• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه من در 19 ساعت، 5،000 دوژکوین یا 0.50 یورو کسب کردم؟ (آسان + پرداختی به صورت Doge Coin)

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
http://www.dollarcenter.ir
در ضمن دوژکوین از یه meme اینترنتی به وجود اومده و بیشتر جنبه فان داره تا درآمد و...پس به خیال اینکه قیمتش مثل بیتکوین و یا حتی لایتکوین بشه نباشید.
بله سایت DollarCenter.ir رو اتفاقا میشناسم و چندین بار ازشون PErfect Money خریدم، اما مثل اینکه دوژکوین کار نمی کنند! امروز تقریبا سایت 11:30 باهاشون تماس گرفتم گفتم چرا شماره حساب دوژکوین تون رو داخل سایت ننوشتید؟! گفتند: "دوژکوین بازار نداره... ما خرید و فروش نداریم." همچین تو ذوقم خورد...!
الان این دوژکوین ها مونده رو دستم نمیدونم چیکارشون کنم؟! اگه کسی میدونه چیکارشون میتونم بکنم، بگه. ممنون.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
بله سایت DollarCenter.ir رو اتفاقا میشناسم و چندین بار ازشون PErfect Money خریدم، اما مثل اینکه دوژکوین کار نمی کنند! امروز تقریبا سایت 11:30 باهاشون تماس گرفتم گفتم چرا شماره حساب دوژکوین تون رو داخل سایت ننوشتید؟! گفتند: "دوژکوین بازار نداره... ما خرید و فروش نداریم." همچین تو ذوقم خورد...!
الان این دوژکوین ها مونده رو دستم نمیدونم چیکارشون کنم؟! اگه کسی میدونه چیکارشون میتونم بکنم، بگه. ممنون.
میتونید برید بخش بازارچه سایت صراف هایی اونجا هستن که احتمالا خرید و فروش میکنن

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
این سایت dollarcenter اصلا خوب نیست و با تاخیر حتی 10 روز پول ادم را واریز می کنه
صرافی های بسیار معتبر تری هستند
من که خاطره خرید خیلی خوبی ازش دارم، 3 بار تاحالا از ایشون (جناب بهشتی) (خیلی کارشون درسته) پرفکت مانی (مبالغ کم) خریدم، هر 3 دفعه کمتر از 10 دقیقه کارم رو انجام ادم و دلار رو برام واریز کردن.
اگه امکان داه بگید خریدتون چی بوده و کی بوده، چون این صرافی کاملا معتبره...

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
من که خاطره خرید خیلی خوبی ازش دارم، 3 بار تاحالا از ایشون (جناب بهشتی) (خیلی کارشون درسته) پرفکت مانی (مبالغ کم) خریدم، هر 3 دفعه کمتر از 10 دقیقه کارم رو انجام ادم و دلار رو برام واریز کردن.
بله.همیشه هم توی یاهو آنلاین هستند.

GHAM

Registered User
لایک‌ها
54

ولی من + چند نفر دیگه اصلا خاطره خوبی نداریم!!
کامت ما هم + 2 نفر از دوستان دیگه پایین پستشون که گفتیم 10 روزه بیت کوین و پرفکت مانی رو ریختیم ولی پولی نگرفتیم پاک شد البته بعد از این مدت واریز کردن!!

صرافی های کاملا معتبرتر مثل mihanpay وجود داره دادا و یا همین بچه های پرشین تولز مثل rapidleech و Captive

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ولی من + چند نفر دیگه اصلا خاطره خوبی نداریم!!
کامت ما هم + 2 نفر از دوستان دیگه پایین پستشون که گفتیم 10 روزه بیت کوین و پرفکت مانی رو ریختیم ولی پولی نگرفتیم پاک شد البته بعد از این مدت واریز کردن!!

صرافی های کاملا معتبرتر مثل mihanpay وجود داره دادا و یا همین بچه های پرشین تولز مثل rapidleech و Captive
جناب Captive که بی شک معتبرن اما در مورد اون یکی کاربر در چند هفته اخیر چند تاپیک زده شده بود که البته پاک شد...

GHAM

Registered User
لایک‌ها
54
جناب Captive که بی شک معتبرن اما در مورد اون یکی کاربر در چند هفته اخیر چند تاپیک زده شده بود که البته پاک شد...

