• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت سوخت

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
این تاپیک رو زدم برای دوستانی که با کارت سوخت مشکل دارند تا شاید با کمک گرفتن از همدیگر بتونیم زودتر به جواب برسیم.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
مشکل خودم:

توی سایت epolice که میرم و شماره پلاک رو میدم در جوابش میاد که برای با ماشین با شماره شاسی فلان که درست هم هست، کارت صادر شده ولی بعلت نبود آدرس ارسال نشده. برید ادارات پلیس +10 و آدرس رو بدید.
وقتی میریم پلیس+10 میگن که همچین ماشینی توی سیستم ما نیست!!!! :blink: اگه نیست پس چرا توی سیستم سایت epolice هست؟ مگه همون دیتابیس نباید باشه؟ وقتی شماره پلاک رو میدی و در جوابش شماره شاسی درست رو بهت میده خوب یعنی توی سیستمشون هست دیگه!!!
توضیح: شماره پلاک ماشین از نوع سریال حرفی قدیم هست
میگن برین شهرک آزمایش. شهرک آزمایش هم یک دفعه قبل رفتیم, یعنی همون موقع که میگفتن بیاین آدرس بدین. چون آدرس توی سیستمشون نبود باز گفته بودند برید شهرک آزمایش. اونجا اصلا جایی برای اطلاح آدرس نداره. اونجا ما رو دست انداختند و مسخره کردند و گفتند که اینجا نباید بیایید!!!! ولی اینقدر که اصرار کردیم، یک آدرس ازمون گرفتند.

حالا تکلیف چیه؟ اینجا هیچکس همچین مشکلی نداره؟ شماره تلفنهاشون هم که جواب نمیده.

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ولش کن بابا کارت سوخت میخوای چیکار با این سیستم مسخره شون ملت رو مسخره کردن.
خودشون هم نمیدونم چیکار میکنن.

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
شماره شهرستان ها رو هم که لیزی هست رو به هیج وجه نمیشه تو سیستم وارد کرد
درصورتیکه با sms جواب میده
راستی شهرستانی ها توجه کنند
ما بعد کلی زنگ و اینها بمون گفتن برین فلان جا بگیرینش
وقتی رفتیم دیدم اصلا آدرسی روش نیست
یعنی خودتون باید اقدام کنید
انگار از ارسال کارت سوختها به شماره گذاری و پیداکردن آدرسها و ارسال به درب منازل خبری نیست

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
برای من که اصلا سایت epolice.ir باز نمیشه . برای شما باز میشه؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
خودشون هم نمیدونم چیکار میکنن.
اینو که کاملا موافقم.
شماره شهرستان ها رو هم که لیزی هست رو به هیج وجه نمیشه تو سیستم وارد کرد
درصورتیکه با sms جواب میده
راستی شهرستانی ها توجه کنند
ما بعد کلی زنگ و اینها بمون گفتن برین فلان جا بگیرینش
وقتی رفتیم دیدم اصلا آدرسی روش نیست
یعنی خودتون باید اقدام کنید

دوست عزیز، روش این sms زدن رو میگید. اینکه توی سایتش نوشته، باز نمیشه.
به کجا و چه شماره ای زنگ زدید؟
ممنون
برای من که اصلا سایت epolice.ir باز نمیشه . برای شما باز میشه؟

من چند روز پیش نصفه شب رفتم، باز شد. ولی امروز از صبح تا حالا هر کار میکنم باز نمیشه.

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سايتش براي منم باز نميشه ...
من چند روز پيش شماره پلاكو دادم گفت كه آدرس وجود نداشته و كارت ارسال نشده ... بعد رفتيم يكي از اين دفترا .. آدرس رو داديم ولي تا ديروز بازم مي گفت كه آدرس نداره !!!

اون يكي ماشينمون هم همين مشكلو داشت الان 2 روزه مي ريم كه درست كنن آدرس رو ولي ميگن اينترنتمون خرابه!!!! واسه همونه كه ما هم نمي تونيم سايت رو باز كنيم.
خلاصه اگه صادر نشه بايد بنزين آزاد بخريم
21.gif

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
نظرتون در مورد از وسايل نقليه عمومي چيه؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
جزئيات ارسال اطلاعات خودرو براي دريافت كارت سوخت از طريق SMS

خبرگزاري فارس: در پي بروز اشكال در دريافت اطلاعات براي پيگيري كارت هوشمند سوخت از طريق SMS ‌چگونگي اجراي اين اقدام تشريح شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس‌، تمامي مالكان خودرو و موتورسيكلت براي آگاهي يافتن از آخرين وضعيت كارت هوشمند سوخت خودرو، كافي است شماره پلاك خودرو خود را از طريق ساختار ارائه شده توسط پيام كوتاه SMS به شماره 30005150 ارسال كنند و در صورتي كه قالب و ساختار مشخص شده در نوشتن شماره پلاك در پيام كوتاه رعايت شود راهنما به طور خودكار در همان لحظه پاسخ خواهد داد.

