24 ساعته روی %100 هستم، هییچچچ فشاری بر سیستم وارد نشده!!! و راضی هم هستم !!
پ.ن نرم افزار نه، ولی میدونم که بیشتر کارت گرافیک ها، در صورت داغ شدن بیش از حد، برای جلوگیری از صدمه دیدن، یکی از اعمال زیر را خود به خود انجام می دهند:
  1. به اصطلاح "کلاک" خود را پایین می آورند، تا حداکثر قدرت کاهش یابد، در نتیجه خنک می شوند.
  2. به اصطلاح ""کرش" می کنند، البته نه اون "Crash Bandicoot" !!!!! (شوخی) یعنی دیگر به کار خود ادامه نمی دهند و متوقف می شوند و تا زمانی که سیستم ریستارت نشود، کار نمی کنند.
+ اینکه درسته سود نداره، ولی شما با زیر مجموعه گیری میتونید اصلا استخراج نکنید و فقط تمرکزتونو بزارید روی زیر مجموعه گیری. %10 از درآمد زیرمجموعه به شما تعلق میگیره..
راست میگه شما خودت چرا عکس هرتز و درامدی که در یک روز بهتون میده را مخدوش کردی ؟ بزار دیگران ببینن اگه به صلاح بود ثبت نام میکنن
بعد برای من فشار میره رو سیپیو اصلا با گرافیک کاری نداره نمیدونم چرا
منم از این راه درامدی نداشتم فایده نداشت با در نظر گرفتن مصرف برق در این حالت و فشاری که به سیستم میاره و عمرشو کم میکنه چند برابر ضرره

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام جناب.
میشه مدل کارت گرافیکتون رو بگید جناب بامزه؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
راست میگه شما خودت چرا عکس هرتز و درامدی که در یک روز بهتون میده را مخدوش کردی ؟ بزار دیگران ببینن اگه به صلاح بود ثبت نام میکنن
بعد برای من فشار میره رو سیپیو اصلا با گرافیک کاری نداره نمیدونم چرا
منم از این راه درامدی نداشتم فایده نداشت با در نظر گرفتن مصرف برق در این حالت و فشاری که به سیستم میاره و عمرشو کم میکنه چند برابر ضرره
به نکته باریکی اشاره کردید! :D
پ.ن وقتی از CPU استفاده می کنه که GPUت قدرت کافی رو نداشته باشه

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
میشه مدل کارت گرافیکتون رو بگید جناب بامزه؟
خیلی هم کارت گرافیک گران قیمتی نیست، معمولیه. یعنی معمولی رو به بالا.
AMD Asus HD 7770 1GD5 - یک گیگابایت. اوکلاک هم نشده.
کارت گرافیک آنچنانی ای هم نیست. الان دیگه تقریبا معمولیه...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
خیلی هم کارت گرافیک گران قیمتی نیست، معمولیه. یعنی معمولی رو به بالا.
AMD Asus HD 7770 1GD5 - یک گیگابایت. اوکلاک هم نشده.
کارت گرافیک آنچنانی ای هم نیست. الان دیگه تقریبا معمولیه...
نکته همینجاست،شما یه کارت گرافیک 550 تومنی (http://www.kimiaonline.com/UI/ProductDetail.aspx?PID=6147) دارید،و بالطبع درآمدتون هم به این حد می رسه که باز هم با توجه به مصرف برق و فشاری که به کارت میاد (کارتی که به خاطر فشار زیاد روش خاموش،ری استارت یا داون کلاک بشه باید فاتحه اش رو خوند) اصلا صرف نداره...نمی دونم چرا نمی خواید این موضوع رو بپذیرید...در ضمن یه جا تو سایتش خوندم اگه اشتباه نکنم تنها درآمد زیرمجموعه ها 10% از هشینگ پاوریه که یوزر معرفی شده بخره،نه درآمد کلی! :)

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
نکته همینجاست،شما یه کارت گرافیک 550 تومن (http://www.kimiaonline.com/UI/ProductDetail.aspx?PID=6147) دارید،و بالطبع درآمدتون هم به این حد می رسه که باز هم با توجه به مصرف برق و فشاری که به کارت میاد (کارتی که به خاطر فشار زیاد روش خاموش،ری استارت یا داون کلاک بشه باید فاتحه اش رو خوند) اصلا صرف نداره...نمی دونم چرا نمی خواید این موضوع رو بپذیرید...در ضمن یه جا تو سایتش خوندم اگه اشتباه نکنم تنها درآمد زیرمجموعه ها 10% از هشینگ پاوریه که یوزر معرفی شده بخره،نه درآمد کلی! :)
بله. من هم که گفتم %10 هست.
راستی کارت گرافیک من اونی که شما لینکشو دادید نیست، اونی که شما دادید اینه: http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7770DC1GD5
ولی کارت من اینه: http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77701GD5
و هر چقدر هم که تو فروشگاه های اینترنتی ایرانی گشتم، قیمتش نبود و اصلا نداشتند...

