آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

کارت گرافیک برای Battle Field 2

شروع موضوع توسط shahramcat ‏11 جولای 2005 در انجمن بازیهای کامپیوتری

  1. shahramcat

    shahramcat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,906
    تشکر شده:
    65
    محل سکونت:
    Iran , Tehran
    سلام

    بچها Battle field 2 چه کارت گرافیکی میخواد تا تو 800.600 راحت بشه بازی کرد؟

    من FX5500 turbo 128mb دارم اما مثکه نمیکشه!

    حالا میترسم بگیرم نتونم بازی کنم.کسی بازی کرده اینجا کمکم کنه.مرسی
     
  2. arash_13

    arash_13 کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2005
    نوشته ها:
    86
    تشکر شده:
    3
    من این بازیرو بازی نکردم و نخواهم کرد ! ولی سیستم وحشتناک قوی میخواد !! حداقل fx 5700 !!!! واقعا مسخرس . من نمیدونم مگه گرافیک این بازی چی داره که همچین سیستمی میخواد

    به نظر من بیخیال این بازی شو چون تو ایران هم نمیشه این بازی رو به صورت multiplayer بازی کرد single هم اصلا ارزش نداره
     
  3. irgamer

    irgamer مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2003
    نوشته ها:
    2,030
    تشکر شده:
    14
  4. sota

    sota کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2003
    نوشته ها:
    207
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    طهرون
    راستش من با یه 5900XT نمیتونم برم تو مدیوم، همون 800 در 600 و low بهم بازی میده!
    البته مشکل اصلی به نظرم حافظه هستش به خاطر Texture های حجیم و سنگینش، پیشنهادی بازی 1 گیگابایت رم ناقابل هست :f34r:
     
  5. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اوه ! چه خبره ! 1 گيگ رمممم؟؟! [​IMG]
     
  6. hossein61

    hossein61 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آپریل 2004
    نوشته ها:
    167
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Tehran
    من اين بازيو 1024x768 با 4XFSAA بازي مي كنم(Highest Quality)
    البته 1280x1024 و 2xFSAA هم امتحان كردم ولي رمم كمي كم بود و كمي كند شد.اينم مشخصات سيستمم:

    cpu:sempron 3100
    ram:768MB
    Graphics: Sapphire Radeon 9800 128Bit 256MB
     
  7. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
    با اين سيستم پايين خيلي عجيبه كه اجرا ميشه!![​IMG]
     
  8. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  9. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    من با سیستم داداشم بازی میکنم .مشخصات سیستم رو مینویسم .
    سی پی یو : 2.8گیگاهرتز فول کش . باسه 833 .
    رم : 1گیگ .
    گرافیک : 5700 جیفورس 256 .
    ولی باز هم با رزو لویشن 800 در 600 بازی میکنم . تمامی تنزیماتش هم LOW هستش . ولی نرم اجرا میشه .
     
  10. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    کسی میدونه از کجا باید زمین باسش دانلود کنم ؟
    در مورد آن لاین بازی کردن هم از من سی دی کی میخواد . من هم که خوب این بازی رو از این خراب شده گرفتمم و سی دی کیش قبلا رجیستر شده . نمیدونید باسه این مشکل باید چه کرد ؟
     
  11. mooZmar

    mooZmar مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏9 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    7,432
    تشکر شده:
    139
    در مورد سوال دوم باید بگم که فقط باید CD اوریجینال داشته باشی !
     
  12. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    مرسی .
    من از کجا میتونم مپ دانلود کنم . خودم یه 2 ساعتی هست دارم میگردم ولی همش دری وری تحویلم میده .
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Xradical

    Xradical Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2004
    نوشته ها:
    1,030
    تشکر شده:
    3
    فكر كنم بايد تا ارائه نسخه اضافه(expantion pack) شونده بازي صبر كني هنوز خبرش در موردي نيست ولي به احتمال خيلي زياد مسه 1942 يه نسخه با مپهاي جديد براي اين بازي هم Digital Illusions ميسازه
    فقط اولين پچ بازي براش اومده كه بيشتر اصلاحاتش مربوط به بخش چند نفره مربوط ميشه

    من اين بازيو با يه p4 2.4 به همراه 1 گيگ رم با گرافيك 6800GT در وضوح 960×1280 اجرا ميكنم ضمن اينكه تو تنظيمات گرافيكي خود بازي هم Texture Filtering رو High هس كه در واقع فعال كردن فيلتر گذاري anisotropic در نمونه برداي 4x در خود بازيه بقيه موارد هم همه رو high هستن ضمن اينكه antialising رو off كردم تا فداي فريم قابل قبولي برا بازي باشه كلا در همين حالت هم كه بازي ميكنم بعد از لود كردن دو سه تا مپ،رم كاملا پر ميشه و بازي داراي تاخيرات زيادي ميشه هر چند پهناي باند حافظه و زير سيستم حافظه من نسبتا ضعيفه اما بايد گفت اين بازي يه قورت دهنده حافظه سيستمه
    هر كي كه اين بازيو انجام ميده پيشنهاد ميدم كليه تنظيمات تصويري رو از تو خود بازي انجام بده و از driver setting كارت گرافيكش هيچ چيرو فعال نكنه(منظور AA,AF) اين چيزيه كه خود ati,nvidia هم recommend كردن
     
  15. saeid_2001

    saeid_2001 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 می 2005
    نوشته ها:
    2,399
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    tehran
    اگه رو geforce 6800 خوب اجرا نشه پس رو چي ميخواد خوب اجرا شه
     
  16. sia999us

    sia999us Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,584
    تشکر شده:
    15
    من اين بازي رو با athlon 64 3400newcastle و 1 گيگ رم كينگ و asus 9600xt با تمام تنظيمات به جز aaf روي high راحت بازي كردم اتفاقا تمومشم كردم و از چيزيش كه خيلي حال كردم كيفيت صداشه كه البته با كارتهاي audigy2 خودش رو نشون ميده
     
  17. SherlockHolmes

    SherlockHolmes کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,017
    تشکر شده:
    841
    منم منظورم همينه ديگه!!
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی