جواب زيبايي بود قربان !به سختي!
ميگم اگه انجمن هاي تخصصي زيبايي مانند Stupid Invaders بسازم ميشه ؟ يعني به همين زرشكي؟كافيه توي قسمت بازيها يا هر قسمت ديگه فعاليت مثبت داشته باشي.
چشم ! قول ميدم ! مخلص همتونم ! چاكر عابرپياده هم هستيم ! خاك پاي اقاي سفيدري ! نوكرلاندر !پارسا لطفا از كلمات توهين آميز استفاده نكن :?
من مديريت نمي خواهم ! :arrow:عزيز من شما اول برو ادب ياد بگير بعد اگه شد رو مديريتت فكر ميشه ...
به نقل از ali :شرمنده منم تند رفتم !
مديريتم بيا تو سايت خودم مديريتم بهعت ميدم ولي من اينجا كاريه اي نيستم ![/quote
به خدا مخلص همتونم ! همتونو دوست دارم ! نه ! همش تقصير خودم بود ! ما لياقت مديريت نداريم در هيچ جايي ! موفق باشيد !![]()
شرمنده اخلاق ورزشكاريتم ! منو ببخش ! خواستم كمي شوخي كنيم ! فقط همين ![left:ff812e2e47]You called me a goat[/left:ff812e2e47]
باز خدا را شكر كن با اينكه ترم 5 زبانم و 13 سالمه ميتونم معني حرفاتو بفهمم ! و الا بايد تا صبح گريه ميكردي ![left:c813225c49]You called me a goat[/left:c813225c49]
باز خدا را شكر كن با اينكه ترم 5 زبانم و 13 سالمه ميتونم معني حرفاتو بفهمم ! و الا بايد تا صبح گريه ميكردي ![left:f3c4657839]You called me a goat[/left:f3c4657839]
باز خدا را شكر كن با اينكه ترم 5 زبانم و 13 سالمه ميتونم معني حرفاتو بفهمم ! و الا بايد تا صبح گريه ميكردي !