zarkav
Registered User
- نوشتهها
- 600
- لایکها
- 51
تجربیات یک ساله گذشته با سیستم مثلا همکاری در فروش دیجی کالا به صورت تیتروار اعلام میکنم شاید به درد دوستانی که در فکر همکاری با این سایت هستند بخورد
دوستانی که تجربه دارند هم نظراتشون بنویسند
(اینقدر قوانین این چند وقته تغییر دادند که بعضی از اعداد ممکنه کم و زیاد شده باشد)
- تسویه حساب حدود 2 ماه و نیم بعد از فروش!!!
- پورسانت صفر برای بسیاری از محصولات مخصوصا دسته پرفروش سوپرمارکت!!!!
- پورسانت مابقی دسته ها میانگین حدود 4 درصد!!!
- کسر 20 درصد بابت بیمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (این مورد خیلی برام فشار داره واسه همین زیاد علامت گذاشتم! اخه شما مگه مارو بیمه کردی که باید 20 درصد کم کنی؟؟)
- کسر مالیات!!!!! یعنی از خریدار میگیره، فروشنده میگیره بازاریاب هم میگیره!!! سازمان امور مالیاتی اگر الگوش دیجی کالا بود چی میشد!!!
- جدیدا قانون گذاشتن که فقط باید محصولای دیجی کالا بزنی وگرنه تایید نمیشی
- پیج میزنی باید فالوشون کنی!!!
- موارد دیگه هم زیاده فعلا یادم نمیاد ولی امیدوارم دوستای دیگه کمک کنن
در اخر اینکه 2 میلیون پورسانت من هاپولی کردن
میگن تخلف کردی طبق قوانین جدید که 10 روزه دادن حالا پورسانت من مربوط به کی هست 3 ماه قبل!!!
مورد تخلفشون هم اینه که چرا محصولای دیگه زدی غیر از دیجی کالا
میگم اونموقع این قانون نداشتین، میگن الان که داریم!!!
من که قید 2 تومن و همکاری زدم با این سیستم دزد و کلاهبردار چون اسم این رابطه سواستفاده از قدرت هست نه همکاری
ببخشید اگر پیام طولانی شد ولی خواستم هم درد و دلی کنم هم تجربه هام اشتراک بذارم برای سایر دوستان
دوستانی که تجربه دارند هم نظراتشون بنویسند
(اینقدر قوانین این چند وقته تغییر دادند که بعضی از اعداد ممکنه کم و زیاد شده باشد)
- تسویه حساب حدود 2 ماه و نیم بعد از فروش!!!
- پورسانت صفر برای بسیاری از محصولات مخصوصا دسته پرفروش سوپرمارکت!!!!
- پورسانت مابقی دسته ها میانگین حدود 4 درصد!!!
- کسر 20 درصد بابت بیمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (این مورد خیلی برام فشار داره واسه همین زیاد علامت گذاشتم! اخه شما مگه مارو بیمه کردی که باید 20 درصد کم کنی؟؟)
- کسر مالیات!!!!! یعنی از خریدار میگیره، فروشنده میگیره بازاریاب هم میگیره!!! سازمان امور مالیاتی اگر الگوش دیجی کالا بود چی میشد!!!
- جدیدا قانون گذاشتن که فقط باید محصولای دیجی کالا بزنی وگرنه تایید نمیشی
- پیج میزنی باید فالوشون کنی!!!
- موارد دیگه هم زیاده فعلا یادم نمیاد ولی امیدوارم دوستای دیگه کمک کنن
در اخر اینکه 2 میلیون پورسانت من هاپولی کردن
میگن تخلف کردی طبق قوانین جدید که 10 روزه دادن حالا پورسانت من مربوط به کی هست 3 ماه قبل!!!
مورد تخلفشون هم اینه که چرا محصولای دیگه زدی غیر از دیجی کالا
میگم اونموقع این قانون نداشتین، میگن الان که داریم!!!
من که قید 2 تومن و همکاری زدم با این سیستم دزد و کلاهبردار چون اسم این رابطه سواستفاده از قدرت هست نه همکاری
ببخشید اگر پیام طولانی شد ولی خواستم هم درد و دلی کنم هم تجربه هام اشتراک بذارم برای سایر دوستان