آژانس هواپیماییexchanging

چگونگی زدن حرف آخر در ورد

شروع موضوع توسط Monirzadeh ‏18 مارس 2006 در انجمن بایگانی

  1. Monirzadeh

    Monirzadeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2004
    نوشته ها:
    997
    تشکر شده:
    12
    می خواستم بدونم چجوری میشه حرف آخر را در ورد زد مثلا اگر بخواهم بنویسم
    کاری از دستم ساخته س.
    چجوری میشه بدون فاصله س را به صورت مستقل نوشت چون اگر سر هم بنویسید میشه
    کاری از دستم ساختهس
    :wacko:
     
  2. rezadignity

    rezadignity کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Iran
    ها ای که وگویی یعنی چه؟ درستش اینه که بنویسی ساخته است. اگر میخوای گویشی بنویسی هیچ راهی به جز اونی که خودت نوشتی نداره!
    یه راه دیگش اینه که بنویسی ساختس؟
     
  3. پری

    پری کاربر فعال ادبیات کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    اونجایی که نیستی هست
    فکر نکنم بدون فاصله بشه ولی اگه (ِی) باشه با عوض کردن فونت میشد ولی حروفات دیگه نمیشه مطمئن نیستم و لی با یه ترفند اگه فاصله رو کمتر کرد در اون جا بشه (character spacing) ببینیم دوستای دیگه چه نظری دارن
     
  4. پری

    پری کاربر فعال ادبیات کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    اونجایی که نیستی هست
    این بهتره و را حت تره
     
  5. 3epehr

    3epehr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    184
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    خوب حالا مگه همون Space زدن چشه؟!
     
  6. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    اینجوری: ساخته‌س!
    یک کاراکتر ZWNJ(Zero Width Non Joiner) میخواد که اگر صفحه کلید فارسی ویندوزت مشکلی نداشته باشه با Shift + Space میتونی تایپ کنی. تازه اینجوری هم میشه: س‍ ! یعنی کاراکتر Zero Width Joiner
    اگر هم نتونستی این تاپیک رو بخون: افزودن زبان فارسی به ویندوز XP
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    در تكميل حرفاي پرهام اينو بگم كه شما ميتونين كاراكتر Zero Width Non Joiner رو از منوي insert و گزينه symbol پيدا كنين
     
  9. Monirzadeh

    Monirzadeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2004
    نوشته ها:
    997
    تشکر شده:
    12
    من با دکمه Shift + Space نتونستم زبان فارسی را هم درست نصب کردم همونطور که اونجا گفته بود
    از راه amironline ولی اگر می شد بگید چی کار کنم که با همون Shift + Space بشه این کار را کرد که سرعتم گرفته نشه بهتر بود
     
  10. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    674
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    شما ميتونين تو همون پنجره symbol قسمت پايين Shortcut Key رو مشخص كنين برا من كه همون Shift+Space هست
     
  11. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    کاری از دستم ساختس
    درستش اينه
     
  12. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    من چرا این Zero Width Non Joiner رو پیدا نمی کنم! منم خیلی وقته که این مشکل رو دارم! می خوام بین "می" و "خوام" فاصله نباشه، ولی جدا باشه! [​IMG]
     
  13. Parham

    Parham Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,039
    تشکر شده:
    1
    میلاد جان اگر صفحه کلید فارسی ویندوز رو به همون شکلی که در آخرین پست تاپیک افزودن زبان فارسی به ویندوز XP ذکر شده تصحیح کنید با همون شیفت و فاصله حتما میتونید اون رو استفاده کنید.
    در غیر اینصورت در نرم‌افزار Word از منوی Insert گزینه Symbol رو انتخاب کنید. سپس از پنجره Symbol برگه Special Charachters رو انتخاب کنید. تو لیستی که اونجا دارید کاراکترهای مختلفی هست. No-Width Optional Break همون ZWNJ هست که میشه با اون نوشت: می‌خوام و No-Width Non Break هم همون کاراکتر ZWJ هست که میشه با اون نوشت: می‍ به جای می!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    مرسی پرهام جان!
    من اونو نخودم! ولی وقتی xp نصب می کردم فارسی رو هم نصب کردم و کار دیگه ای نکردم!
    الان اون 2 موردی که گفتی رو توی word پیدا کردم! ولی نمی تونم براشون shortcut تعیین کنم! کار نمی کنه! [​IMG]