برگزیده های پرشین تولز

چیکن کوردن بلو + آموزش تصویری آشپزی

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
کوردن بلو چیکن کلاسیک فرانسوی در فر
%DA%A9%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%84%D9%88-%DA%86%DB%8C%DA%A9%D9%86-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%B3%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1.jpg


چیکن کوردن بلو یکی از خوشمزه ترین غذاهایی هست که با سینه ی مرغ درست میشه ، این غذا ملیت فرانسوی و آمریکایی داره و بسیار سریع اما خوشمزه اس و خیلی شیک سرو می گردد ، غذایی اروپایی به صورت گوشت پیچیده شده در پنیر است ، کوردون بلو در زبان فرانسه به معنای روبان آبی است اما در آشپزی به گوشتی گفته میشود که میان آن ژامبون و پنیر قرار میدهند و سرخ میکنند و معمولا با سس سرو می شود.
کوردون بلو در اصل نوعی شنیتسل است که داخل آن را با پنیر زرد و کالباس پر می کنند که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه می شود.

مواد لازم برای یک نفر :
سینه مرغ نصف یک عدد
ژامبون مرغ دو ورق
پنیر گودا چهار ورق
سس خردل یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه
آرد نصف لیوان
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری نصف لیوان



طرز تهیه :
ابتدا سینه مرغ رو نصف می کنیم از ارتفاعش تا دو تا چیکن کوردن بلو آمده بشه.

طرز تهیه کوردن بلو
cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven01.jpg


روی سینه ی مرغ ها سس خردل و نمک و فلفل میزنیم.

cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven02.jpg


روی هر کدوم یه ورق کالباس ژامبون میذاریم.

cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven03.jpg


روی ژامبون ها رو پنیر میذاریم.

cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven04.jpg


از پایین به بالا رولش میکنیم سفت و محکم ، میذاریم توی فریز تا کمی سرد بشه و خودش رو بگیره.

cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven05.jpg


به ترتیب آرد تخم مرغ و آرد سوخاری رو جلو دستمون میچینیم و به همشون نمک و فلفل سیاه میزنیم.

cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven06.jpg


به ترتیب اول توی آرد میغلتونیم بعد تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری تا خوب کاور بشه.

کوردون بلو کلاسیک
cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven07.jpg


کوردن بلو
cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven08.jpg


حالا دوتا راه داریم یا توی روغن داغ سرخشون کنیم یا مثل من بذاریم توی فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ، توی سینی میذاریم و روش کمی روغن زیتون میزنیم تا وقتی روش کمی طلایی بشه توی فر میمونه
من کنارش سیب زمینی که نمک و ادویه زدم هم گذاشتم.

cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven09.jpg


وقتی آماده شد از فر در میاریم و میذاریم چند دقیقه خنک بشه و بعد برش میدیم.

cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven10.jpg


من با پستوی گوجه فرنگی سرو کردم بی نهایت خوشمزه خواهد شد.

چیکن کوردن بلو فرانسوی
cordon-bleu-chicken-classic-french-in-oven11.jpg


بسیار لذیذ و بیوتیفول بدون هیچ تجهیزات فست فود یک غذای فستفودی خیلی عالی پختیم.
امیدوارم آموزش آشپزی خوش بگذره.
 
بالا