جزئيات بيشتر

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=8602040200

alizali

Registered User
لایک‌ها
20

خبرگزاري فارس: در پي بروز اشكال در دريافت اطلاعات براي پيگيري كارت هوشمند سوخت از طريق SMS ‌چگونگي اجراي اين اقدام تشريح شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس‌، تمامي مالكان خودرو و موتورسيكلت براي آگاهي يافتن از آخرين وضعيت كارت هوشمند سوخت خودرو، كافي است شماره پلاك خودرو خود را از طريق ساختار ارائه شده توسط پيام كوتاه SMS به شماره 30005150 ارسال كنند و در صورتي كه قالب و ساختار مشخص شده در نوشتن شماره پلاك در پيام كوتاه رعايت شود راهنما به طور خودكار در همان لحظه پاسخ خواهد داد.

جزئيات بيشتر

با این روش تا فردا هم که هی اس ام اس بزنید هیچ جوابی نمیگیرید
همینطوری که نمیشه هر مدلی خواستی شماره ات رو ارسال کنی که حتما اون جزییات بیشتر رو بخون

اینو که کاملا موافقم.

دوست عزیز، روش این sms زدن رو میگید. اینکه توی سایتش نوشته، باز نمیشه.
به کجا و چه شماره ای زنگ زدید؟
ممنون

من چند روز پیش نصفه شب رفتم، باز شد. ولی امروز از صبح تا حالا هر کار میکنم باز نمیشه.

اینم فایلی که قبلا روی سایتشون بودچ
http://parantezbaz.parsehgig.com/sms.pdf

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
با این روش تا فردا هم که هی اس ام اس بزنید هیچ جوابی نمیگیرید
همینطوری که نمیشه هر مدلی خواستی شماره ات رو ارسال کنی که حتما اون جزییات بیشتر رو بخون

من که سه چهار بار اون متن خبرگزاری فارس رو خوندم، فکر کنم خودشون هم نفهمیده بودن چی نوشته، خلاصه یک چیزی فرستادم. بعد از دو روز یک sms اومد که نمیدونم راهنما برای پلاک ایران i , .... راهنما برای حرف پلاک ...باز هم من نفهیدم، اون کلمه راهنما باید باشه، نباشه، ... برای شهر هم معلوم نبود باید چی وارد کنم. خلاصه سر در نیاوردم.

اینم فایلی که قبلا روی سایتشون بودچ
http://parantezbaz.parsehgig.com/sms.pdf
ممنون از لینک، دانلود کردن حالا باید برم بخونم ببینم چی میشه.

h209

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

جزئيات بيشتر

به اطلاع هموطنان گرامی میرساند جهت سهولت در دستیابی به سایت های مرتبط با ثبت نام و پیگیری امور مربوط به سوخت میتوانید با استفاده از آدرس اینترنتی فارسی com.سوخت.http://www به سادگی اقدامات لازم را انجام دهید
در ضمن نرم افزار Mozilla Firefox را برای این منظور توصیه میکنم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من فردا یا پس فردا دارم ماشین میگیرم
باید چیکار کنم برای کارت سوخت؟
اصلا لازمه؟
اگه نداشته باشم چی میشه؟ یه سوال دیگه که البته ربطی به تاپیک نداره اینکه پلاک شخصی بخوام بگیرم چقدر هزینه داره؟

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
همه این سایتها و sms در مورد مشکل ما حرفی ندارند. جوابشون اینه برید مراکز پلیس +10 و آدرس بدید، اونجا هم میگن که این ماشین در سیستم موجود نیست و آدرس وارد نمیکنند!!!! هیچکس همچین مشکلی برنخورده تا حالا؟

usb

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان هيچ مشكلي نداره

درسته سايت پليس خرابه و سايت اداره پست كه قربونش برم هيچوقت كار نميكنه
102.gif

اما به نظر من بهترين روش استفاده از sms هست كه با جزييات كامل محل نگهداري كارتو به شما نشون ميده اما چگونه :

راهنماي استعلام وضعيت کارت هوشمند سوخت خودرو
از طريق پيام کوتاه(SMS)
براي آگاهي يافتن از آخرين وضعيت کارت هوشمند سوخت خودرو، کافيست شماره پلاک خودرو را توسط پيام کوتاه(SMS) به شماره 30005150 ارسال نمائيد. در صورتي که قالب و ساختار مشخص شده در اين راهنما را در نوشتن شماره پلاک در پيام کوتاه رعايت نمائيد، سيستم نرم‌افزاري بطور خودکار در همان لحظه پاسخ شما را مي‌دهد.
راهنماي ارسال پلاك خودرو از طريق پيام كوتاه (SMS)
اين راهنما براي تعريف يك روش مناسب و ساده جهت ارسال شماره انواع پلاكهاي خودرو از طريق پيام كوتاه (SMS) تدوين شده است:
انواع پلاک‌ها
پلاكهاي ايران داراي دو قسمت شماره و عدد سريال مي‌باشد. براي ارسال پلاك، اين دو قسمت بترتيب در پيام كوتاه نوشته مي‌شود و بين آنها خط تيره درج مي‌شود. عدد سريال شماره پلاك

