منتخب بازارچه

چگونه مي توان مستقيماً در فتوشاپ فارسي نوشت؟

Pixar

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
10 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,400
لایک‌ها
17
محل سکونت
َِChocolate's City
براي تايپ مستقيم فارسي در فتوشاپ شما مي توانيد از نسخه هاي Me اين برنامه استفاده كنيد. آخرين نسخه اين سري برنامه فتوشاپ ۷ME است. نكته اي كه در استفاده از نسخه Me حتماً يايد مد نظر داشته باشيد اين است كه در صورتي شما مي توانيد در فتوشاپ Me فارسي بنويسيد كه ويندوز شما فارسي باشد. براي استفاده بهتر از اين نسخه فتوشاپ سعي كنيد از ويندوز XP استفاده كنيد.


منبع : http://www.iritn.com
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,271
لایک‌ها
11
خسته نباشيد
ولی با فارسی نويس مريم راحتر است
 

خوبی کن

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2003
نوشته‌ها
1,271
لایک‌ها
11
به نقل از Saeidgraph :
بله خوب راحت تره ولي اينم در نوع خودش جالبه ! :blink:

حالا يادم آمد پی سی امتحان کرد ونوشت که کار نميکنه :blink:
آيا شما هم امتحان کرديد
 

Pixar

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
10 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,400
لایک‌ها
17
محل سکونت
َِChocolate's City
به نقل از خوبی کن :
حالا يادم آمد پی سی امتحان کرد ونوشت که کار نميکنه :blink:
آيا شما هم امتحان کرديد

حقيقتش من WIN ME رو سيستم نصب ندارم :blush:

گذاشتم دوستان استفاده كنن .
 

buf

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژانویه 2003
نوشته‌ها
676
لایک‌ها
3
با پروين ميشه مستقيما توي فتوشاپ (و چند تا برنامه ديگه) فارسي نوشت و احتياجي به ويندوز فارسي هم نيست.
مريم هم كار آدمو را ميندازه (اابته نميشه مستقيم نوشت) ولي خيلي ايراد داره. براي متن هاي طولاني كه پدر آدم درمياد.
اگه نمره پروين 80 از 100 باشه . مريم 20 مي گيره به نظر من!
 

nareng7

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 آپریل 2004
نوشته‌ها
72
لایک‌ها
0
درسته پروين خيلي برنامه بهتريه. تازه ورژنهاي جديدش كه ديگه آخرشه .البته مريم هم بدك نيست
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان عزيز
سعيد جان من خودم امتحانش كردم ولي بعد پشيمون شدم
چون اول اين كه اصلاَ خوب كار نمي كنه دوم اين كه براي چاپ حتماً بايد اين فوتو شاپ رو رو سيستمي كه چاپگر به اون نصبه نصب داشته باشي
مورد اول رو ميشه ناديده گرفت ولي مورد دوم رو اصلاً
تازه من فكر مي نكم اين نه ايده شركت ادوبه نه كارش
چون تو هيچ جايي از سايت ادوب از اين نرم افزار جديد حرفي نزده
در كل من فكر مي كنم اصلاً به درد نمي خوره

موفق باشي
قربان شما
MHa
 

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 فوریه 2004
نوشته‌ها
3,892
لایک‌ها
19
سن
43
من واسه فارسی نویسی میرم تو اکس پی و با ای سی دی می نویسم ولی ادیدتشو با فتو شاپ می کنم یا از فارسی نویس شتاب استفاده می کنم
 

als_1360

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2003
نوشته‌ها
446
لایک‌ها
2
سن
40
محل سکونت
Tehran
فوتو شاپ ام اي خيلي راحت كار مي كنه و توپپپپپپپپپپپپپپپ
 

Mehdi Hamedali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 نوامبر 2003
نوشته‌ها
267
لایک‌ها
0
سن
37
سلام به همه دوستان
من حرف ها اين دوستان عزيز رو قبول دارم ولي مي خوام بگم كه من نرم افزار هاي زيادي كار كردم و با برنامه نويسي هم اشنا هستم احساس من ميگه اين برنامه خوب نيست مشكلات زيادي داره و هنوز نتونسته امتحانات خودشو پس بده و هزار رو يك مشكل ديگه و بايد بگم من خيلي تابع احساساتم هستم ....
اين فقط نظر منه نه كسي ديگه و اونم ماشين شماست كه هر نرم افزاري كه مي خواهيد نصب و باهاش كار كنيد
و اين موضوع به من هم هيچ ربطي نداره اگه من كار نمي كنم دليل بر اين نيست كه هيچ كسي ديگه نبايد كر كنه من فقط نظر خودم رو گفتم
با اين حال موفق باشيد

