• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کابوسی به نام همکاری در فروش دیجی کالا !!

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
تجربیات یک ساله گذشته با سیستم مثلا همکاری در فروش دیجی کالا به صورت تیتروار اعلام میکنم شاید به درد دوستانی که در فکر همکاری با این سایت هستند بخورد
دوستانی که تجربه دارند هم نظراتشون بنویسند

(اینقدر قوانین این چند وقته تغییر دادند که بعضی از اعداد ممکنه کم و زیاد شده باشد)

- تسویه حساب حدود 2 ماه و نیم بعد از فروش!!!
- پورسانت صفر برای بسیاری از محصولات مخصوصا دسته پرفروش سوپرمارکت!!!!
- پورسانت مابقی دسته ها میانگین حدود 4 درصد!!!
- کسر 20 درصد بابت بیمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (این مورد خیلی برام فشار داره واسه همین زیاد علامت گذاشتم! اخه شما مگه مارو بیمه کردی که باید 20 درصد کم کنی؟؟)
- کسر مالیات!!!!! یعنی از خریدار میگیره، فروشنده میگیره بازاریاب هم میگیره!!! سازمان امور مالیاتی اگر الگوش دیجی کالا بود چی میشد!!!
- جدیدا قانون گذاشتن که فقط باید محصولای دیجی کالا بزنی وگرنه تایید نمیشی
- پیج میزنی باید فالوشون کنی!!!
- موارد دیگه هم زیاده فعلا یادم نمیاد ولی امیدوارم دوستای دیگه کمک کنن

در اخر اینکه 2 میلیون پورسانت من هاپولی کردن
میگن تخلف کردی طبق قوانین جدید که 10 روزه دادن حالا پورسانت من مربوط به کی هست 3 ماه قبل!!!
مورد تخلفشون هم اینه که چرا محصولای دیگه زدی غیر از دیجی کالا
میگم اونموقع این قانون نداشتین، میگن الان که داریم!!!

من که قید 2 تومن و همکاری زدم با این سیستم دزد و کلاهبردار چون اسم این رابطه سواستفاده از قدرت هست نه همکاری

ببخشید اگر پیام طولانی شد ولی خواستم هم درد و دلی کنم هم تجربه هام اشتراک بذارم برای سایر دوستان

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
دیجیکالا شده عین ایران‌خودرو و سایپا ‌.
زیادی گنده شده و رقیب جدی هم نداره

تجربیات یک ساله گذشته با سیستم مثلا همکاری در فروش دیجی کالا به صورت تیتروار اعلام میکنم شاید به درد دوستانی که در فکر همکاری با این سایت هستند بخورد
دوستانی که تجربه دارند هم نظراتشون بنویسند

(اینقدر قوانین این چند وقته تغییر دادند که بعضی از اعداد ممکنه کم و زیاد شده باشد)

- تسویه حساب حدود 2 ماه و نیم بعد از فروش!!!
- پورسانت صفر برای بسیاری از محصولات مخصوصا دسته پرفروش سوپرمارکت!!!!
- پورسانت مابقی دسته ها میانگین حدود 4 درصد!!!
- کسر 20 درصد بابت بیمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (این مورد خیلی برام فشار داره واسه همین زیاد علامت گذاشتم! اخه شما مگه مارو بیمه کردی که باید 20 درصد کم کنی؟؟)
- کسر مالیات!!!!! یعنی از خریدار میگیره، فروشنده میگیره بازاریاب هم میگیره!!! سازمان امور مالیاتی اگر الگوش دیجی کالا بود چی میشد!!!
- جدیدا قانون گذاشتن که فقط باید محصولای دیجی کالا بزنی وگرنه تایید نمیشی
- پیج میزنی باید فالوشون کنی!!!
- موارد دیگه هم زیاده فعلا یادم نمیاد ولی امیدوارم دوستای دیگه کمک کنن

در اخر اینکه 2 میلیون پورسانت من هاپولی کردن
میگن تخلف کردی طبق قوانین جدید که 10 روزه دادن حالا پورسانت من مربوط به کی هست 3 ماه قبل!!!
میگم اونموقع این قانون نداشتین، میگن الان که داریم!!!