پلاكهاي ليزري و قديمي داراي سه قسمت شماره، شهر سريال و عدد يا حرف سريال مي‌باشند. براي ارسال پلاك، اين سه قسمت بترتيب در پيام كوتاه نوشته مي‌شود و بين آنها خط تيره درج مي‌شود عدد يا حرف سريال شهر سريال شماره پلاك
بعضي از پلاك‌ها نيز صرفا داراي دو قسمت شماره و شهر سريال مي‌باشند شهر سريال شماره پلاك

روش نوشتن پلاک
قسمت اول شماره پلاك است كه به صورت زير نوشته مي‌شود
I 12 B 345
نشانه نوع پلاک نشانه حرف بین شماره پلاک

براي نوشتن قسمت شماره پلاك، ابتدا يك حرف لاتين براي تعيين نوع پلاك نوشته مي‌شود. نشانه نوع پلاك مورد نظر خود را مي توانيد از جدول شماره 1 بدست آوريد.

جدول شماره 1 راهنماي نوع پلاك
رديف نوع پلاك كاربري پلاك نشانه
1 ايران شخصي، عمومي، دولتي و تاكسي I
2 ليزري وقديمي شخصي (پلاک سفيد) S
3 ليزري وقديمي عمومي (پلاک قرمز) E
4 ليزري وقديمي دولتي (پلاک آبي) D
پس از نشانه نوع پلاك، شماره پلاك و حرف بين شماره‌ها نوشته مي‌شود. براي هر يك از حروف بين شماره‌ها يك حرف لاتين انتخاب شده است. نشانه معادل حرف لاتين را مي‌توانيد از جدول شماره 2 بدست آوريد.

جدول شماره 2 راهنماي فارسي به انگليسي
حروف فارسي نشانه حروف فارسي نشانه
الف A ع E
ب B ق G
ت T ل L
ج J م M
د D ن N
س S و V
ص C ه H
ط @ ي Y
ك K

قسمت دوم شهر سريال پلاك است كه بجاي نام شهر كد پيش شماره تلفن شهر نوشته مي‌شود
قسمت سوم عدد يا حرف سريال پلاك است كه عدد عيناً نوشته مي‌شود و نشانه معادل حرف نيز از جدول شماره 2 استخراج و نوشته مي‌شود
چند مثال پلاك در پيام كوتاه معادل عدد سريال معادل شهر سريال معادل شماره شماره پلاك نوع پلاك

I12B345-67 67 I12B345 67 345ب12 ايران (شخصي)

I12E345-11 11 I12E345 11 345ع12 ايران (عمومي)

S12B345-0511 11 0511 S12B345 مشهد 345ب12 ليزري شخصي

E12345-021-77 77 021 E12345 تهران-77 12345 قديم عمومي كد عددي

S12345-021-B B 021 S12345 تهران-ب 12345 قديم شخصي كد حرفي

دوستان باز اگر اشكالي داشتيد من در خدمتم
87.gif

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
کسی خبری نداره برای ماشینهایی که کارت سوختشان صادر نشده باید چکار کرد؟ ویژه نامه ای چیزی؟ شما چیزی نشنیده اید؟

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
ما هم هر جا زنگ می زنیم میگه صادر نشده ؟
عجیب ؟
این اس ام اس هم که کشت ما رو نمیشه

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی خبری نداره برای ماشینهایی که کارت سوختشان صادر نشده باید چکار کرد؟ ویژه نامه ای چیزی؟ شما چیزی نشنیده اید؟

صادر نشده اصلا يا اينكه آدرس نداره و تو اداره پست مونده ؟
چون اونايي كه تو اداره پست مونده يه ويژه نامه براش چاپ شد كه شماره پلاك ها رو زده بود و گفته بود كارتشون كجاس كه برن بگيرن ...

ولي اونايي كه صادر نشده يه دليلش اينه كه جزء پلاك تعويضي بدن ولي اقدام به تعويض نكردن واسه همين براشون اصلا صادر نشده ...كه بايد برن اقدام كنن احتمالا جريمه هم بدن كه صادر كنن

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ا هم هر جا زنگ می زنیم میگه صادر نشده ؟
عجیب ؟
این اس ام اس هم که کشت ما رو نمیشه

sms هم جواب خاصی نمیده، همون جوابی رو که توی سایت میده، میده.

بالا