برگزیده های پرشین تولز

چگونه 20 LED که 1 وات هستند رو روشن کنیم؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
117
با درود

دوستان من نزدک به 20 تا 30 LED که 1 وات (ولت؟) هستند خریداری کردم و می خوام همه رو به هم وصل کنم و سپس اینها رو به برق وصل کنم که همه روشن بشن.

پرسش اینه که من پیش تر برای روشن کردن 3 تا از اونها یک آداپتور 3 وات بهش وصل می کردن و هر دو روشن می شدن. حالا که 20 یا 30 تا هستند چجوری 2 وات (ولت؟) بهشون بدم که همشون روشن بشن؟ چون آداپتورها تا درجه 12 بیش تر ندارن

دوستان ببخشید من زیاد تخصص ندارم ولی اگر کمی توضیح رو آسون تر بدین می تونم مقاومت ها رو بخرم و وصل کنم

ببنید من قرار هست 20 تا led یک والت پاور رو نصب کنم توی 10تا جای هالوژن. یعنی توی هر کدوم از این این جای هالوژن ها دوتا LED لحیم شده روی هدسینگ قرار می گیره و سیمش به هدسینگ بعدی وصل هست.

حالا من باید چکار کنم؟ یعنی اگر بخوام آداپتور بزارم که خرجم زیاد می شه. من این 20 تا رو چجوری باید به برق وصل کنم تا روشن بشن؟

با سپاس

Last edited:

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
117
دوستان این ال ای دی هایی هست که خریدم:

83030838523182885743.jpg

اگر فرض کنیم که اینها ال‌ای‌دی باشن و من دوتا دوتا بهم وصلشون کردم و با سیم به هم وصل شدن (سیم آبی و سرخ رنگ) اون سر چجوری باید به برق وصل بشه. چه تراسنفورماتور یا... دقیقا نیاز هست که بنده خریداری کنم که بتونم به برق شهری و کلید وصلش کنم؟
37427479853790154683.jpg

اینکه اینها رو خریدم ممی خواستم جایگزین لامپ های پر مصرف کنم که مصرف برق پایین بیاد

با سپاس

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
درود
شما باید درایور LED بخرید.
مثلا با درایور 3 وات می‌تونید سه تا LED سری روشن کنید.
قیمتش هم زیر 5 تومن هست.
فقط باید یه فکری برای خنک کردنشون کنید، برای نمونه هیت‌سینک المینیومی.

nima.soly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگر lل ای دی ها 3 ولتی باشند و یک ولتاژ 12 ولتی داشتیم
3*4=12
یعنی 4تا از ال ای دی هارا سری کرده
به همین ترتیب همه ال ای دی هارا به پک هایی که 4تا ال ای دی در آن ها سری شده تبدیل میکنیم
سپس همه این پک ها را با هم موازی کرده و به ولتاژ12 ولتی وصل میکنیم
هیچ چیز دیگه ای هم نیاز نیست

منبع:http://elc1.ir

بالا