قربان شما
MHa
 

kayut

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 جولای 2005
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
سلام بر همه دوستان عذيز،
اين برنامه پروين را کجا ميتونم پيدا کنم؟

خيلي ممنون
 

meli

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,380
لایک‌ها
23
سن
32
محل سکونت
tehran
گفتین مریم من باهاش یه مشکل پیدا کردم اونم اینه که حرفها رو به صورت مربع مربع تایپ می کنه چند بارم کل برنامه رو پاک کردم و دوباره ریختم اما درست نشد می گید چی کار کنم؟
 

mahdi206

Registered User
تاریخ عضویت
12 سپتامبر 2004
نوشته‌ها
2,326
لایک‌ها
3
سن
37
محل سکونت
Tehran
به نقل از meli :
گفتین مریم من باهاش یه مشکل پیدا کردم اونم اینه که حرفها رو به صورت مربع مربع تایپ می کنه چند بارم کل برنامه رو پاک کردم و دوباره ریختم اما درست نشد می گید چی کار کنم؟
مطمئني كه تو فتوشاپ همون فونتي رو واسه نوشته هات انتخاب مي كني كه تو مريم باهاش نوشتي؟
در ضمن در مورد فتوشاپ 7 ورژن Me بگم كه كارش عاليه. :) من باهاش هيچ مشكلي ندارم. تو همه ويندوزها امتحانش كردم مشكلي نداشت.
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,977
لایک‌ها
41
سن
37
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از meli :
گفتین مریم من باهاش یه مشکل پیدا کردم اونم اینه که حرفها رو به صورت مربع مربع تایپ می کنه چند بارم کل برنامه رو پاک کردم و دوباره ریختم اما درست نشد می گید چی کار کنم؟
واسه من اين مشكل زماني پيش اومد كه خواستم از قابليت نوشتن انگليسي و فارسي به طور همزمان در مريم استفاده كنم. ديگه درست نشد كه نشد.
برنامه رو پاك كردم. فونت هاش رو هم پاك كردم. ري استارت. دوباره فونت ها و برنامه رو نصب كردم. درست شد. :)
 

meli

Registered User
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2004
نوشته‌ها
1,380
لایک‌ها
23
سن
32
محل سکونت
tehran
دسست درست دفی جون بذار شنبه ببینم می شه درستش کرد اینطوری!
 

babak22ir

Registered User
تاریخ عضویت
29 آگوست 2005
نوشته‌ها
305
لایک‌ها
1
محل سکونت
تهران
سلام دوستان. ببینین می تونین بفهمین مشکل من چیه؟

من یک نسخه فتوشاپ cs رو دارم و نسخه me هم نیست.
من هم چند وقت که ویندوزم مشکل پیدا می کنه ویندوز رو دوباره نصب می کنم و چون چند تا سی دی ویندوز دارم هر بار مثل اینکه از روی یک کدوم نصب می کنم.

فتوشاپ هم بعضی وقت ها خوب کار میکنه و درست فارسی می نویسه و بعضی وقت ها اشتباه تایپ می کنه.
مثلا ویندوزی که الان دارم اشتباه تایپ می کنه اینجوری (ه ا ب ت )

آیا نسخه ام ای روی همه ویندوز ها خوب کار می کنه؟
نسخه ای که من الان دارم روی کدوم ویندوز ایکس پی خوب کار میکنه؟ من خودم تا حالا نفهمیدم !!!
 

keyvan_itman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 مارس 2006
نوشته‌ها
118
لایک‌ها
2
شما ها چرا کار خودتونو سخت میکنید؟؟؟
مگه فتوشاپ CS چشه؟؟؟
خیلی خوب فارسی مینویسه
مشکلی هم نداره!!;)
کار با فارسی سازها کار آدمو خیلی مشکل تر میکنه
مخصوصا ادیت کردنو
 

IcedAngel

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2005
نوشته‌ها
1,301
لایک‌ها
22
سن
38
محل سکونت
Philadelphia
به نقل از keyvan_itman :
شما ها چرا کار خودتونو سخت میکنید؟؟؟
مگه فتوشاپ CS چشه؟؟؟
خیلی خوب فارسی مینویسه
مشکلی هم نداره!!;)
کار با فارسی سازها کار آدمو خیلی مشکل تر میکنه
مخصوصا ادیت کردنو
جدی ؟؟؟ :blush:
فتوشاپ cs فارسی مینوشت راحت ... البته خودش که نه !!! وقتی فونت فارسی نصب میکردیم
من با این cs 2 مشکل دارم و فارسی وقتی مینویسم حروف رو بر عکس میکنه ! ... یادمه تو فتوشاپ 7 یه دکمه بود برای text tool bar که میزدیم و این مشکل حل میشد .... تو cs2 گیرش نمیارم ... کسی نمیدونه چاره کار چیست ؟ :blink:
 
بالا