منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

چگونه هاست مان را ویروس کشی کنیم؟

gashtaran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2008
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
سلام
غیر از آنتی ویروس موجود در خود سی پنلها..........................چگونه می توان هاست را ویروس کشی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بصورت شخصی



احتمالا هاستم ویروسی شده....................لطفا دقیق باشد
ممنون
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
از تمام فایل های موجود روی هاست نسخه پشتیبان تهیه و روی سیستم اون رو ویروس یابی کنین.

شما اولین مورد نیستین که چنین درخواستی دارین.
 

gashtaran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2008
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
دوستان لطف كنيد دقيقتر جواب دهيد:
1-آنتي ويروس خود سي پنل كردم كه بدرد نمي خورد.

2-چگونه از آنتي ويروس روي پي سي شخصي استفاده كنم؟؟؟؟؟چگونه هاست را به آنتي ويروس روي كامپيوتر بشناسانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كه كامل آنرا جستجو كند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
1-آنتي ويروس خود سي پنل كردم كه بدرد نمي خورد.

2-چگونه از آنتي ويروس روي پي سي شخصي استفاده كنم؟؟؟؟؟چگونه هاست را به آنتي ويروس روي كامپيوتر بشناسانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟كه كامل آنرا جستجو كند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به نقل از بنده :
از تمام فایل های موجود روی هاست نسخه پشتیبان تهیه و روی سیستم اون رو ویروس یابی کنین.

پشتیبان هاست هم می تونن اینکار رو براتون انجام بده.

هاستتون چیه؟

کدهای موجود تو هاستتون به چه زبانیه؟
 

gashtaran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2008
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
1-هاست اي نوين----------لينوكس---پي اچ پي-----------


غير از پشتيبان سايت..آيا خودمان مي توانيم ويروس كشي كنيم يا خير؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
بوسیله کامندهای لینوکس هم می شه بین فایل ها گشت و کدهای مخرب رو پیدا کرد ولی باید بلد باشین یا از کسی در این زمینه پرس و جو کرده کنین که کار کرده باشه.
 

gashtaran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2008
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
دوستان
چرا سوالاتو پرت جواب می دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالاخره باید راهی برای آنتی ویروس اعمال کردن روی هاست باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از روی پی سی شخصی؟؟؟؟؟؟؟



اینو لطفا جواب ادین نه حرف های مبهم؟؟؟
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
دوستان
چرا سوالاتو پرت جواب می دهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالاخره باید راهی برای آنتی ویروس اعمال کردن روی هاست باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از روی پی سی شخصی؟؟؟؟؟؟؟



اینو لطفا جواب ادین نه حرف های مبهم؟؟؟

این چه طرز برخورده؟

اینجا تالارگفتمانه , هرکی به نوبه خودش هرچیزی در توان داشته باشه سعی می کنه به دیگری کمک کنه که اونم بسته به حسن نیتش داره.
 

Benygh

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2009
نوشته‌ها
270
لایک‌ها
9
دوست عزیز اصلا شما جواب این اقا رو ندید ! ایشون اصلا نمیدونند چی میخواهند !

به شما گفته شد که اول از تمام اطلاعات یک کپی روی هارد بگیرید و بعد ان را اسکن کنید ! و بعد کل هاست رو پاک کنید و دوباره بریزید ! تمام !
 

resident2

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2008
نوشته‌ها
189
لایک‌ها
1
سن
40
محل سکونت
تهران
دوستان سلام
من فکر میکنم مشکل این دوستمون حجم زیادی هست که باید دانلود-اسکن-آپلود کنن. لذاب همبن هم هست که دنبال راهی برای اسکن مستقیم روی سرور هست ایشون.
 

gashtaran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2008
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
دوست عزیز اصلا شما جواب این اقا رو ندید ! ایشون اصلا نمیدونند چی میخواهند !

به شما گفته شد که اول از تمام اطلاعات یک کپی روی هارد بگیرید و بعد ان را اسکن کنید ! و بعد کل هاست رو پاک کنید و دوباره بریزید ! تمام !
دوستان سلام
من فکر میکنم مشکل این دوستمون حجم زیادی هست که باید دانلود-اسکن-آپلود کنن. لذاب همبن هم هست که دنبال راهی برای اسکن مستقیم روی سرور هست ایشون.
آقایان و عزیزان دل
بله وخیر:
جناب عزیز دل بالایی فرموده ابتدا کپی بگیریم بعد اسکن بعد پاک کن و دوباره بریز..............آیا کسی همچین ریسکی می کند؟؟؟؟تازه شرکت هاست فروش برای کتمل پاک کردن هاست گفته 5000 می گیره--ای نوین--- و تازه بک آپشم گفته پاک می شه یعنی با خودته.....و من اصلا همچین ریسکی نمی کنم.............چون فوق العاده خطریه..........اونایی که هاست دارن می فهمن........................بعد تازه بک آپ کاملی که دانلود می کنیمو بصورت فول بک آپ اجازه برگرداندن به ما نمی ده هاست واصلا راه خوبی نیست...................

حرف آن جناب دومی منظورمه....................از روی پی سی اسکن کنیم.............................و با هر مدل انتی ویروس که ممکنه و این امکانو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی بشه هاستو بش شناسوند و همونجا اینکارو بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راه چاره؟؟؟؟؟؟؟؟
 

Benygh

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژوئن 2009
نوشته‌ها
270
لایک‌ها
9
از کی تا حالا بک آپ ها روی همون هاست میمونند ؟! خوب اگر اینطوری باشه با پیش اومدن مشکل بک اپ ها هم میپره دیگه ..
به هر حال ..

نرم افزار هایی مانند کسپرسکی یک فایل اجرایی دارند که میتونید شما با اجرای اونها یک Report کامل بگیرید از فایل ها و تو سرور خود کسپر اونها رو تست کنید و اگر مشکلی باشه اعلام میکنه و ریشه رو هم میگه . بسته به سرور شما اگر شد میتونید رو سرور اجراش کنید ...
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,350
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
از کی تا حالا بک آپ ها روی همون هاست میمونند ؟! خوب اگر اینطوری باشه با پیش اومدن مشکل بک اپ ها هم میپره دیگه ..

خیلی از هاست های موجود تو ایران همین مشکل رو دارن , دلیلشم اینه که می خوان با هزینه های کمتری کار رو انجام بدن , متاسفانه مسوولیت در حد صفر.
 

gashtaran

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 ژوئن 2008
نوشته‌ها
16
لایک‌ها
0
نرم افزار هایی مانند کسپرسکی یک فایل اجرایی دارند که میتونید شما با اجرای اونها یک Report کامل بگیرید از فایل ها و تو سرور خود کسپر اونها رو تست کنید و اگر مشکلی باشه اعلام میکنه و ریشه رو هم میگه . بسته به سرور شما اگر شد میتونید رو سرور اجراش کنید ...


آقایون این مدل بالاییو می تونین دقیق و با جزییات اعلام کنید؟/
نوع کاسپر؟
محل مراجعه؟
نحوه شناساندن؟
سرور کاسپر؟؟؟

خلاصه دقیق و جزییات
و یا مشا به آن را؟
ممنون
 
بالا