• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگي شبكه كردن دو رايانه براي استفاده هر دو از يك adsl

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
آيا امكانش هست كه براي نمونه اين كار رو كنيم. يعني يك خط دي اس ال واسه يكي از خونه ها بگيريم و دو رايانه را كه بين 50 تا 80 متر فاطله دارند رو با هم شبكه كنيم(بي سيم يا با سيم) تا آن رايانه ديگر هم همزمان از اينترنت بتونه استفاده كنه

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
ببین اولا رایانه نه ! کامپیوتر!!!
دوم: فکر نکنم با این فاصله زیاد اینکار عملی باشه . البته ممکنه بشه ولی سرعت خیلی پایین میاد
سوم: شبکه بیسیم فوق العاده گرون درمیاد
چهارم: در این وضعیت شما دو تا اکانت DSL بگیرین بهتره.
پنجم: بین 50 متر و 80 متر خیلی فرق هست. اصلا تخمین خوبی نیست.درسته؟

حکیم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام علیکم

1- همون رایانه ( طبق قانون فارسی رو پاس بداریم )
2- عملی هستش ! همین فاصله 50 یا چه میدونم 80 متر رو باید سیم کشی کنید فقط !!!!
3- تایید میشه
4- اصلا !! ابدا ! ضرره !
5- امین جان شما میانگین رو در نظر بگیر همون حدود 65 متر !!!!

قربون همگی !

samstag

Guest
لایک‌ها
0
منم همین کار و می خوام انجام بدم و قبلا دیال اپ شر بود(با سیم) و تا چند روز دیگه که ADSL وصل شه می خوام اینم شر کنم حدود 20 متر فاصله است و بیشتر نقصم تو نرم افزاریه قسمت آی پی دادن به هر کدوم و Set Up a home or small office network چون اون بارم شانسی اینترنت و شناخت:D الان فایل می شه رد و بدل کرد اما نت نه لطفا کمک کنید... حتی نکات جزئی هم بگین چون علمی بلد نیستم و هر چی بوده شانسی و عملی بوده

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از samstag :
منم همین کار و می خوام انجام بدم و قبلا دیال اپ شر بود(با سیم) و تا چند روز دیگه که ADSL وصل شه می خوام اینم شر کنم حدود 20 متر فاصله است و بیشتر نقصم تو نرم افزاریه قسمت آی پی دادن به هر کدوم و Set Up a home or small office network چون اون بارم شانسی اینترنت و شناخت:D الان فایل می شه رد و بدل کرد اما نت نه لطفا کمک کنید... حتی نکات جزئی هم بگین چون علمی بلد نیستم و هر چی بوده شانسی و عملی بوده
اين دقيقا مشكل من هم هست. من دوتا كامپيوتر دارم كه بوسيله LAN به هم متصل هستند. فايل بين دو دستگاه بدون مشكل رد و بدل ميشه ولي من هر كاري كردم نتونستم به سيستم دوم اينترنت برسونم. درضمن اگه فرقي هم ميكنه اينو هم بگم كه من ADSL دارم كه بوسيله يو اس بي وصل شده ولي توي network connections اونو LAN شناخته!

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
LOOL
منم همین مشکل و داشتم اما انقدر کلنجار رفتم تا درست شد:D یعنی از ب بسم الله تا اخرش تجربیه اما شد خلاصه :D البته الان 2 تا لن به من وصله و 3 تا کامپیوتر الان دارن بهره می برن (کراس وصل بوده چون حوصله سیم کشی نداشتم....)
قبلش از درست بودن ADSL یا اینترنت دايال آپت مطمئن باشین (که قراره شر شه چون روش یکیه)