من که قید 2 تومن و همکاری زدم با این سیستم دزد و کلاهبردار چون اسم این رابطه سواستفاده از قدرت هست نه همکاری

ببخشید اگر پیام طولانی شد ولی خواستم هم درد و دلی کنم هم تجربه هام اشتراک بذارم برای سایر دوستان

T_O_R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
تجربه هام اشتراک بذارم
اینجا کسی نیست صداتو بشنوه
برید توییتر با هشت #دیجی_کالا #دیجیکالا پست بزارید
اگر متن طولانی بود رشته توئیت بزارید یعنی متن رو که نوشتید در جواب همون متن ادامش رو بنویسید میشه رشته توئیت
مثلا اینطوری
شبکه های اجتماعی غیر قابل سانسور هستن و امکان بستن کامنت ها وجود نداره و هر کی هر چی مینویسه
حتی میتونی زیر پست های خود دیجی کالا حرفت رو بزنی
اینا مسئولش هستن
https://www.instagram.com/affiliate_digikalacom/
https://twitter.com/digikalasupport

https://twitter.com/Digikalacom

https://twitter.com/amir_mousavy

https://twitter.com/HaMohammadi

https://twitter.com/HamedNT1983

منظورت اینه که از خودمون یا از بقیه سیستم های همکاری در فروش نباید چیزی بزاریم؟! برعکس شده انگار که اونا ادمین سایت ما شدن!!
برو توییتر...

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
اینجا کسی نیست صداتو بشنوه
برید توییتر با هشت #دیجی_کالا #دیجیکالا پست بزارید

بله حتما ممنون بابت نظرتون

منظورت اینه که از خودمون یا از بقیه سیستم های همکاری در فروش نباید چیزی بزاریم؟! برعکس شده انگار که اونا ادمین سایت ما شدن!!

دقیقا!!!
این لینک اخرین قوانین هست :

zz.jpg

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
این همه زحمت بکشی سایت بیاری بالا آخرش اینطوری
سئو مگه کار فوری و آسونیه؟

دزدی و کلاهبرداری ولی کار آسونیه فقط کافیه با سرمایه و قدرت بتونی بازار انحصاری برای خودت ایجاد کنی

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
با این حساب
ترب ، ایمالز و... باید تعطیل بشن چون فروشنده های مختلف دارن!

این قوانین فقط برای ما هست
مثلا پورسانت موبایل صفره حتی برای سطح طلایی و سایت پربازدید
ولی زومیت لینک ادرو گذاشته داخل صفحات معرفی موبایل...

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
دیجی کالا فقط بخش نظراتش بدرد میخوره

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
زیادی گنده شدن و دیگه هر کار بخوان می‌کنن! اتحاد بین وبمسترها هم که وجود نداشته و نداره.
من که از سیستم اینا استفاده نمی‌کنم. کاری به بقیه ندارم.
شاکی زیاد داره، هم وب‌مسترها ناراضی هستن از سیستم همکاری در فروش و همین‌طور قیمت پایین تبلیغات کلیکی دیجی‌کالا و هم مشتریا میگن یه چیزی سفارش میدی یه چیز دیگه میاد در خونه!
دقیقاً به قول یکی از دوستان شده مثل ایران خورو و سایپا. مافیا بازیه!

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام
با همکاری در فروش دیجی کالا کار نکردم اما به عنوان مشتری بیش از 20 سفارش از این فروشگاه داشتم. مشکل اساسی دیجی کالا اینه که رقیب نداره و همین موضوع مقداری آزار دهند هست. دیجی کالا کاربردهای زیادی داره. مثلا بخش نظرات به شدت کاربرد داره اما متاسفانه خیلی از محصولاتش رو (به خصوص محصولات دیجیتال) گرونتر از سایر فروشگاه های اینترنتی میفروشه. به نظرم باید تمرکزش رو روی جذاب کردن قیمت محصولات بگذاره.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
این دیجی کالا بیش از حد قدرتمند شده و انتظار داره هر سازی که میزنه باهاش برقصن مردم.

