آژانس هواپیماییexchanging

چگونه Remote Desktop رافعال کنیم

شروع موضوع توسط akooo ‏11 اکتبر 2005 در انجمن شبکه

  1. akooo

    akooo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    111
    تشکر شده:
    0
    باسلام به بر و بچ
    من میخوام در یک شبکه داخلی به سیستم یه نفر از کاربران با Remote Desktop دسترسی پیدا کنم پسور ادمین شبکه رو هم دارم و به سرورها و اکتیو دایرکتوری هم دسترسی دارم منتها می خوام یه جوری اجازه دسترسی Remote Desktop رو در سیستم فرد مورد نظر تیک بزنم( Allow Users to connect remotely to this computer) به نظر شما چکار کنم؟
     
  2. aenemamir

    aenemamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2003
    نوشته ها:
    187
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    من فکر نمی کنم که این کار به صورت remote عملی باشه
    غیر از اینکه حضورا پشت کامپیوتر مورد نظرت بشینی و
    این کار رو انجام بدی
     
  3. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    من هم بعيد مي دونم به صورت remote امكان داشته باشه. بايد حتما روي همون كامپيوتر اين تيك رو بزني. پسورد ادمين اون كامپيوتر رو كه داري خب ديگه چه مشكلي هست؟
     
  4. akooo

    akooo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    111
    تشکر شده:
    0
    آخه امکان حضور فیزیکی پای اون کامپیوترو ندارم :f34r:
     
  5. amir_network

    amir_network Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
  6. akooo

    akooo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    111
    تشکر شده:
    0
    آقا من نوکرتم :blink:
    خیلی باحالی :p
    کی بود میگفت نمیشه :f34r:
    اساسی حال کردم ایول دمت گرم :happy: :happy:
    اینقدر حال کردم که یادم رفت توی سایت هم تشکر کنم ;)
    راستی سایت خودتونه؟ :happy:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. akooo

    akooo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    111
    تشکر شده:
    0
    راستی Amir_network بچه محلی؟
    شیرازی هستی؟ :blink:
    باشی یا نباشی کارت درسته :happy:
     
  9. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    آقا عضو بازي در نيار ديگه! اينجا هم بذار! البته اگه اونجا هست 100% تو اينترنت هم هست. من اگه يادم نره امروز مي گردم راهشو پيدا مي كنم اينجا ميذارم.[​IMG]
     
  10. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    من با هزار بدبختی توی سایتش عضو شدم ولی الان نمیذاره لاگین کنم. اگه کسی خوند به ما هم بگه.
     
  11. Amiin

    Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,273
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    یکی کپیش کنه اینجا! خسته شدیم از بس به خاطر هر آشغالی ثبت نام کردیم.
     
  12. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خب من از اين لينك كه پيدا كردم يه ترجمه دست و پا شكسته ميذارم اينجا:
    http://www.petri.co.il/remotely_enable_remote_desktop_on_windows_server_2003.htm
    اول وارد رجيستري ميشين: run-> regedit
    از منوي فايل گزينه connect network registry رو انتخاب مي كنينو وانجا اسم كامپيوتر مورد نظر يا IP اش رو مينويسين.
    بعد ميرين سراغ اين شاخه در رجيستري كامپيوتر مورد نظر :
    کد:
    HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Terminal Server
    حالا در قسمت سمت راست ، يه كليد هست به اسم fDenyTSConnections كه از نوع REG_DWORD هست. مقدار اين كليد رو از 1 به صفر تغيير بدين. يعني 1 براي غير فعال كردن و 0 براي فعال كردن.
    رجيستري رو ببنديد.
    كامپيوتر مورد نظر ظاهرا بايد يه بار بعد از اين عمليات restart بشه. ميتونين با دستور shutdown -m \\computername -r اين كار رو انجام بدين.
    خسته نباشيد!!:D
     
  13. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    206 جان.. تا حالا خودت با remote desktop كار كردي؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. gray_wolf

    gray_wolf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    823
    تشکر شده:
    0
    من شنيدم براي كار با remote desktop بايد حتما به اينترنت وصل باشي. درسته؟ اين برنامه خيلي به درد من ميخوره...
     
  16. amir_network

    amir_network Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    194
    تشکر شده:
    0
    یکی مثل شما تو سایت ما عضو نشه بهتره.
    از بقیه دوستان هم عذرخواهی میکنم. :blush:


    برای فعال کردن Remote Desktop از روی شبکه مراحل زیر را انجام دهید :

    1-در قسمت RUN کلمه Regedit را تایپ نمایید تا Registery کامپوترتان باز شود .
    3-از منوی فایل گزینه Connect Network Registery را انتخاب نمایید.
    4-در کادر ظاهر شده IP کامپوتر طرف مقابل را تایپ نمایید و OK را بزنید.

    4-سپس در قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE وارد System\ControlSet001\Control\Terminal Server\ شده و در قسمت سمت راست بر روی fDenyTSConnections دوبار کلیک کنید و مقدار Value data را به 0 تغییر دهید .

    اکنون میتوانید به کامپوتر طرف مقابل با Remote Desktop وصل شوید .

    akoo جان خوشحالم برات مفید بوده
     
  17. akooo

    akooo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    111
    تشکر شده:
    0
    واقعا مفید بود
    تازه روز پنج شنبه هم اساسی تو یه ماموریت عسلویه گیرداشتم که با این ترفند مشکلم حل شد وگرنه حسابی آبروم میرفت :happy:
    راستی نمیدونم اینی که میگم درسته یا نه؟ ولی فکر کنم این یکی هم جواب بده
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control\Terminal Server]
    TSUserEnabled را به 1 تغییر داد
    البته من نگفتما یکی از بچه ها گفته :rolleyes:
    :f34r:
    اگه اشتباهه به نظرشما این دو گزینه مربوط به چیه؟
    TSEnabled و TSUserEnabled

    راستی نگفتی همشهری هستی؟ :cool:
     
  18. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,512
    محل سکونت:
    Internet
    بستگی داره کامپیوتر مورد نظر کجا باشه. اگر توی network خودت باشه دیگه لوکال بهش وصل میشی و اینترنت نمیخواد ولی اگه تو اینترنت باشه خب لازمه به اینترنت هم وصل باشی.
     
  19. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خب من هم كه همينو اون بالا تو پست 11 گفته بودم!:cool:

    بعله! به دفعات زياد! چيز خاصي داره مگه؟
     
  20. check_shark

    check_shark کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    901
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    تهران
    چه جوری میشه آی پی کامپیوتر مورد نظر رو بدست آورد؟

    آی پی کامپیوتر خودمونو از کجا ببینیم البته وقتی به اینترنت وصل نیستیم.

    آیا آی پی کامپیوتر ما یه چیزه ثابته؟

    :eek:
     
  21. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه كارت شبكه داري كه خب با دستور ipconfig /all تو محيط command prompt ميتوني ببيني. اگه كارت شبكه نداري وقتي به اينترنت وصل هستي همين دستور رو بزن IP ات رو بهت ميده.
    معمولا IP ثابت نيست اما اگه شما پشت يه سرور وب نشسته باشي كه معمولا هم IP معتبر داره (Valid IP) خب مال اون ثابته. اگه ديال آپ وصل ميشي خيالت جمع باشه IP هات به احتمال كمتر از 1 درصد ممكنه كه يه جور در بياد.