سایت ساز وبزیخرید بک لینک

چگونه مي توان مستقيماً در فتوشاپ فارسي نوشت؟

شروع موضوع توسط Pixar ‏25 ژوئن 2004 در انجمن PhotoShop و نرم افزارهای گرافیکی دو بعدی

  1. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    براي تايپ مستقيم فارسي در فتوشاپ شما مي توانيد از نسخه هاي Me اين برنامه استفاده كنيد. آخرين نسخه اين سري برنامه فتوشاپ ۷ME است. نكته اي كه در استفاده از نسخه Me حتماً يايد مد نظر داشته باشيد اين است كه در صورتي شما مي توانيد در فتوشاپ Me فارسي بنويسيد كه ويندوز شما فارسي باشد. براي استفاده بهتر از اين نسخه فتوشاپ سعي كنيد از ويندوز XP استفاده كنيد.


    منبع : http://www.iritn.com
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. خوبی کن

    خوبی کن کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    1,271
    تشکر شده:
    11
    خسته نباشيد
    ولی با فارسی نويس مريم راحتر است
     
  4. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
    بله خوب راحت تره ولي اينم در نوع خودش جالبه ! :blink:
     
  5. خوبی کن

    خوبی کن کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    1,271
    تشکر شده:
    11

    حالا يادم آمد پی سی امتحان کرد ونوشت که کار نميکنه :blink:
    آيا شما هم امتحان کرديد
     
  6. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City

    حقيقتش من WIN ME رو سيستم نصب ندارم :blush:

    گذاشتم دوستان استفاده كنن .
     
  7. buf

    buf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    676
    تشکر شده:
    3
    با پروين ميشه مستقيما توي فتوشاپ (و چند تا برنامه ديگه) فارسي نوشت و احتياجي به ويندوز فارسي هم نيست.
    مريم هم كار آدمو را ميندازه (اابته نميشه مستقيم نوشت) ولي خيلي ايراد داره. براي متن هاي طولاني كه پدر آدم درمياد.
    اگه نمره پروين 80 از 100 باشه . مريم 20 مي گيره به نظر من!
     
  8. nareng7

    nareng7 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آپریل 2004
    نوشته ها:
    72
    تشکر شده:
    0
    درسته پروين خيلي برنامه بهتريه. تازه ورژنهاي جديدش كه ديگه آخرشه .البته مريم هم بدك نيست
     
  9. Mehdi Hamedali

    Mehdi Hamedali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    267
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان عزيز
    سعيد جان من خودم امتحانش كردم ولي بعد پشيمون شدم
    چون اول اين كه اصلاَ خوب كار نمي كنه دوم اين كه براي چاپ حتماً بايد اين فوتو شاپ رو رو سيستمي كه چاپگر به اون نصبه نصب داشته باشي
    مورد اول رو ميشه ناديده گرفت ولي مورد دوم رو اصلاً
    تازه من فكر مي نكم اين نه ايده شركت ادوبه نه كارش
    چون تو هيچ جايي از سايت ادوب از اين نرم افزار جديد حرفي نزده
    در كل من فكر مي كنم اصلاً به درد نمي خوره

    موفق باشي
    قربان شما
    MHa
     
  10. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    17
    من واسه فارسی نویسی میرم تو اکس پی و با ای سی دی می نویسم ولی ادیدتشو با فتو شاپ می کنم یا از فارسی نویس شتاب استفاده می کنم
     
  11. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    فوتو شاپ ام اي خيلي راحت كار مي كنه و توپپپپپپپپپپپپپپپ
     
  12. Mehdi Hamedali

    Mehdi Hamedali کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    267
    تشکر شده:
    0
    سلام به همه دوستان
    من حرف ها اين دوستان عزيز رو قبول دارم ولي مي خوام بگم كه من نرم افزار هاي زيادي كار كردم و با برنامه نويسي هم اشنا هستم احساس من ميگه اين برنامه خوب نيست مشكلات زيادي داره و هنوز نتونسته امتحانات خودشو پس بده و هزار رو يك مشكل ديگه و بايد بگم من خيلي تابع احساساتم هستم ....
    اين فقط نظر منه نه كسي ديگه و اونم ماشين شماست كه هر نرم افزاري كه مي خواهيد نصب و باهاش كار كنيد
    و اين موضوع به من هم هيچ ربطي نداره اگه من كار نمي كنم دليل بر اين نيست كه هيچ كسي ديگه نبايد كر كنه من فقط نظر خودم رو گفتم
    با اين حال موفق باشيد

    قربان شما
    MHa
     
  13. kayut

    kayut کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 جولای 2005
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    سلام بر همه دوستان عذيز،
    اين برنامه پروين را کجا ميتونم پيدا کنم؟

    خيلي ممنون
     
  14. Pixar

    Pixar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏10 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,400
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    َِChocolate's City
  15. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    گفتین مریم من باهاش یه مشکل پیدا کردم اونم اینه که حرفها رو به صورت مربع مربع تایپ می کنه چند بارم کل برنامه رو پاک کردم و دوباره ریختم اما درست نشد می گید چی کار کنم؟
     
  16. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    مطمئني كه تو فتوشاپ همون فونتي رو واسه نوشته هات انتخاب مي كني كه تو مريم باهاش نوشتي؟
    در ضمن در مورد فتوشاپ 7 ورژن Me بگم كه كارش عاليه. :) من باهاش هيچ مشكلي ندارم. تو همه ويندوزها امتحانش كردم مشكلي نداشت.
     
  17. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    واسه من اين مشكل زماني پيش اومد كه خواستم از قابليت نوشتن انگليسي و فارسي به طور همزمان در مريم استفاده كنم. ديگه درست نشد كه نشد.
    برنامه رو پاك كردم. فونت هاش رو هم پاك كردم. ري استارت. دوباره فونت ها و برنامه رو نصب كردم. درست شد. :)
     
  18. meli

    meli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    tehran
    دسست درست دفی جون بذار شنبه ببینم می شه درستش کرد اینطوری!
     
  19. babak22ir

    babak22ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2005
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    سلام دوستان. ببینین می تونین بفهمین مشکل من چیه؟

    من یک نسخه فتوشاپ cs رو دارم و نسخه me هم نیست.
    من هم چند وقت که ویندوزم مشکل پیدا می کنه ویندوز رو دوباره نصب می کنم و چون چند تا سی دی ویندوز دارم هر بار مثل اینکه از روی یک کدوم نصب می کنم.

    فتوشاپ هم بعضی وقت ها خوب کار میکنه و درست فارسی می نویسه و بعضی وقت ها اشتباه تایپ می کنه.
    مثلا ویندوزی که الان دارم اشتباه تایپ می کنه اینجوری (ه ا ب ت )

    آیا نسخه ام ای روی همه ویندوز ها خوب کار می کنه؟
    نسخه ای که من الان دارم روی کدوم ویندوز ایکس پی خوب کار میکنه؟ من خودم تا حالا نفهمیدم !!!
     
  20. keyvan_itman

    keyvan_itman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 مارس 2006
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    2
    شما ها چرا کار خودتونو سخت میکنید؟؟؟
    مگه فتوشاپ CS چشه؟؟؟
    خیلی خوب فارسی مینویسه
    مشکلی هم نداره!!;)
    کار با فارسی سازها کار آدمو خیلی مشکل تر میکنه
    مخصوصا ادیت کردنو
     
  21. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    Philadelphia
    جدی ؟؟؟ :blush:
    فتوشاپ cs فارسی مینوشت راحت ... البته خودش که نه !!! وقتی فونت فارسی نصب میکردیم
    من با این cs 2 مشکل دارم و فارسی وقتی مینویسم حروف رو بر عکس میکنه ! ... یادمه تو فتوشاپ 7 یه دکمه بود برای text tool bar که میزدیم و این مشکل حل میشد .... تو cs2 گیرش نمیارم ... کسی نمیدونه چاره کار چیست ؟ :blink:
     
خرید و فروش ارزهای الکترونیکیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی عسل طبیعی و گرده گل ایرانی