• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونه یک نام دامنه را ارزش گذاری کنیم؟ حتما بخوانید!!!

webpro.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان عزیز

بازار خرید و فروش دومین یا همان domain marketing با وجود سادگی ظاهری خود دارای ظرافتها و قوانین خاصی است که لازم است قبل از ورود به این بازار ، مورد توجه قرار گیرند.
ارزش گذاری دومین امری است بسیار مهم و اساسی که باید بر اساس یک سری قوانین خاص و با رعایت انصاف و احتیاط صورت پذیرد.

دوستان می توانند یک مقاله مشروح درمورد نحوه ارزش گذاری استاندارد نام دامنه را در آدرس ذیل مطالعه نمایند. خواندن این مقاله را به تمام دوستانی که قصد خرید یا فروش دومین و حتی انتخاب نام دومین دارند را توصیه میکنیم.

http://forum.webpro.ir/forumdisplay.php?fid=37

موفق باشید.

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت همه دوستان عزیز

بازار خرید و فروش دومین یا همان domain marketing با وجود سادگی ظاهری خود دارای ظرافتها و قوانین خاصی است که لازم است قبل از ورود به این بازار ، مورد توجه قرار گیرند.
ارزش گذاری دومین امری است بسیار مهم و اساسی که باید بر اساس یک سری قوانین خاص و با رعایت انصاف و احتیاط صورت پذیرد.

دوستان می توانند یک مقاله مشروح درمورد نحوه ارزش گذاری استاندارد نام دامنه را در آدرس ذیل مطالعه نمایند. خواندن این مقاله را به تمام دوستانی که قصد خرید یا فروش دومین و حتی انتخاب نام دومین دارند را توصیه میکنیم.

http://forum.webpro.ir/forumdisplay.php?fid=37

موفق باشید.

مقاله رو اینجا میگذاشتی منبع رو سایت خودت ذکر می کردی بهتر نبود؟ :) ;)
*: چون به جای لینک مستقیم forum id رو دادی که شامل تبلیغ فروش دومین شما هم هست و به جای علمی، تجاری شده!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

webpro.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هدفم از این کار تجارت بصورت خاص نبود. چون همین الان هم دومین های زیاد خوبی را برای فروش در جاهای مختلف اینترنت گذاشتم. خیل هاشون هم که اصلا .com هستند. برای این کار دو منظور را دنبال کردم:
اول اینکه ، سر صحبت را آغازکنم تا دوستانی که قصد خرید و فروش دارند به انجمن ما هم سری بزنند.
دوم اینکه، تلاش داریم حرفه ای ها را جمع کنیم در تالار تخصصی و یک شکلی به این بازار بدهیم. شاید یک یا دو تالار فارسی نباشه که این موضوع را مطرح کرده اند این هم نه بصورت سازمان یافته بلکه همت خود اعضا بوده برای شروع یک تاپیک. اگر از این قضیه حمایت بشه و چندنفر دوستان هم همت کنند و یک اساس نامه بنویسند که بالاخره کاربران ایرانی با موضوع این بازار بهتر آشنا بشوند و قیمت گذاریها هم بهتر شود و البته استاندارد، خیلی پیشرفت کرده ایم.
الان شکل قشنگی نداره ، یک نفره اومده سی دی فیلم دراکولا بخره ، تو مسیرش یک دومین هم تهیه می کنه :lol:
ا
همینطور که شما مسلما اطلاع دارید بازار دومین یا همون domain marketing بسیار پر منفعت و رو به رشد است. اما خلاصه کمی بی دقتی و عدم توجه کارشناسانه می تونه اون را هم مثل بقیه بازارهای پرسود ایرانی ، خراب کنه!
همین امروز چند مورد قیمت گذاری خوب دیدم از دوستان ، در جوابش نوشته بودند " اگه با این قمیت خریدند ... " خب این یعنی چی؟ اگه اطلاعات کارشناسی نداری چرا مداخله میکنی؟
از این موردها زیاد دیدم. باعث تاسفه:(
تازه ای ها که تخصص همه رفته بالا ، اگر دومین دام کام نباشه اصلا معنی نداره بالاتر از 9000 تومان براش پول بدی! اگر هم دام کام باشه ، که ای بابا کی می یاد بااین قیمت این را بخره ، برو تو گوگل یک دنیا دومین ثبت نشده هست!!
فکر کردم اگر بحث را از بازار فیلم و موسیقی تفکیک کنیم. بهتر باشه

