• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه ميشه اتوماتيك Pay Out با ايگولد درست كرد

100tasalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه كسي بلده كامل شرح بده
ممنون !!! :)

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از 100tasalam :
اگه كسي بلده كامل شرح بده
ممنون !!! :)
:lol: :lol: :lol:

براي IrHyip ميخواي؟

100tasalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره مگه مشکلی داره
( من تو این موندم که چرا هر وقت یک خارجی یک سایت مانند این سایتها درست میکنه همه ایرانی ها و خارجی ها اونو ساپورت میکنن و میرن و اونو تست میکنن ولی وقتی یک ایرانی این کار رو میکنه همه مسخره اش میکنن و بدون اینکه ببینن که او راست میگویید و یا تست کنن , نتیجه گیری میکنند و میگویند دروغ است و این را یک ننگ میدونن و همه جا اونو مسخره میکنن وقتی خودمون مسخره خودمون میکنیم بعد انوقت انتظار داریم خارجی ها چی بگن !!! یکم به خودمون بیاییم و ببینیم که ما ایرانی ها چی داریم از تجارت الکترنیک فقط پر کردن آفر و یا منتظر ایمیل بودن و یا سرمایه گذاری تو سایتهای مختلف به چه دردی میخوره باید خودمون رو بکشیم بالا تا تو اینترنت یک جایی برای خودمون باز کنیم نه تو ایران بلکه تو جهان !!! مگه ما چی نداریم که خارجی ها دارن ... مگه ما چمونه که نمیتوانیم یک بانک اینترنتی مثل ایگلد بسازیم ... چرا حالا که قراره تو سایت های سرمایه گذاری , سرمایه بزاریم چرا در سایت ایرانی اینکارو نکنیم ... تا بقیه هم تشویق بشن نه اینکه بگن فلانی ساخت کلی مسخره اش کردن. ما ایرانی هستیم و یک زمانی کل جهان زیر نظر اجداد ما بود و هر وقت میگفتن ایران تن همه میلرزید ولی حالا هر کی هر جا میرسه یک فهش نصیب ایران میکن. ما که نمیتوانیم در بیرون از اینترنت کاری بکنیم ولی میتوانیم داخل اینترنت کاری بکنیم و هوای همدیگر را داشته باشیم )
این نوشته مربوط به شخص خاصی نمیشود !!!

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
نه علت اينه كه شما اول خودتونو نسبت به اين سايت بيگونه نشون داديد.

وگرنه چه اشكالي داره.

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
جواب اين همه چرايي كه پرسيدي اينه عزيز :
عدم وجود زير ساخت هاي لازم و بستر مناسب براي اينكار !

اگر قرار باشه در سايت ايراني سرمايه گذاري كنيم بايد مزيتي نسبت به سايت هاي خارجي كه بازدهي نسبتا مناسبي دارند داشته باشه !
مثلا پرداخت ريالي به جاي ارزي !

تا وقتي سيستم هاي يكپارچه بانكي نداشته باشيم غير ممكن هستش !

بطور كل ! اگر توانايي هاي فني اش را هم داشته باشيد با مشكلات و موانع موجود بعيد هستش بشه كار را درست حسابي پيش برد !

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
چرا

بايد يك اسكريپت Mass Pay بخريد (يا بگيريد) و نصب كنيد

100tasalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر شما سایت من با egold-doubler.com چه فرقی داره ؟
تازه برنامه نویسی که من کردم اگر تعداد اکانت ها به بیشتر از 100000 اکانت برسه بازم کیفیت خودشو حفظ میکنه اما سایت egold-doubler.com الان اکانتاش به 1300 تا که رسید کیفیتش از بین رفت و الان پی اوت هاش خیلی طولانی شده !!!
بعدم وقطی قراره که توی یک سایت سرمایه گذاری بشه چرا توی یک سایت ایرانی نشه ( وقتی که تمام کارهایشان یک نوع و سودشم یک اندازه هست )

خوب داریم از موضوع خارج میشویم کسی نمیدونه که چه گونه میشه یک اتوماتیک PayOut داشته باشیم

100tasalam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی اطلاع نداره که به من راهنمایی کنه

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دوید گفت دیگه یه برنامه ماسس پیمنت میخواد یعنی یه اسکریپت هست که نصب میکنه و بقیش دیگه اگه خواتی من دارم میفروشم

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
به نقل از 100tasalam :
آره مگه مشکلی داره
( من تو این موندم که چرا هر وقت یک خارجی یک سایت مانند این سایتها درست میکنه همه ایرانی ها و خارجی ها اونو ساپورت میکنن و میرن و اونو تست میکنن ولی وقتی یک ایرانی این کار رو میکنه همه مسخره اش میکنن و بدون اینکه ببینن که او راست میگویید و یا تست کنن , نتیجه گیری میکنند و میگویند دروغ است و این را یک ننگ میدونن و همه جا اونو مسخره میکنن وقتی خودمون مسخره خودمون میکنیم بعد انوقت انتظار داریم خارجی ها چی بگن !!! یکم به خودمون بیاییم و ببینیم که ما ایرانی ها چی داریم از تجارت الکترنیک فقط پر کردن آفر و یا منتظر ایمیل بودن و یا سرمایه گذاری تو سایتهای مختلف به چه دردی میخوره باید خودمون رو بکشیم بالا تا تو اینترنت یک جایی برای خودمون باز کنیم نه تو ایران بلکه تو جهان !!! مگه ما چی نداریم که خارجی ها دارن ... مگه ما چمونه که نمیتوانیم یک بانک اینترنتی مثل ایگلد بسازیم ... چرا حالا که قراره تو سایت های سرمایه گذاری , سرمایه بزاریم چرا در سایت ایرانی اینکارو نکنیم ... تا بقیه هم تشویق بشن نه اینکه بگن فلانی ساخت کلی مسخره اش کردن. ما ایرانی هستیم و یک زمانی کل جهان زیر نظر اجداد ما بود و هر وقت میگفتن ایران تن همه میلرزید ولی حالا هر کی هر جا میرسه یک فهش نصیب ایران میکن. ما که نمیتوانیم در بیرون از اینترنت کاری بکنیم ولی میتوانیم داخل اینترنت کاری بکنیم و هوای همدیگر را داشته باشیم )
این نوشته مربوط به شخص خاصی نمیشود !!!

دقيقا تاييد ميشه. اين بلا رو سر منم آوردن :happy:

بالا