• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی اتصال یک شبکه به اینترنت از طریق یک کامپیوتر

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
سلام.
سوال: یک شبکه Lan داريم كه يك كامپيوتر آن از طريق سروري كه در همين شبكه Lan قرار دارد به اينترنت متصل مي باشد. حال مي خواهيم يك كامپيوتر ديگر را از طريق كامپيوتر متصل، به اينترنت متصل كنيم جوري كه به هيچ طريق سرور اصلي متوجه نشود. ;) چگونه؟[/left]

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
خوب خيلي سخت نيست ! اگه ويندوز اكس پي داري و كامپيوترها توي شبكه همديگر رو مي بينند اين كار رو بكن.
1- روي كامپيوتري كه به اينترنت وصل است ، در قسمت My Network Places بر روي SetUp a Home or Small Office Network كه لينكش توي قسمت سمت چپ است كليك كن.
يك صفحه مياد كه به چيز خاصي لازم نيست دست بزني. برو تا به يه جا مي رسه كه بايد انتخاب كني كه اين كامپيوتر به اينترنت وصل است و بقيه از اينترنتش مي خوان استفاده كنند.
2- روي كامپيوترهاي ديگه كه مي خوان از طريق كامپيوتر بالا به اينترنت وصل شند در قسمت My Network Places بر روي SetUp a Home or Small Office Network كه لينكش توي قسمت سمت چپ است كليك كن. و فرقش با بالايي اين است كه اونجا كه بايد انتخاب كني كه اين كامپيوتر از اينترنت شبكه (يك كامپيوتر ديگه) مي خواهد استفاده كند.

بعد همه كامپيوترها رو يكبار ري استارت كن و تمام.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
تشكر. اما متاسفانه اوني كه به اينترنت وصله سيستمش بايد 98 باشه. (پارسا 99). :rolleyes: ضمنا Admin از طریق Adapter Address كامپيوتر را به اينترنت وصل كرده. آيا مي شود Adapter Address كامپيوتر ديگر را عوض كرد و برابر آدرس كامپيوتري كه وصل است قرار داد تا كامپيوتر جديد هم وصل شود؟

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
اين رو ديگه من نمي دونم.
كار كوروش است. كوروش جان بيا جواب بده

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
دوستان هر كس مي تونه لطفا كمك كنه!
نبود!

Sign:Protected

Registered User
لایک‌ها
0
براي ويندوز 98 بايد از برنامه هايي مثل WinGate, Winroute, WinProxy و ... استفاده كني

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
با wingate كار كردم. اما اگه admin تيز و بز باشه ايكي ثانيه مچت رو ميگيره. :rolleyes:

Sign:Protected

Registered User
لایک‌ها
0
اگه شما روي كامپيوتري كه وصل اينترنت هست دو تا كارت شبكه بذاري و در واقع با استفاده از اين كامپيوتر و كامپيوتر ديگه يه زير شبكه مجزا بسازي فكر نكنم هيچ كس متوجه بشه مگه اينكه بياد ببينه.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
كامپيوتر مال اداره است. هم پلمبه و هم Admin ميفهمه. :rolleyes:

black_jack_of_black_city

Registered User
لایک‌ها
73
با قلبی شکسته در انتظار مرگ گوشه ای نشستم . به آرز
شما نمي توني چون بدون استثنا تمام سرور ها 2000 نصب كردن اگه 98 نصب داره كه خيلي خينگه اين ادمين شركت
بايد اون رو شر كرده باشند تا شما بتوني استفاده كني
و يا وين 2000 با آديت گيري راحت ميتونن بفهمن شما چيكار ميكني

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
جون من اگه كسي بلده بگه!

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
سوالو دوباره ميپرسم: یک شبکه Lan داريم كه يك كامپيوتر آن از طريق سروري كه در همين شبكه Lan قرار دارد به اينترنت متصل مي باشد. حال مي خواهيم يك كامپيوتر ديگر را از طريق كامپيوتر متصل، به اينترنت متصل كنيم جوري كه به هيچ طريق سرور اصلي متوجه نشود. چگونه؟ ضمنا كامپيوتر پلمبه. با Wingate هم Admin ميفهمه. چيكار كنم؟ممنون.

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست خوب. من يه خورده سخت مي فهمم البته سوال شما هم مشكل رو بيشتر مي كنه . چون يه خورده گنگه.
اوني كه من فهميدم. شما يه gateway داري و يه سرور كه از طريق شبكه محلي اداره به اينترنت وصله. خب شما مي خواي يه كامپيوتر ديگه هم وصل بشه. خيلي راحت IP اون gateway رو با subnet دربيار يه IP به كامپيوتر خودت تو همون range بده و default gateway رو برابر با IP همون كامپيوتري كه gateway هست قرار بده تموم. اگه فيلتر يا پراكسي نداشته باشه محاله بفهمن.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
منم مشكل شما رو دارم. يعني سخت مي فهمم.
كامپيوتري كه از طريق Lan به اينترنت وصله ويندوز 98 پارسا داره. Admin شبكه براي وصل كردنش Adapter Address رو ازمون پرسيد. حالا مي خواهيم بدون اينكه Admin بفهمه يك كامپيوتر ديگه تو همون شبكه رو هم به اينترنت وصل كنيم. چگونه؟ اگه باز مبهمه بفرماييد توضيح بدم. ممنون.

aryagohar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميشه بپرسم كه Adapter Address كه ميگي احتمالا MAC هست يا نه. بعدش شما مي گي gateway شما روش ويندوز 98 نصبه. بابا اي ول به ادمين شما .

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
Adapter Address رو با دستور winipcfg پيدا مي كنيم. اينكه Mac هست يا نه بنده بيلميرم.(لطفا زير ديپلم حرف بزن ما هم بفهميم. همه كه كامپيوتر من نيستن)
Gateway هم بنده بيلميرم. كامپيوتري كه به اينترنت وصله روش win98 نصبه. البته هر ويندوزي نصب كني مي بيني اتوماتيك به اينترنت وصله. چون فكر كنم Admin شماره Adapter Address رو به سرور داده.

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
بلكي جون حالت خوبه؟
توضيحات كورش اين بود:
به نقل از koorosh :
ببخشيد که من مدتی نبودم، دوستان پاسخ کامل دادند. اگر سوال ديگری بود در خدمتم :)
به نظرت اين توضيحات كافيه؟ :rolleyes:

بالا