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
در هر صورت، من که از درآمدم راضی ام...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بله. من هم که گفتم %10 هست.
راستی کارت گرافیک من اونی که شما لینکشو دادید نیست، اونی که شما دادید اینه: http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7770DC1GD5
ولی کارت من اینه: http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77701GD5
و هر چقدر هم که تو فروشگاه های اینترنتی ایرانی گشتم، قیمتش نبود و اصلا نداشتند...
حالا 50 تومن پایین تر یا بالاتر...
شما گفتید 10% ولی نگفتید 10% از چی؟ فکر می کنید چند درصد احتمال داره یوزری که به قصد ماینینگ با کارتش عضو شده هشینگ پاور بخره؟ 1 درصد هم کمتر...خرید هشینگ پاور سودش بعد از 4 الی 8 ماه معلوم میشه چون دیفیکالیتیه ماین کردن روز به روز داره بیشتر و بیشتر بشه و قطعا اون چند مگاهشی که بخرید سود چندانی نخواهد داشت...

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
بله شما صحیح می فرمایید، بنده اشتباه کردم:
you will receive 10% of every dime your referral spends.
"Spend" یعنی مقداری که کاربر خرج کنه در سایت... که این احتمالش همون "زیر 1%" هست.
ایشون صحیح می فرمایند و بنده اشتباه کردم.

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
نکته همینجاست،شما یه کارت گرافیک 550 تومنی (http://www.kimiaonline.com/UI/ProductDetail.aspx?PID=6147) دارید،و بالطبع درآمدتون هم به این حد می رسه که باز هم با توجه به مصرف برق و فشاری که به کارت میاد (کارتی که به خاطر فشار زیاد روش خاموش،ری استارت یا داون کلاک بشه باید فاتحه اش رو خوند) اصلا صرف نداره...نمی دونم چرا نمی خواید این موضوع رو بپذیرید...در ضمن یه جا تو سایتش خوندم اگه اشتباه نکنم تنها درآمد زیرمجموعه ها 10% از هشینگ پاوریه که یوزر معرفی شده بخره،نه درآمد کلی! :)

اولا این رو من اول از همه معرفی کردم ! آدم خوبه یه سرچ بزنه ( مخاطب استارتر )

http://forum.persiantools.com/threads/در-امد-روزانه-دو-دلار-با-حداقل-سیستم.606018/

دومآ شما الان اگه مستقیم برید روی پولهای داگ با این کارت گرافیک ماین کنید فکر می کنید چقدر گیرتون میاد ؟

روزی
500 داگ

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
اولا این رو من اول از همه معرفی کردم ! آدم خوبه یه سرچ بزنه ( مخاطب استارتر )

http://forum.persiantools.com/threads/در-امد-روزانه-دو-دلار-با-حداقل-سیستم.606018/

دومآ شما الان اگه مستقیم برید روی پولهای داگ با این کارت گرافیک ماین کنید فکر می کنید چقدر گیرتون میاد ؟

روزی
500 داگ
فرمایش شما صحیح. من بالا تر هم گفتم که خدا شاهده خبر نداشتم که تاپیکی در این مورد وجود داره و عذر خواهی هم کردم. مجددا عذر خواهی میکنم...
خیر، اگه منظور شما از "روزی" همون 24 ساعت هست، من که در 24 ساعت 7،238 داگ کوین ماین کردم... که یفروشمش جمعا میشه 4،900 تومان تقریبا

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
ضمنا این رو هم بگم، برداشت زدم دیشب ساعت 2 و نیم شب، شاید باورتون شه، 5 ثانیه بعد دیدم توی کیف پول داگ کوینم، (شایدم دوژکوین) پولم فورا واریز شده!!! اینم عکس از کیف پولم در Block.IO:
upload_2014-8-29_9-41-19.png
من که کاملا راضیم...
اولین برداشتمو هم فورا بعد نزدیک 30 ساعت زدم....

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
قیمت داژ کوین اومده پایین :(

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
قیمت داژ کوین اومده پایین :(
بله متاسفانه... :(:(:(
راستی من یک سوال هم دارم از دوستان خواهش میکنم جواب بدهند:
جایی رو میشناسید بشه دوژکوین روبه تومان تبدیل کرد یا به پرفکت مانی تبدیل کرد؟ اگه میدونید خواهشا جواب بدید. ممنون.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بله متاسفانه... :(:(:(
راستی من یک سوال هم دارم از دوستان خواهش میکنم جواب بدهند:
جایی رو میشناسید بشه دوژکوین روبه تومان تبدیل کرد یا به پرفکت مانی تبدیل کرد؟ اگه میدونید خواهشا جواب بدید. ممنون.
http://www.dollarcenter.ir
در ضمن دوژکوین از یه meme اینترنتی به وجود اومده و بیشتر جنبه فان داره تا درآمد و...پس به خیال اینکه قیمتش مثل بیتکوین و یا حتی لایتکوین بشه نباشید.

بالا