برگزیده های پرشین تولز

چ کار کنم سایتم بازدید بگیره؟؟!؟!؟

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,236
سلام دوستان . چن روز پیش ی وبلاگی تاسیس کردم ... گفتم بزار مطالب اختصاصی بزارم برای این وبلاگ ببینم چی میشه .
مطلب اختصاصی زدم ، و بیشتر مطالبم و تایتل سایتم تو گوگل ایندکس شده ...
حالا چیکار کنم ک بازدیدم بیشتر ش ( غیر از تبلیغ)*

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,236
اره ... حالا ادرسو تو امضای پی تیم گذاشتم ی خورده بازدید گرفته .
ولی من میخوام این بازدید ها دائمی و از گوگل باشه ... ینی موضوع سایت رو کسی سرچ نمیکنه؟؟؟!؟

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
اره ... حالا ادرسو تو امضای پی تیم گذاشتم ی خورده بازدید گرفته .
ولی من میخوام این بازدید ها دائمی و از گوگل باشه ... ینی موضوع سایت رو کسی سرچ نمیکنه؟؟؟!؟
دوست عزیز گوگل اینجوری نیست یکهو بیاد سایتتون رو بیاره صفحه اول یکم طول می کشه در ضمن باید بگم که باید حتما مطالب اختصاصی و ناب بزارید تا بتونید از گوگل ورودی بگیرید

راه های دیگه که دارید اینه که توی گوگل وبمستر ثبت نام و سایتتون رو ثبت کنید تا اگر اروری چیزی بود برطرف کنید که رتبتون پایین نیاد

بعد که لینک هاتون ایندکس شد برای این که گوگل فکر کنه سایت شما زیاد سرچ می شه بهتره جست و جوی سایتتون رو وصل کنید به جست و جوی گوگل و...

ولی همه اینها نیاز به صبر داره و 1 ماهه نمی تونید بازدید چند هزارتایی بدون تبلیغ بدست بیارید

می بینید که 5040 با چند میلیارد هزینه تبلیغات هنوز به رتبه زیر 200 ایران نرسیده

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,242
سلام سهیل جان ،
خوبی ؟
بیخیال وبلاگ شو. برو توی کار سایت. مخصوصا این که داری تولید محتوا می کنی.
این پیشنهاد منه ... .

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
دوست عزیز گوگل اینجوری نیست یکهو بیاد سایتتون رو بیاره صفحه اول یکم طول می کشه در ضمن باید بگم که باید حتما مطالب اختصاصی و ناب بزارید تا بتونید از گوگل ورودی بگیرید

راه های دیگه که دارید اینه که توی گوگل وبمستر ثبت نام و سایتتون رو ثبت کنید تا اگر اروری چیزی بود برطرف کنید که رتبتون پایین نیاد

بعد که لینک هاتون ایندکس شد برای این که گوگل فکر کنه سایت شما زیاد سرچ می شه بهتره جست و جوی سایتتون رو وصل کنید به جست و جوی گوگل و...

ولی همه اینها نیاز به صبر داره و 1 ماهه نمی تونید بازدید چند هزارتایی بدون تبلیغ بدست بیارید

چند میلیارد؟؟؟؟؟؟؟؟
کل سایتش رو هم 100 میلیون نمیرزه
بعدشم اینایی که گفتی درسته ولی یه سری راه کار دیگه هم داره سایت در عرض یه ماه ورودی 1000 تایی بگیره
شما برو مطالب سایت منو سرچ کن
یا صفحه اوله یا اگه نیست صفحه دوم 6 7 تا لینک ماله منه
حالا شما هی برو پول بده به این سئوکارا و بعدشم در آرزوی 100 تایی شدن ورودی ها بمون (البته این که میگم شما منظورم شخص شما نیس)
در مورد وبلاگ هم به نظر من شما برو تو کار سایت حتی اگه شده با قالب صحیفه یه سایت بزن

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
چند میلیارد؟؟؟؟؟؟؟؟
کل سایتش رو هم 100 میلیون نمیرزه
بعدشم اینایی که گفتی درسته ولی یه سری راه کار دیگه هم داره سایت در عرض یه ماه ورودی 1000 تایی بگیره
شما برو مطالب سایت منو سرچ کن
یا صفحه اوله یا اگه نیست صفحه دوم 6 7 تا لینک ماله منه
حالا شما هی برو پول بده به این سئوکارا و بعدشم در آرزوی 100 تایی شدن ورودی ها بمون (البته این که میگم شما منظورم شخص شما نیس)
در مورد وبلاگ هم به نظر من شما برو تو کار سایت حتی اگه شده با قالب صحیفه یه سایت بزن
سلام
در مورد بحق اول باید بگم من کاری ندارم که سایتش چقدر می ارزه ولی اگر قیمت تبلیغ در صدا و سیما رو داشته باشید می دونید که اینهمه تبلیغ میلیارد ها تومن پول می خواد

در مورد یک سری کارها هم گفتم بله می شه ولی به شرط صبر و تلاش

در مورد سایت شما هم باید بگم چون شما یک موضوع ناب انتخاب کردید سایتتون اینقدر زود گرفته من تا حالا سایتی که مخصوص زیرنویس باشه و خیلی از سریال ها و فیلم ها رو ساپورت کنه ندیدم البته ایرانی

در مورد سئو کار و سایت هم منم موافقم کاملا درست گفتید شما

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,236

دوست عزیز هنوز یک ماه هم نشده ک وبلاگ زده شده و مطالب در صفحه اول گوگل هستند ...
لینک اول
لینک دو
لینک 3
و...!
ادرس ها : 7ft.rozblog.com , 7ft.ir

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,236
سلام سهیل جان ،
خوبی ؟
بیخیال وبلاگ شو. برو توی کار سایت. مخصوصا این که داری تولید محتوا می کنی.
این پیشنهاد منه ... .
سلام مرسی ، ولی حوصله ی سایتو ندارم ... اینو همینطوری دارم کار میکنم،راستش ی مجله دارم ک راجب بیوگرافی ملیاردرهاست ، اونو ترجمه میکنیم و بعد تو وبلاگ میزاریم ....! نمیخوام زیاد خرج کنم ...

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,242
باز میل خودته. اما به نظرم داری اشتباه می کنی. خواستی بگو می تونم توی ساخت سایت کمکت کنم.

بالا