اقا اول باید Workgroup های کامپیوتر هارو یکی انتخاب کنی(قسمت NETWORK ID) تو Computer Name تو Propetis My computer مثلا همون Workgroup اگه رستارت خواست رستارت کنی
بعد هر کدوم که ای پی دارن ای پی هاشونو ور داری یعنی دستی اصلا وارد بکنی نت نداری اگم علامت شر دارن اونم بر داری
بعد بری کامپیوتر دوم که قراره نت روش نصب بشه قسمت Set up a home or small office network اونجا قسمت دوم و انتخاب کنی بعد next و... در اخر یه ای پی 169 اینطورا بهش می ده...
بعد نوبت کامپیوتریه که ADSL روشه حالا رو Set up a home or small office network این دفعه اولی رو انتخاب کنید بعد نتورکی که روش ADSL نصبه از لیست انتخاب کنید بعد اگه2 لن تا داشته باشین یه لیست دیگه میاره که این ADSL با کدوم لن ها منتقل بشه اما اگه یکی داشته باشین می ره بعدی ... بعد به این کامپیوتر خودش ای پی 192.168.0.1 می ده توجه کنید که اصلا دستی وارد نکنید و کار تموم شدست و 2 تا کامپیوتر هم نت هم فایل می تونن شر کنن
حالشو ببرین

اينم تعداد كانكشن هاي منه بدون دايال آپ ;) :D
injaro.jpg

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب، دوستمون تقريبا روش اجرايي كار رو توضيح دادند،
براي اين كه از يك اشتراك اينترنت چند نفر بطور همزمان بتوانند استفاده كنند، اين اشتراك اصطلاحا بايد NAT بشه يا با استفاده از Proxy Server اين كار رو انجام داد، ان هايي كه بچه ها در بالا توضيح دادند يه جورايي NAT بود، اگه خواستي از امكانات برنامه هاي غير مايكروسافتي كه امكانات مديريتي و امنيتي بيشتري هم بهت ميدن، ميتوني استفاده كني مثل: Kerio Winroute يا انواع Proxy Server ها يا برنامه Wingate يا .....

gray_wolf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mehrzad6262 :
LOOL
منم همین مشکل و داشتم اما انقدر کلنجار رفتم تا درست شد:D یعنی از ب بسم الله تا اخرش تجربیه اما شد خلاصه :D البته الان 2 تا لن به من وصله و 3 تا کامپیوتر الان دارن بهره می برن (کراس وصل بوده چون حوصله سیم کشی نداشتم....)
قبلش از درست بودن ADSL یا اینترنت دايال آپت مطمئن باشین (که قراره شر شه چون روش یکیه)

اقا اول باید Workgroup های کامپیوتر هارو یکی انتخاب کنی(قسمت NETWORK ID) تو Computer Name تو Propetis My computer مثلا همون Workgroup اگه رستارت خواست رستارت کنی
بعد هر کدوم که ای پی دارن ای پی هاشونو ور داری یعنی دستی اصلا وارد بکنی نت نداری اگم علامت شر دارن اونم بر داری
بعد بری کامپیوتر دوم که قراره نت روش نصب بشه قسمت Set up a home or small office network اونجا قسمت دوم و انتخاب کنی بعد next و... در اخر یه ای پی 169 اینطورا بهش می ده...
بعد نوبت کامپیوتریه که ADSL روشه حالا رو Set up a home or small office network این دفعه اولی رو انتخاب کنید بعد نتورکی که روش ADSL نصبه از لیست انتخاب کنید بعد اگه2 لن تا داشته باشین یه لیست دیگه میاره که این ADSL با کدوم لن ها منتقل بشه اما اگه یکی داشته باشین می ره بعدی ... بعد به این کامپیوتر خودش ای پی 192.168.0.1 می ده توجه کنید که اصلا دستی وارد نکنید و کار تموم شدست و 2 تا کامپیوتر هم نت هم فایل می تونن شر کنن
حالشو ببرین

اينم تعداد كانكشن هاي منه بدون دايال آپ ;) :D
injaro.jpg
مرسي مهرزاد جان. امتحان ميكنم ميام نتيجه‌اش رو ميگم...

بالا