آژانس هواپیماییexchanging

چگونگی فارسی کردن بخش کامنت در ام تی

شروع موضوع توسط aminweblog ‏13 ژانویه 2006 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
    دربعضی وبلاگ‌ها وقتی می‌خواهی نظر بدی به صورت اتوماتیک زبان فارسی می‌نویسی و نیازی به تعویض حالت کیبورد از انگلیسی به فارسی نیست. من می‌دونم از یک کد جاوا استفاده می‌شه. کسی می‌دونه این کد چیه و باید کجا گذاشتش؟!
     
  2. میلاد

    میلاد کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,802
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    Esfahan
    همینطوری مگه چشه؟
     
  3. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
    ملت میان و فینگلیشی می‌نویسند ولی وقتی که اتوماتیک فارسی باشه دلشون بخواد و یا نخواد فارسی می‌نویسند.
    اصلاً یک چیزه دیگه:
    چطوری میشه زبان default را فارسی کرد و یک دکمه برای تغییر زبان گذاشت. اینجوری خیلی بهتره. اینو یکی جواب بده.
     
  4. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
  5. TheMohammad

    TheMohammad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    1,055
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    تهران
    من از این روش استفاده میکنم (البته از توی وبلاگ شاهد کش رفتم ، با اجازه :) )
    اول این فایل رو بگیرید : http://vista.5gigs.com/files/en_fa.js
    این فایل رو توی سایتتون آپلود کنید
    قبل از تگ <head/> توی تمپلیتی که فرم نظرخواهی در اونجا قرار داره کد زیر رو بزارید
    HTML:
    <script src="file_address/en_fa.js" type="text/javascript"></script>
    به جای file_address آدرس فایل روی اینترنت رو بدین
    بعدش فرم نظر رو رو پیدا کنید ، قسمت textarea
    و به شکل زیر تغییر بدید :
    HTML:
    <textarea onkeypress="return convert(this,event)" name="text" id="text"></textarea>
    سایز و بقیه چیزها رو خودتون تغییر بدین ، برای ایجاد دکمه تغییر زبان هم از کد زیر استفاده کنید :
    HTML:
    <input type=button value="EN" title="تعویض زبان" onclick="en_fa('text',this); changeLanguage();">
    حالا تست کنید
     
  6. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
    ای ول کار کرد. حالا نمی‌شه در این کد java "ی" فارسی را گذاشت و همچنین نیم فاصله را هم درست کرد؟
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    چرا !
    من اينا رو درست کرده بودم و الان تو فارسي نويس ام تي 3.2 هست !
     
  9. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
  10. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خوب به همراه ام تي فارسي هست !
    خودش تنهايي رو ميخواي؟
     
  12. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
    آره خودش را تنهایی می‌خوام چون من با ام تی انگلیسی بیشتر حال می‌کنم! البته شرمنده! ولی خودش را تنهایی می‌خوام.
     
  13. aminweblog

    aminweblog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    302
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Zahedan
  14. avajang.com .leftavajang.com.right