یدونه ترازو واسه عیال میخواستم بخرم دیجی کالا فروشنده خودش زده بود 520
فروشنده متفرقه زده بود 480

اون همکاری در فروششون هم که خیلی بیخوده/ پرداختیش 2 ماه بعد هست و این که کلا از هر بهونه ای برای زدن زیرش استفاده میکنن.
با adro همکاری میکنن. من 6 سال پیش با ادرو کار میکردم و 500 هزار نمایش بنر در روز بهش میدادم.ولی خیلی بد تا میکنن با مشتری

Last edited:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اون یک نفری که با کسر پورسانت دیجی کالا از بیمه استفاده کرده کجاست؟! حتی یک نفر هم نیست؟ ولی از این همه کاربر پورسانتشون برای بیمه کم بشه کلی پول میشه
این پولی که به بهانه مالیات از ما کم میکنه تاحالا مدرکی نشون داده که این مبلغ رو به اداره مالیات پرداخته باشه؟!

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
کاری که انجام میدن اینشکلیه
اگه دقت کرده باشید اوایل شروع کار مشتری جدید زیاد ثبت میشد ولی الان خیلی کم مشتری جدید پیدا میشه
یعنی کاربر جدید که جذب شد دیگه کشید کنار ، چون اونا ثبت نام کردن دیگه نیازی به ما نداره مستقیم خودشون خرید میکنن

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
دیجی کالا الان دیگه فروشنده نیست و یه معرف فروشنده به کاربر شده یعنی شما که میری یه چیزی رو بخری از ئیجی کالا نمیخری از یه فروشگاه دیگه ای میخری و دی جی کالا فقط بسته میکنه براتون

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
اگه دستمون به ebay, best buy, amazon میرسید و یه شعبه تو ایران داشتن اونوقت جور دیگه رفتار میکردن.
دیجی با این کار پا گذاشته روی شونه های بقیه و فقط خودشو نشون میده در حالی که بقیه هستن که اون زیر نگهش داشتن.

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
دیشب تو ماهواره داشت امازون رو تبلیغ میکرد که ما زودتر بسته های امازون رو به دستتون میرسونیم فلان
واقعا به وضعیت کشورمون تاسف خوردم
همشونم بخاطر یه متش احمق عرب پرست هستش

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
هرچی از دیجی کالا در بیارید درجازدنه . چون بیشتر از چیزی که کار میکنید دیجی کالا برد میکنه ،پولی هم که دست شما میرسه بعد سه چهار ماه واقعا ناچیز خواهد بود توی این بازار و اقتصاد

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
هرچی از دیجی کالا در بیارید درجازدنه . چون بیشتر از چیزی که کار میکنید دیجی کالا برد میکنه ،پولی هم که دست شما میرسه بعد سه چهار ماه واقعا ناچیز خواهد بود توی این بازار و اقتصاد
شما که خودت دقیقا داری برای سایتای دیگه زیر مجموعه جمع میکنی خخخخ

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
شما که خودت دقیقا داری برای سایتای دیگه زیر مجموعه جمع میکنی خخخخ
خب این دلیل میشه؟ چه ربطی به دیجی کالا داشت؟ مسلما فروش اجناس از طریق سیستم دیجی کالا در بلند مدت به صرفه نیست. زیرمجموعه بهتر از فروش کالاست

mboveiri

Registered User
لایک‌ها
34
آخرین کمیسیون بنده رو که 1.200 بود رو رد کردن به دلیل واهی " عدم تطابق عملکرد شما با سطح رسانه ثبت شده ".

دلیل این کارها رو یقین بدونید یک چیز بیشتر نیست ، کارمندان قسمت افیلیت دیجیکالا خودشون سایت و رسانه فعال در این زمینه دارن و با انجام این کارا دارن رقبا رو از گود خارج میکنن که طرف خودش جمع کنه بره، چند تا سایت هم مثل کلاغه و ... رو تطمیع کردن ، اول صداشون در اومد و همین آقا اومد تو توییتر شاکی شد ، الان تو آخرین اطلاعیه ای که تو کانال تلگرامشون گذاشتن برید ببینید به عمد با همین آقا مصاحبه کردن ، گفته همه چیز خوبه و گل و بلبله فقط چندتا سایت هستن که باعث شدن بدبینی نسبت به همه ایجاد بشه.

affiliate-newsletter-1-1.jpg

همینطور اینجا میتونید ببینید که چقدر شاکی وجود داره در این زمینه و پاسخ کارمندان افیلیت که چقدر خودشون رو مظلوم جلوه دادن.

Last edited:
بالا