آژانس هواپیماییexchanging

چگونگي بروز رساني ويروس ياب مكافي

شروع موضوع توسط korosh bozorg ‏16 جولای 2005 در انجمن آنتی ویروس و فایروال

  1. korosh bozorg

    korosh bozorg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    6
    درود
    دوستان كسي ميتونه كامل روشنگري (توضيح) بده؟
    سپاس
     
  2. TruthPraiser

    TruthPraiser Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    2,348
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
    من یه چیزایی درباره قطع دسترسی IP های ایرانی برای بروزآوری این نرم افزار شنیدم نمی دونم تا چه حد صحت داره.
     
  3. amir_

    amir_ کاربر قدیمی پرشین تولز فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    905
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Dubai-Qom
    كاملا درسته.چون ايران مشموله تحريمه امكان دسترسي IP هاي ايراني بسته شده.مي تونيد ورژن 7 رو بگيريد و فايل آپگريد رو هم دستي نصب كنيد.مثل نورتون!
     
  4. korosh bozorg

    korosh bozorg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    6
    درود
    درست منم شنيدم :(
    اما انگار اگر براي نمونه زمان نصب كشور را ايران بر نگزينيم ميتوان آن را بروز كرد
     
  5. m_amin

    m_amin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,827
    تشکر شده:
    275
    نه چون از ای پی هم میفهمه
     
  6. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    نه ، از روي IP شما تشخيص ميده كه شما تو ايران هستي يا نه. اگه ينترنت رو از يه خط خارج از كشور (مثلا از طريق ماهواره) داشته باشين ميتونين update اش كنين.
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. farhad12

    farhad12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    0
    مکافی رو ندیدم فایل آ÷دیت دستی داشته باشه
    من هر چی گشتم ÷یدا نکردم
     
  9. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
  10. korosh bozorg

    korosh bozorg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    6
  11. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    بستگي به نسخه انتي ويروس شما داره. شما از چه ورژني استفاهد ميكنين؟ برين ببينين ورژن engine آنتي ويروستون چنده بعد فايل update مخصوص همون رو دانلود كنين.
     
  12. korosh bozorg

    korosh bozorg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    6
    خب ببين دوست من
    توي سي دي كه اونو نصب كردم زده نسخه ي 9
    يعني 2005 هست. ميدونم. بايد تازه ترين نسخه باشه.
    حالا كدوم رو بايد دريافت كنم.؟ چنين ورژني رو نديدم!
     
  13. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    نسخه آنتي ويروس نه! نسخه engine اش! برو تو خود برنامه، about اش رو بيار تو اونجا يه جانوشته scan engine بعد جلوش ورژنش نوشته. حالا برين تو اون آدرس كه گفتم فايل مخصوص به خودتون رو بگيرين.
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. korosh bozorg

    korosh bozorg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    6
    آها گرفتم :)

    version: 9.0
    build: 9.0.11
    engine version: 4.3.20
    DAT version; 4.0.4388


    حالا كدوم. آخه همه ي ورژن هايي كه اونجا هست از 4.4 بالاتره؟
     
  16. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    خب ورژن engine آنتي ويروس شما 4.3.20 هست كه ميفته تو دسته v4.x بنابراين بايد اين لينك رو برين (ميشه گزينه اول تو اون صفحه كه قبلا لينك دادم) http://www.mcafeesecurity.com/us/downloads/updates/dat.asp

    از اونجا بايد فايل جلوي گزينه Windows-Intel رو دانلود كنين كه اون چون هر روز لينكش عوض ميشه من الان نميتونم اينجا لينك بدم شما برو از همون صفحه دانلودش كن.
     
  17. korosh bozorg

    korosh bozorg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    6
    كه اينطور
    خيلي ممنون دوست من
     
  18. hana

    hana کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 مارس 2005
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    0

    من همين ديروز آپديت كردم (مكافي 2005) ولي حدود 1.5 ساعت طول كشيد.
     
  19. korosh bozorg

    korosh bozorg Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    294
    تشکر شده:
    6
    با درود
    دوست گرامي مهدي206
    من فايل رو دريافت كردم اما در هنگام نصب با اين مشكل روبرو ميشم.
    [​IMG]
     
  20. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    والا اينو تا حالا نديده بودم! نميدونم شايد سيستمتون مشكل داره. چون من اين فايل update رو آخرين بار دو هفته پيش دانلود كردم و يه جا برده بودم نصبش كردم مشكلي نداشتم.
     
  21. m_amin

    m_amin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,827
    تشکر شده:
    275
    منم همین مشکل رو داشتم اما با پروکسی مشکلم حل شد و اپدیت کردم
    در ضمن من اینترنت سکوریتس مکافی رو گرفتم شماره 7 هیچ جا نیست همه چی توشه
     
  22. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    من دارمش! چرا وقتي يه چيزي رو نميدوني الكي حرف مي زني؟ اتفاقا من همين internet security رو اقلش براي 20 نفر رايت زدم :p