از همه دوستانی که روی این قضیه کار میکنند خواهش میکنم ، دست به دست هم بدیم و این بازار را یک شکلی بدهیم. واقعا به نفع همه خواهد بود. هم دوستی که دومین برای فروش داره و هم اونهایی که علاقه به خرید دارند. سودش هم که برای مملکت خودمونه!

موفق باشید!

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
من هم با نظر شما (webpro) موافقم و دوست دارم کسانی همانند شما پیش قدم در این مسیر باشند. :)
ولی از مهمترین عوامل عملی شدن این هدف، نظم است و در همان ابتدای کار باید همه چیز در جای خود قرار بگیرد. :blush:

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نام دامین زیاد خرید و فروش ندارد

چون در اینترنت می شود نام های خیلی بهتری که آزاد هستند را ثبت کرد

و اکثر خرید و فروش هم بین دلال های دومین صورت می گیرد به امید فروش آن دومین با قیمته بیشتر

webpro.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اول از حمایت شما دوستان عزیز صمیمانه تشکر میکنم. به نکته مهمی اشاره کردید "نظم". البته من دوست دارم واژه "نظارت " مستمر و قاطع را هم اضافه کنم. یک راه اینست که تلاش کنیم تمام درخواست ها را چه برای فروش و چه برای خرید به یک نقطه متمرکز (حداقل برای ایرانیها) سوق بدهیم. نه به این خاطر که سود و درآمد زایی ایجاد کنیم بلکه به منظور ارائه یک سرویس و روال استاندارد. وقتی کاربر بدونه یک جایی هست که هم آموزش داره و مشاوره و قیمت گذاری هم توسط چندنفر با تجربه انجام می شود ، حتما توجه میکنه و سر میزنه!
الان در سطح جهانی وقتی صحبت از domain marketing می شود نام sedo به ذهن می رسه. چرا؟ آیا از اول اینطوره بوده یا اینکه اونها هم از یک جای شروع کردند؟!
درحال حاضر همه چیز داره به سمت تخصص گرایی سوق داده میشه. همه از تصمیمات و نظرات کارشناسانه صحبت میکنند. چرا ما در سطح وب این کار را در حوزه کاری خودمان انجام ندهیم. نقطه شروع را بگذاریم forum.webpr.ir . هر کسی دنبال نقطه شروع برای فعالیت تجارت الکترونیک میگرده ،هر کی دامنه برای خرید و فروش داره، بیاد اونجا ، چند نفر از دوستان هم زحمت نظارت و راهنمایی کاربران را بر عهده بگیرید. چقدر مردم ما در این سالها بخاطر کم اطلاعی ضرر کرده اند ، پولشون را از دست داده اند و زحمت بیهوده کشیده اند؟ همه دنبال سود خودشون هستند کسی به دنبال کمک نیست. اگر کاربر ایرانی را آگاه کنیم، جلوی ضرر اون را بگیریم، به خودمون کمک کردیم. یک نقطه و محل اتکا برای کاربران ایرانی درست کنیم . شما یک سری به انجمن بزنید، سعی کردیم نیازها را هدف قرار بدهیم. از سوالات عمومی تجارت آنلاین گرفته تا مسایل مربوط به تبلیغ. شاید در کمتر تالار فارسی این کار انجام شده باشه! همین حالا چندتا مشاور بانکی دعوت به همکاری کردیم که آماده پاسخگویی به سوالات بانکی هستند.
مشارکت در چنین کارهایی باعث افزایش اعتبار افراد میشود. وقتی بازدیدکننده مشاهده کنه ، مسوول سایت فلان در تالار تخصصی حرف برای گفتن داره ، مشاوره میده ، راهنمایی میکنه ، مقاله می نویسه! خودبه خود تشویق میشود و اعتماد میکنه! رقبت بیشتری برای استفاده از سرویس آن سایت پیدا میکنه.
شما خودتون بیشتر مایلید با سایتی کار کنید که فقط قیافه و تبلیغ دارد یا سایتی که اسم آنرا در گروهها به عنوان مشاور و صاحب نظر شنیده اید؟!

ما به شدت از هر گونه پیشنهاد همکاری و همفکری به هر شکلی استقبال و حمایت میکنیم. خیلی از دوستان هستند اینجا که خودشون سایت دارند و کار می کنند ولی اونقدر بی قانونی و بی نظم شده که سر و کارشون به تالارهای غیر حرفه ای و عمومی افتاده تا بلکه کاری از پیش ببرند.

پیشنهاد می کنم یک اتحادیه آنلاین راه اندازی کنیم. دوستانی که در صحنه آنلاین فعالیت میکنند دور هم جمع بشوند، تبادل نظر کنند ، در مورد آینده تصمیم گیری کنند.بازاریابی مشترک انجام بدهند. دست همدیگر را بگیریم. به نظر من باید برای خودمان اعتبار ایجاد کنیم و از اون دفاع کنیم. شانس موفقیت یک گروه خیلی بیشتر از یک نفر است.

دنیای امروز و فردا ، دنیای اینترنت است. کل دنیا رفته آنلاین شده ما هنوز اول راه هم نیستیم.
مطمئن باشید کاربران وب برای کسانی که گروهی کار میکنند، نظر حرفه ای دارند و استاندارد عمل میکنند احترام و اعتبار زیادی قایل می شوند.
در پاسخ دوست عزیزم که بازار دومین را در ایران ضعیف و کم سو معرفی کرد باید بگویم در نگاه اول درست است. ولی واقعا دلیل چیست؟ اینکه مردم نمی خواهند یا نمی دانند؟ اگر فقط بین دلال هاست برای اینکه اونها فهمیده اند این کار ارزش داره!
حق با شماست هر کسی می تواند هر نامی را که خواست راحت بگرده پیدا کنه و ثبت کنه! ولی آیا هر نامی ارزش داره و بعدا می تواند پتانسیل درآمد و سود ایجاد کند؟ مگر ما چند نام خوب و استاندارد داریم!
حکایت مثل اینست که یک نفر یک فروشگاه در خیابان چهارباغ عباسی اصفهان بگیره به 100 میلیون و ماهیانه چند میلیون درآمد داشته باشه و در مقابل یک نفر هم پشت کوه دنا یک مغازه مجانی بزنه بدون اینکه اصلا کسی از اون طرفها رد بشه! هر دو مغازه دارند ولی این کجا و آن کجا!
معتقد هستم باید مردم خوب کشورمون را آموزش بدهیم. آنها را آشنا کنیم. وقتی نام دامنه .ir معنی دار و با ارزش در بین مردم جا بیفته ، کلاس جهانی پیدا میکنه! ارزش نام دامنه بالا می رود.
مگر نمیشود که یک دامنه ملی ، محتوای انگلیسی داشته باشد. شما یک سری به سایت wholesaler.ir بزنید. یکی از هموطنان در خارج از کشور راه انداخته. فروش خوبی هم داشته.
وقتی گروه شدیم، اتحادیه شدیم ، یک صدا شدیم، میزنیم تو کار بازار جهانی. چرا که نه؟ برای دنیا الگو می سازیم. مگر اونهایی که گوگل و یاهو شدند کی بودند؟ همین الان برید تحقیق کنید چه کسانی پشت این سازمانها غول پیکرند؟ خودمون هستیم ، ایرانیها ! فقط رمزش خواستن است.

خلاصه درد و دل زیاده. باید کاری کرد...:cool:
لطفا نظرات خودتون را در انجمن webpro.ir مطرح کنید!

موفق باشید

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
اين اي دي منه در تماس باش : designer977 به شدت !! همكاري ميكنم باهات از هر نظر !

webpro.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با تشکر فراوان از همه . دوست من shemshad لطف کنید و از طریق ایمیل [email protected] اطلاعات تماس خودتان را برای ما ارسال کنید. بسیار علاقمند به استفاده از تخصص و تجربه شما در تالار تخصصی تجارت الکترونیک می باشیم.
موفق باشید!

بالا