• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چگونگی روشن کردن 10 تا LED

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. یه سوال خیلی ساده دارم
برای یه چراغ خواب باید 10 تا led رو روشن کنم با آداپتور
علاوه بر آداپتور و اون 10 تا LED دیگه چیا باید بخرم و چیو به چی وصل کنم ؟؟
----------------------
LED ای داریم که چند رنگ باشه ؟؟ اگه آره اونو باید چه بلایی سرش آورد تا رنگش عوض شه ؟؟
-و اگر وجود داره - اسمش چیه ؟
----------------------
در صورتی که از این LED ها وجود نداشت یا درست کردنش برای من سخت بود مجبور میشم مثلا" 40 تا LED بخرم و 4 تا رشته با رنگ های مختلف درست کنم اما وقتی چراغ خواب تو برقه میخوام فقط 1 رنگ روشن باشه !
اونوقت ساده ترین و بدون درد و خون ریزی ترین راه ممکن برای عوض کردن رنگ چراغ خوابه چیه ؟؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
برای روشن کردن باید فقط طوری کار کنین که ولتاژ جریانها درست باشه
یعنی مثلا اگر لازم لازم باشه مقاومتی هم برای بایاس باید بگیرین

LED هایی هست که داخل خودشون آی سی و تعدادی هم LED رنگی، خودش اونها رو روشن خاموش می کنه، توو بازار هم زیاده و پشت ویترین حیلی مغازه ها روشن هتس ...

Bazikade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. یه سوال خیلی ساده دارم
برای یه چراغ خواب باید 10 تا led رو روشن کنم با آداپتور
علاوه بر آداپتور و اون 10 تا LED دیگه چیا باید بخرم و چیو به چی وصل کنم ؟؟
----------------------
LED ای داریم که چند رنگ باشه ؟؟ اگه آره اونو باید چه بلایی سرش آورد تا رنگش عوض شه ؟؟
-و اگر وجود داره - اسمش چیه ؟
----------------------
در صورتی که از این LED ها وجود نداشت یا درست کردنش برای من سخت بود مجبور میشم مثلا" 40 تا LED بخرم و 4 تا رشته با رنگ های مختلف درست کنم اما وقتی چراغ خواب تو برقه میخوام فقط 1 رنگ روشن باشه !
اونوقت ساده ترین و بدون درد و خون ریزی ترین راه ممکن برای عوض کردن رنگ چراغ خوابه چیه ؟؟
سلام.10تا led داري كه اگه متوسط حسابشون كنيم چيزي درحدود نهايت 50 ميلي آمپر مصرف دارند(بازم كمتر از اين مقدار)
10 تامقاومت معمولي 370 اهم اگه اشتباه نكرده باشم احتياج داري.آداپتورت هم خروجيش نهايت 4 ولت باشه.بيشتر ازاين احتياج نيست.اگه آداپتورداري و مقدار خروجيش بيشتره،با تقسيم ولاژمقاومتي به همون 3/5-4 ولت برسونش.
led چند رنگ هم هست.4 تاپايه داره.هركدوم از پايه ها+gnd يه رنگ رو نشون ميدن.طيف نور در هر رنگ هم با pwm قابل كنترله.
ميري ميگي led رنگي ميخام.اشاره كردم كه 4 پايه دارن.
واسه اون كارهم تو ساده ترين حالت يه سلكتور 4 حالته ميذاري،پايه هاي رنگهاي يكسان تو هر led رو به هم وصل ميكني،بعد به پايه هاي سلكتور وصلش ميكني.اون سر سلكتور هم به خروجي آداپتورت وصله(يادت باشه كه حتما مقاومتاي گفته شده رو بذاري).با تغير سلكتور رنگ دلخاهت هم فرق ميكنه.البته اين راه ابتدايي ترين راه ممكن بود كه خدمتت عرض كردم.

Last edited:

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.10تا led داري كه اگه متوسط حسابشون كنيم چيزي درحدود نهايت 50 ميلي آمپر مصرف دارند(بازم كمتر از اين مقدار)
10 تامقاومت معمولي 370 اهم اگه اشتباه نكرده باشم احتياج داري.آداپتورت هم خروجيش نهايت 4 ولت باشه.بيشتر ازاين احتياج نيست.اگه آداپتورداري و مقدار خروجيش بيشتره،با تقسيم ولاژمقاومتي به همون 3/5-4 ولت برسونش.
led چند رنگ هم هست.4 تاپايه داره.هركدوم از پايه ها+gnd يه رنگ رو نشون ميدن.طيف نور در هر رنگ هم با pwm قابل كنترله.
واسه اون كارهم تو ساده ترين حالت يه سلكتور 4 حالته ميذاري،پايه هاي رنگهاي يكسان تو هر led رو به هم وصل ميكني،بعد به پايه هاي سلكتور وصلش ميكني.اون سر سلكتور هم به خروجي آداپتورت وصله(يادت باشه كه حتما مقاومتاي گفته شده رو بذاري).با تغير سلكتور رنگ دلخاهت هم فرق ميكنه.البته اين راه ابتدايي ترين راه ممكن بود كه خدمتت عرض كردم.

خوب پس برق باید از جهتی وارد LED شه که پایه ایه که رنگ رو مشخص میکنه ؟؟؟
مقاومت هارو کجا بذارم ؟؟ 10 تاشه ب هم وصل کنم قبله سلکتور بذارم؟؟

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474

عزیز مقاومت 370 اهم بزاری با منبع تغذیه 4 ولت در بهترین شرایط شاید 10 میلی آمپر بتونی جریان بکشی!
با فورمول محاسبه کنی متوجه میشی!
اگه بخوای 50 میلی آمپر جریان داشته باشی حدود 80 اهم مقاومت نیاز داری فقط!

بالا