• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چی کار کنم پنیر پیتزا کش بیاد

.:smr:.

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,133
لایک‌ها
4,964
محل سکونت
tehran
پنیر مطهری بهترین پنیری هست که دیدم پیتزازن ها استفاده میکنن

پ.ن:یه بار ظرفت رو بذار مامل بسوزه و سیاه بشه خیلی تو کیفیت پیتزا تاثیر داره
 

batman2000

Registered User
تاریخ عضویت
8 آپریل 2013
نوشته‌ها
299
لایک‌ها
74
خود پیتزایی ها دو نوع پنیر با هم مخلوت میکنند یکی برای کش یکی هم برای عطر و طعم از عمده فروشیهایی مواد غذایی بپرسید بهتون میدن
 

بامداد

Registered User
تاریخ عضویت
24 ژوئن 2006
نوشته‌ها
1,690
لایک‌ها
164
سن
45
محل سکونت
زیر سایه دوستان
من هم این مشکل دارم . به نظر من اگه پنیر بیشتری استفاده کنیم و هنگام پخت دمای همه مواد یکی باشه که پنیر زیادی طلایی نشه و البته مواد رو با پمیر مخلوط کنیم موثر باشه
 

yashooora

Registered User
تاریخ عضویت
16 اکتبر 2011
نوشته‌ها
8,421
لایک‌ها
594
محل سکونت
طـــــــــــــــــــــــهران
همونجور که دوستمون گفتن خود پیتزا فروشی دو یا چند پنیر رو مخلوط میکنند تا جایی که میدونم یکی از پنیر های پر استفاده تو پیتزا فروشی ها مطهر یا مطهری بودش فکر کنم خعیلی خوش طعمه....

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
 

ZX3

Registered User
تاریخ عضویت
4 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
108
لایک‌ها
9
محل سکونت
تهران و کرج(!)
مقدار پنیر و دمای فر
 

a1a1

Registered User
تاریخ عضویت
5 آگوست 2007
نوشته‌ها
232
لایک‌ها
146
سس مایونز
 

مهرداد خان

Registered User
تاریخ عضویت
7 اکتبر 2012
نوشته‌ها
945
لایک‌ها
2,396
محل سکونت
گاراژ غدیر ژانگولر
پنیر موزارلا هم قاطیش کنید:D به حدی هم بهش گرما بخوره که نه خشک بشه نه سفت بمونه:D
 

THE HATCHER

Registered User
تاریخ عضویت
26 می 2013
نوشته‌ها
341
لایک‌ها
102
پنیر زیاد بریز
 

sanja

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2012
نوشته‌ها
855
لایک‌ها
265
محل سکونت
تهران
دست همه درد نکننه راهنمایی های خوبی داشتن

البته به شخصه هنوز پیتزا درست نکردم تو خونه اما توی هر ساندویچی که درست می کنم پنیر می زنم
 

iranescence

Registered User
تاریخ عضویت
17 جولای 2011
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
2,865
سن
31
محل سکونت
tehran
10 دقیقه آخر شعله ی بالایی فر را روشن کنید کش میاد
 

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,285
لایک‌ها
4,882
من یه سری تو خونه پیتزا درست کردم شبیه املت شد!!!:blink:
داداش پنیر تبریز بریز همچین کش میاد میتونی جای طناب استفاده کنی:D(شوخی)
 

amin.khrz

Registered User
تاریخ عضویت
16 ژانویه 2013
نوشته‌ها
1,511
لایک‌ها
193
محل سکونت
ahvaz
2 نوع پنیر داریم
یکی واسه کش دار شدن
یکی واسه طعم
به زیادو کم ریختن هم ربطی نداره داداشم

Sent from my C6602 using Tapatalk 4 Beta
 

payamb

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2012
نوشته‌ها
1,348
لایک‌ها
434
محل سکونت
تهران..زیر سایه شما
از دو سه مدل پنیر پیتزا استفاده کن مثلا پنیر پیتزا گودا با پنیر پیتزا معمولی شیرآوران...
 

_Nera_

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2013
نوشته‌ها
828
لایک‌ها
741
محل سکونت
تهران
من همیشه پنیر مطهر رو میگیرم. اون نوعش که مخلوضی با پنیر گودا هست. آخرین بار هم کیلویی 16 تومن خریدم.
باید توی ریختن پنیر خساست نشون ندی. اما نه اینکه دیگه کلا پیتزات پنیر باشه!
توی این مدل پنیر تیکه های زرد رنگ هست که همون پنیر گوداس.
خیلی هم خوشمزه اس
 

user22

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2012
نوشته‌ها
139
لایک‌ها
37
محل سکونت
TEH

username1

Registered User
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2011
نوشته‌ها
79
لایک‌ها
7
من پنیر مازورلا دوس دارم. البته رنگ قرمزش
 

Bat Man

Registered User
تاریخ عضویت
23 جولای 2013
نوشته‌ها
850
لایک‌ها
1,665
بالا