در مورد گوگل هم تاپیک شکایت میزنن بچه ها که البته مدیر بخش وبمستر اکثرا پاک می کنه...
مطمئنا اینایی که گفتم خیلی معتبرتر از اون دلارسنتر هستن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
در مورد گوگل هم تاپیک شکایت میزنن بچه ها که البته مدیر بخش وبمستر اکثرا پاک می کنه...
مطمئنا اینایی که گفتم خیلی معتبرتر از اون دلارسنتر هستن
از اون حرفا بودا!
گوگل (یه سایت) چه ربطی به کاربر فروم داره؟! حتما یه چیزی بوده که تاپیک زده شده،اون هم توسط چند نفر،منم نگفتم اون شخص معتبر هست یا نیست،فقط گفتم تاپیک شکایت ازش زده شده بود که خدارو شکر زیر 12 ساعت با ریپورت کردن پاک میشه به جای اینکه بیاد و پاسخ بده :)

m03tafa

Registered User
لایک‌ها
74
این صرافی برای خرید و فروش دوژکوین هست که من خودم مدیرش هستم. Birpay
میتونید تراکنش های حسابم رو ببینید که 3 میلیون گردش داشته یا نظرات کاربران رو توی سایت دیگه من یعنی زرین وب ببینید.
در حال حاظر خرید دارم به هر تعداد.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

ensaniyat

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
40
با سلام...
هر کسی توی کار همه ی کوین ها از جمله دوژ(داگ)کوین هست من در خدمتم.
ID Yahoo: Enexchanger
mobile: 09122099477

hadiioff

Registered User
لایک‌ها
11
خرید dogcoin به هر تعداد
تماس یاهو ای دی :azadi_1984

hooman2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به کلیه اقایون پرشین تولز بنده مهرداد بهادور مدیره جدید سایت دلار سنتر هستم شنیدم اقایون میان اینجا از سایت من بد گویی میکنن بنده از سال 93 برج 12 این سایت رو با قرار داد از اقای داوود بهشتی تحویل گرفتم و خودم قبلن از مشتریاشون بودم نه در سایت های کلیکی در همین دلار سنتر تعداد بالا هم میخریدم ازشون هیچ مشکلی هم تا الان نداشتن و ایشون گفتن که قدرت مالی برای اداره سایت دلار سنتر ندارن و به من پیشنهاد دادن و من قبول کردم و سایت رو ازشون خریدم و یه قرار داد محکم و محضری برای مشکلات قانونیش با هم نوشتیم حالا هم این سایتو با قدرت مالی دستم گرفتم و هیچ مشکلی هم نداره به زودی نماد الکترونیکی هم صادر میشه و این اقایونی که تو سایت کلیکی ایشون کار میکردن من چند بارم به ایشون گفتم و اقای بهشتی میگن من تا الان مبلغ پنجاه میلیون رو پرداخت کردم و تعدادی هم که موندن خوردم ته دیگ و به زودی پرداخت میکنم و ما هم مبلغی از سایت رو نگه داشتیم و به ایشون ندادیم تا روشن روشن کاراشون و از شما عزیزان خواهش میکنم در مورد سایت دلار سنتر بد گویی یا حرف های بی مورد نزنید و این سایت هیچ گونه ارتباطی با سایت های کلیکی و سرمایه گداری نداشته و در زمینه ارز الکترونیک فعالیت میکند و واقعن خدمات و مزایا و قیمتاشم از همه سایت ها بهتره و اتوماسیون اتوماتیک ان نیز در کشور حرف اول رو میزنه با تشکر ضمنا تمامی پرداخت های ما طرف یک ساعت انجام و هیچ تاخییری نداره حتی اگه 100 میلیون باشه

mmafj

Registered User
لایک‌ها
36
سلام به کلیه اقایون پرشین تولز بنده مهرداد بهادور مدیره جدید سایت دلار سنتر هستم شنیدم اقایون میان اینجا از سایت من بد گویی میکنن بنده از سال 93 برج 12 این سایت رو با قرار داد از اقای داوود بهشتی تحویل گرفتم و خودم قبلن از مشتریاشون بودم نه در سایت های کلیکی در همین دلار سنتر تعداد بالا هم میخریدم ازشون هیچ مشکلی هم تا الان نداشتن و ایشون گفتن که قدرت مالی برای اداره سایت دلار سنتر ندارن و به من پیشنهاد دادن و من قبول کردم و سایت رو ازشون خریدم و یه قرار داد محکم و محضری برای مشکلات قانونیش با هم نوشتیم حالا هم این سایتو با قدرت مالی دستم گرفتم و هیچ مشکلی هم نداره به زودی نماد الکترونیکی هم صادر میشه و این اقایونی که تو سایت کلیکی ایشون کار میکردن من چند بارم به ایشون گفتم و اقای بهشتی میگن من تا الان مبلغ پنجاه میلیون رو پرداخت کردم و تعدادی هم که موندن خوردم ته دیگ و به زودی پرداخت میکنم و ما هم مبلغی از سایت رو نگه داشتیم و به ایشون ندادیم تا روشن روشن کاراشون و از شما عزیزان خواهش میکنم در مورد سایت دلار سنتر بد گویی یا حرف های بی مورد نزنید و این سایت هیچ گونه ارتباطی با سایت های کلیکی و سرمایه گداری نداشته و در زمینه ارز الکترونیک فعالیت میکند و واقعن خدمات و مزایا و قیمتاشم از همه سایت ها بهتره و اتوماسیون اتوماتیک ان نیز در کشور حرف اول رو میزنه با تشکر ضمنا تمامی پرداخت های ما طرف یک ساعت انجام و هیچ تاخییری نداره حتی اگه 100 میلیون باشه
آقای بهادوووور لطفا پول بنده و بسیاری از کاربرایی که الان مدتهاست منتظر دریافت پولشون از سایت کلاهبردارتون هستند رو پرداخت کنید
"تمامی پرداخت های ما طرف یک ساعت انجام و هیچ تاخییری نداره حتی اگه 100 میلیون باشه"
این حرفت منقلبم کرد :confused:

