آژانس هواپیمایی
pop up

چگونه ويندوزم را reoair كنم؟

شروع موضوع توسط zxcvmohsen ‏15 مارس 2008 در انجمن ویندوز

  1. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    سلام
    مي خوام ويندوزم رو repair كنم!
    اگه در شرايطي كه سيستم عامل سالمه و از طريق اون setup رو ران كنم يه گزينه واسه اين كار داره؛
    اما الان كه مجبورم با سي دي بوت بالا بيام چجوري اين كارو مي شه كرد؟
    setup ويندوز به شكل اون صفحه آبي تحت داس بالا مياد و من گزينه اي واسه repair نديدم، فقط يه دونه كنسول داره كه اونم ادمين پسورد مي خواد...
    نمي خوايد بگيد كه نمي شه كاريش كرد و ويندوزم پريد!!!!؟:(
     
  2. ara77-2

    ara77-2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 فوریه 2008
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    2
    سلام

    اگر واقعا هنوز ویندوزتون کار میکنه حتی هنگام نصب ویندوز در از طریق بوت هم ازتون میپرسه که تعمیر کنم یا نه؟! ولی اگر ازتون نپرسید حتما ویندوزتون رو پاک کردید یا اشکالی داره!!
     
  3. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    ويندوزم تا همين سري آخر كه ري استارت كردم سالمه سالم بود
    پس نمي شه گفت خراب شده!!!
    در چه مرحله اي و تحت چه عنواني گزينه‌ي ريپير مياد؟ اون ريپير از طريق كنسول كه منظورت نيست؟ آخه اون ادمين پسورد مي خواد كه من اصلا همچين چيزي ست نكرده بوده ام..
     
  4. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    سلام دوستان لطفا كمكم كنيد
    كارم گيره..
    مي خوام بدمنم اگه نمي تونم سيستمم رو repair كنم برم سراغ نصب مجدد...
    راستي اگه ويندوز را در درايو ديگه اي نصب كنم مي تونم به محتويات ويندوز قبلي دسترسي داشته باشم؟
    مثل my doc , desktop و favorites
     
  5. ara77-2

    ara77-2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 فوریه 2008
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    2
    سلام دوست من!

    ببینید در همون مراحل اولیه نصب و قبل از اینکه از شما بپرسه در کدوم درایو بریزه ازتون میپرسه!! به نظر من که خیلی واضحه!! اگر ویندوزتون درست باشه حتما میپرسه!! البته یادتون باشه در ابتدای نصب که ازتون مخواد که گزینه f2 یا F6 رو بزنید گزینه F6 رو بزنید البته بعید میدونم این کار در تعمیر کردن ویندوز اثری داشته باشه!!;)

    در مورد دسترسی به فایل های ویندوز قبلی تا اونجا که من که دوبار دیدم نمیشه یعنی هنگام ورود به فال های مربوطه ارور میده ولی امیدوارم از دوستان کسی بیاد و دقیق تر به این سوالتون جواب بده!!:rolleyes:
     
  6. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    ممنونم دوست عزيز كه كمكم كردي
    بازم يه كم صبر مي كنم بلكه كسي راهنمايي كرد، وگرنه ويندوز رو توي يه درايو ديگه نصب مي كنم تا شايد اطلاعاتم نپره...
     
  7. boxilink
  8. shadak

    shadak Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    salam desktopr ya laptop
    back up dary?
     
  9. alibati

    alibati همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,585
    تشکر شده:
    1,294
    محل سکونت:
    تهران
    یه روشی هست که از روی cd ویندوز انجام میشه و توی run یه دستوری میزنی
    و خودش از روی cd فایلهای خراب رو درست میکنه کسی میدونه چیه ؟
     
  10. کپی رایت پرست

    کپی رایت پرست کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2008
    نوشته ها:
    57
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    شرفستان
    یک سرچ ساده در گوگل مشکلت را حل می کند.
     
  11. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    من كه چيزي سر در نيووردم:blink::wacko:
     
  12. ara77-2

    ara77-2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 فوریه 2008
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    2
    .ابتدا بر روی منو Start کلیک نموده و Run را انتخاب نمایید.
    2.در قسمت Open عبارت sfc /scannow را تایپ نمایید و سپس گزینه Ok را بفشارید. توجه داشته باشید که یک فاصله بینsfc و/scannow وجود داشته باشد.
    3.سپس CD ویندوز را درون CDRam خود قرار داده و صبر کنید تا مراحل سپری شود.

    البته مشکل این دوستمون اینه که ویندوز بالا نمیاد!!درسته؟!:)
     
  13. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    بله درسته

    البته تا حدودي حل شد؛ اما...

    بالاخره تونستم بفهمم چشه كه گزينه repair نمي آد!!!
    حتما مي بايست تو تنظيمات ستآپ بايوس اولين بوت شونده (boot sequence) رو هارد ديسك معرفي كني و وقتي سيستم مي خواد بالا بياد با زدن F12 بگي از CD بالا بياد. در اينصورت موقعي كه در هنگام setup ويندوز setup ويندوز دنبال سيستم عامل موجودت مي گرده مي تونه ويندوز قبليت رو پيدا كنه و بت اجازه repair ميده (البته اين چيزايي كه گفتم براي من روي لپ تاپ اتفاق افتاد و ممككنه رو desktop pc هينجوري نباشه. چون يادم نمي آد desktop pc گزينه‌ي F12 داشته باشه..

    مشكل من چيز ديگه اي هست!!!
    با وجود اينكه چند بار repair كردم بازم موقع بالا اومدن سيستم تا مي خواد سيستم عامل بالا بياد دستگاه ريست مي شه....
    حتي ويندوز جديدي در يه درايو ديگه نصب كردم و زمانيكه گزينه‌ي انتخاب سيستم عامل مي‌آد هر كدوم (چه جديده و چه قديميه) رو انتخاب كنم سيستم ريست مي شه
    يعني دردش چيه و درمونش چيه؟؟؟
    ممنون مي شم اگه واسه حل اين مشكل هم كمك كني
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. alibati

    alibati همکار بازنشسته فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    5,585
    تشکر شده:
    1,294
    محل سکونت:
    تهران
    اقا ممنون!
     
  16. zxcvmohsen

    zxcvmohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2007
    نوشته ها:
    1,000
    تشکر شده:
    24
    لطفا يكي به دادم برسه:wacko: