امتحان میکنم ببینم چی میشهمن با قرص میانه خوبی ندارم
بعد نهار شام یک لیوان شربت بخور خیلی کمک میکنه
اینو شنیدم باید امتحانش کنمآب جو بزن بر بدن
والا اهل میوه نیستم اما شیر و خرما میخورم از این به بعدغیر از وعده های غذایی اصلی و میوه و سبزی، قبل از خواب شیر با خرما بخور.![]()
عزیزی.تخم مرغ و سیب که میخورم که !چطوری جیگر؟:-دی . به قرص تکیه نکن چاق میشی ولی عوارض داره. 1ماه صبحونه تخم مرغ با سیب زمینی بخور نتیجشو می بینی.واسه عصرونه هم خوبه.
:lol:توی یخچال خونه ـتون زندگی کرده و هر چی وارد میشه رو مستقیم وارد شکمت کن
سر یه ماه میشی 1 تن
:thumbsdow بیا!یه عکس تمام قد ترجیحا لخت از خودت بذار ببینیم چقدر لاغری
اینجوری بهتر می تونیم راهنمایی کنیم
اگر خواستی چهرتو شطرنجی کن
غذام همین ساندویچ و هاد داگ هستبهترین حالت فست فوده دو ماهه میشی توپ فووتبال
بهترین حالت فست فوده دو ماهه میشی توپ فووتبال
:lol:من لاجر باكس رو به شما پيشنهاد ميكنم
منم قدم 180 هست وزنم هم70 باید باشه در کل نسبت به قدم لاغرممن قدم 182 وزنم تا اول مهر حدود 68 67 بود ولی شروع کردم به خوردن اونم یه سره همیشه یه چیزی میخورم الان وزنم شده 80 کیلو که بیشترش تو یه ماه گذشته بوده که خوراکم 3 برابر شده ولی خرج داره واست روزی 20 الی 30 تومن باید بجز نهارو شام هزینه کنی ولی خوبیش اینه که همیشگیه و الکی از بین نمیره
:lol:بله این مورد تضمینی با گارانتی تمام عمره
برو توی یه فست فود چادر بزن و صبحونه، ناهار، شام پیتزا و ساندویچ با یه من روغن و سوسیس کالباس بخور و همچنین پشت سر هم نوشابه...
تحرک هم نداشته باش...
سر یه ماه مثل یه توپ بسکتبال گرد میشی...
قبل 50 سالم یه سرطان یا بیماری خفن گرفته و میمیری
یه عکس تمام قد ترجیحا لخت از خودت بذار ببینیم چقدر لاغری
اینجوری بهتر می تونیم راهنمایی کنیم
اگر خواستی چهرتو شطرنجی کن
منم قدم 180 هست وزنم هم70 باید باشه در کل نسبت به قدم لاغرم
من لاغر بودم رفتم دلستر وردم . نه هر روزها. هروقت كه يادم ميوفتاد . بعد يك ماه انقدر تپل و چاق شدم كه نگو نپرس . الان وزنم خيلي خوب شده . هيچ شلواري تنم نميشه . پاهام ، شكم ، صورت كلا از همه جا چاق شدم . از من ميشنوي دلستر بخوري . دكتر بري ماهي 300-400 فقط بايد خرج كني و اونارو بخوري .
اقا من تجربه دارم خيلي راه ها رو هم امتحان كردم . هرگز دنبال داروهاي گياهي نرو . فقط دلستر .... تو امتحان بكن بعد يكماه انداخمت خوووب نشد بيا همين تاپيك به خودت و من فحش بده