سلام
اول از حمایت شما دوستان عزیز صمیمانه تشکر میکنم. به نکته مهمی اشاره کردید "نظم". البته من دوست دارم واژه "نظارت " مستمر و قاطع را هم اضافه کنم. یک راه اینست که تلاش کنیم تمام درخواست ها را چه برای فروش و چه برای خرید به یک نقطه متمرکز (حداقل برای ایرانیها) سوق بدهیم. نه به این خاطر که سود و درآمد زایی ایجاد کنیم بلکه به منظور ارائه یک سرویس و روال استاندارد. وقتی کاربر بدونه یک جایی هست که هم آموزش داره و مشاوره و قیمت گذاری هم توسط چندنفر با تجربه انجام می شود ، حتما توجه میکنه و سر میزنه!
الان در سطح جهانی وقتی صحبت از domain marketing می شود نام sedo به ذهن می رسه. چرا؟ آیا از اول اینطوره بوده یا اینکه اونها هم از یک جای شروع کردند؟!
درحال حاضر همه چیز داره به سمت تخصص گرایی سوق داده میشه. همه از تصمیمات و نظرات کارشناسانه صحبت میکنند. چرا ما در سطح وب این کار را در حوزه کاری خودمان انجام ندهیم. نقطه شروع را بگذاریم forum.webpr.ir . هر کسی دنبال نقطه شروع برای فعالیت تجارت الکترونیک میگرده ،هر کی دامنه برای خرید و فروش داره، بیاد اونجا ، چند نفر از دوستان هم زحمت نظارت و راهنمایی کاربران را بر عهده بگیرید. چقدر مردم ما در این سالها بخاطر کم اطلاعی ضرر کرده اند ، پولشون را از دست داده اند و زحمت بیهوده کشیده اند؟ همه دنبال سود خودشون هستند کسی به دنبال کمک نیست. اگر کاربر ایرانی را آگاه کنیم، جلوی ضرر اون را بگیریم، به خودمون کمک کردیم. یک نقطه و محل اتکا برای کاربران ایرانی درست کنیم . شما یک سری به انجمن بزنید، سعی کردیم نیازها را هدف قرار بدهیم. از سوالات عمومی تجارت آنلاین گرفته تا مسایل مربوط به تبلیغ. شاید در کمتر تالار فارسی این کار انجام شده باشه! همین حالا چندتا مشاور بانکی دعوت به همکاری کردیم که آماده پاسخگویی به سوالات بانکی هستند.
مشارکت در چنین کارهایی باعث افزایش اعتبار افراد میشود. وقتی بازدیدکننده مشاهده کنه ، مسوول سایت فلان در تالار تخصصی حرف برای گفتن داره ، مشاوره میده ، راهنمایی میکنه ، مقاله می نویسه! خودبه خود تشویق میشود و اعتماد میکنه! رقبت بیشتری برای استفاده از سرویس آن سایت پیدا میکنه.
شما خودتون بیشتر مایلید با سایتی کار کنید که فقط قیافه و تبلیغ دارد یا سایتی که اسم آنرا در گروهها به عنوان مشاور و صاحب نظر شنیده اید؟!
ما به شدت از هر گونه پیشنهاد همکاری و همفکری به هر شکلی استقبال و حمایت میکنیم. خیلی از دوستان هستند اینجا که خودشون سایت دارند و کار می کنند ولی اونقدر بی قانونی و بی نظم شده که سر و کارشون به تالارهای غیر حرفه ای و عمومی افتاده تا بلکه کاری از پیش ببرند.
پیشنهاد می کنم یک اتحادیه آنلاین راه اندازی کنیم. دوستانی که در صحنه آنلاین فعالیت میکنند دور هم جمع بشوند، تبادل نظر کنند ، در مورد آینده تصمیم گیری کنند.بازاریابی مشترک انجام بدهند. دست همدیگر را بگیریم. به نظر من باید برای خودمان اعتبار ایجاد کنیم و از اون دفاع کنیم. شانس موفقیت یک گروه خیلی بیشتر از یک نفر است.
دنیای امروز و فردا ، دنیای اینترنت است. کل دنیا رفته آنلاین شده ما هنوز اول راه هم نیستیم.
مطمئن باشید کاربران وب برای کسانی که گروهی کار میکنند، نظر حرفه ای دارند و استاندارد عمل میکنند احترام و اعتبار زیادی قایل می شوند.
در پاسخ دوست عزیزم که بازار دومین را در ایران ضعیف و کم سو معرفی کرد باید بگویم در نگاه اول درست است. ولی واقعا دلیل چیست؟ اینکه مردم نمی خواهند یا نمی دانند؟ اگر فقط بین دلال هاست برای اینکه اونها فهمیده اند این کار ارزش داره!
حق با شماست هر کسی می تواند هر نامی را که خواست راحت بگرده پیدا کنه و ثبت کنه! ولی آیا هر نامی ارزش داره و بعدا می تواند پتانسیل درآمد و سود ایجاد کند؟ مگر ما چند نام خوب و استاندارد داریم!
حکایت مثل اینست که یک نفر یک فروشگاه در خیابان چهارباغ عباسی اصفهان بگیره به 100 میلیون و ماهیانه چند میلیون درآمد داشته باشه و در مقابل یک نفر هم پشت کوه دنا یک مغازه مجانی بزنه بدون اینکه اصلا کسی از اون طرفها رد بشه! هر دو مغازه دارند ولی این کجا و آن کجا!
معتقد هستم باید مردم خوب کشورمون را آموزش بدهیم. آنها را آشنا کنیم. وقتی نام دامنه .ir معنی دار و با ارزش در بین مردم جا بیفته ، کلاس جهانی پیدا میکنه! ارزش نام دامنه بالا می رود.
مگر نمیشود که یک دامنه ملی ، محتوای انگلیسی داشته باشد. شما یک سری به سایت wholesaler.ir بزنید. یکی از هموطنان در خارج از کشور راه انداخته. فروش خوبی هم داشته.
وقتی گروه شدیم، اتحادیه شدیم ، یک صدا شدیم، میزنیم تو کار بازار جهانی. چرا که نه؟ برای دنیا الگو می سازیم. مگر اونهایی که گوگل و یاهو شدند کی بودند؟ همین الان برید تحقیق کنید چه کسانی پشت این سازمانها غول پیکرند؟ خودمون هستیم ، ایرانیها ! فقط رمزش خواستن است.
خلاصه درد و دل زیاده. باید کاری کرد...
لطفا نظرات خودتون را در انجمن webpro.ir مطرح کنید!
موفق باشید