msmn1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
شما میتونید از طریق سایتهای bittrex.com coin-swap.net poloniex.com c-cex.com و غیره(اینا رو باهاشون کار کردم) دوژکویین خودتون رو به بیت کویین تبدیل کنید و بعدش بفروشید
در مورد این سایتی که معرفی کردید زیاد بهش اعتماد نکنید بعد از یه مدت ازتون درخواست وریفای میخواد اونم با مستر کارت یا ویزا کارت و دیگه بهتون پرداخت نمیکنه (البته من تعداد زیادی زیرمجموعه داشتم و درامد روزانه تقریبا 2 یورو بود ) و البته چند نفری از دوستان میگنم کی لاگر داره و بعدا میکنه تمام حساب هاتون رو تخلیه کنه
در مورد دلار سنتر مثل اینکه مدیرش دیگه اقای بهشتی نیست و سایت رو به کسی واگذار کردن
ولی خود آقای بهشتی مثل اینگه قصد تسویه حساب با دوستان رو نداره(میهن کلیکس)
اگه کسی این پست رو میبینه و با اقای بهشتی در ارتباط هستش لطفا بهشون بگه که بنده بعد از ماه مبارک میام اصفهان و از اونجا پیگیر طلبم میشم(چه از طریق دادگاه و چه از طروق دیگر)

msmn1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
مدیر جدید دلار سنتر چند روز پیش از طریق یاهو باهاتون صحبت کردم گفتید ارتباطی با ایشون ندارید
حالا چطور میگید قرارداد محضری دارید در حالی که به بنده گفتید ارتباطی با ایشون ندارم
اگه ارتباط دارید بگید پول کاربران میهن کلیکس رو تا پایان ماه مبارک پس بدن یا لااقل به پیام های دوستان جواب بدن مگنه چه از طریق دادگاه و چه از راههای دیگه شخصا طلب تمام کاربرا رو پس میگیرم

msmn1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
mmafj داداش این پست که مال 1 سال پیشه و اخرین پاسخش هم 3 ماهه پیشه !!پست جدیدتر نبود؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
شما میتونید از طریق سایتهای bittrex.com coin-swap.net poloniex.com c-cex.com و غیره(اینا رو باهاشون کار کردم) دوژکویین خودتون رو به بیت کویین تبدیل کنید و بعدش بفروشید
در مورد این سایتی که معرفی کردید زیاد بهش اعتماد نکنید بعد از یه مدت ازتون درخواست وریفای میخواد اونم با مستر کارت یا ویزا کارت و دیگه بهتون پرداخت نمیکنه (البته من تعداد زیادی زیرمجموعه داشتم و درامد روزانه تقریبا 2 یورو بود ) و البته چند نفری از دوستان میگنم کی لاگر داره و بعدا میکنه تمام حساب هاتون رو تخلیه کنه
در مورد دلار سنتر مثل اینکه مدیرش دیگه اقای بهشتی نیست و سایت رو به کسی واگذار کردن
ولی خود آقای بهشتی مثل اینگه قصد تسویه حساب با دوستان رو نداره(میهن کلیکس)
اگه کسی این پست رو میبینه و با اقای بهشتی در ارتباط هستش لطفا بهشون بگه که بنده بعد از ماه مبارک میام اصفهان و از اونجا پیگیر طلبم میشم(چه از طریق دادگاه و چه از طروق دیگر)
تاپیک مال 1 سال پیشه!
در ضمن poloniex با ایران بری بلاکت میکنه

بالا