• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کارت گرافیک تصویر نشان نمی دهد

ebi1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من به تازگي کارت گرافيک گرفته ام که در پايين کامل مشخصاتشو مينويسم ولي متاسفانه وقتي اونو نصب ميکنم سيستم بالا نمياد فقط چراغ مونيتور سبز ميشه و بس. مونيتور هيچي نشون نميده کارتو با کامپيوترهاي ديگه چک کردم درست کار ميکنه حتي کامل اسلات مربوط به کارتو تميز کردم و کارتو کامل سفت کردم از طرفي بايوس مادربوردمو به روز کردم ولي فايده اي نداشت ميشه راهنماييم کنيد چه کار کنم. ممنون ميشم
مشخصات کامپيوتر و کارت گرافيکمو پايين نوشتم

Mother board: GIGA 7ZMMH
CPU: 1333 THUNDERBIRD
RAM: 256 SDRAM

Geraphic card: ATI RADEON 7000 (64 MB

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ebi1352 :
با سلام
من به تازگي کارت گرافيک گرفته ام که در پايين کامل مشخصاتشو مينويسم ولي متاسفانه وقتي اونو نصب ميکنم سيستم بالا نمياد فقط چراغ مونيتور سبز ميشه و بس. مونيتور هيچي نشون نميده کارتو با کامپيوترهاي ديگه چک کردم درست کار ميکنه حتي کامل اسلات مربوط به کارتو تميز کردم و کارتو کامل سفت کردم از طرفي بايوس مادربوردمو به روز کردم ولي فايده اي نداشت ميشه راهنماييم کنيد چه کار کنم. ممنون ميشم
مشخصات کامپيوتر و کارت گرافيکمو پايين نوشتم

Mother board: GIGA 7ZMMH
CPU: 1333 THUNDERBIRD
RAM: 256 SDRAM

Geraphic card: ATI RADEON 7000 (64 MB

سلام دوست عزیز .... اول از همه کابل مانیتورتو به پشت کیس کاملا محکم کن ...

گمون کنم که با مادربورد با خشونت رفتار کردی ( در موقع نصب ) ... خوب مادربوردتو نگاه کن که ترک نخورده باشه و کاملا سالم باشه . آخه کوچکترین بد رفتاری با مادربورد می تونه باعث ترک خوردن اون بشه . اسلات AGP رو هم خوب نگاه کن که به دلیل خشونت نشکسته باشه . آخه من خیلی از دوستامو دیدم که موقع جا زدن کارت گرافیک مادربورد یا AGP رو به باد دادند .
از یکی از دوستات یک کارت گرافیکی بگیر و روی کامپیوترت نصب کن . اگر بازم این مشکل پیش اومد معلومه مادربردت به باد رفته . یه زنگی هم به گارانتی کارت گرافیکت بزن .:eek:

اصلا نگفتی کامپیوترت بوت می شه ؟ یا اشکالی در بوت هست یا نه ؟ یا فقط تصویری نمیاد ؟ بگو تا جوابتو بدم ...

******* دنیای سخت افزار *******

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اين مادر برد شما انبرد هست قبل از گزاشتن گرافيک جديد بايد بری تو بايوس و گرافيک اکسترنال
رو از رو pci بزاری رو agp اگه با اين کار نشد بايد بايوسای مختلف رو امتحان کنی من قبلا اين مين رو
داشتم مشکلم هم همين بود.

ebi1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hessam.dev :
سلام دوست عزیز .... اول از همه کابل مانیتورتو به پشت کیس کاملا محکم کن ...

گمون کنم که با مادربورد با خشونت رفتار کردی ( در موقع نصب ) ... خوب مادربوردتو نگاه کن که ترک نخورده باشه و کاملا سالم باشه . آخه کوچکترین بد رفتاری با مادربورد می تونه باعث ترک خوردن اون بشه . اسلات AGP رو هم خوب نگاه کن که به دلیل خشونت نشکسته باشه . آخه من خیلی از دوستامو دیدم که موقع جا زدن کارت گرافیک مادربورد یا AGP رو به باد دادند .
از یکی از دوستات یک کارت گرافیکی بگیر و روی کامپیوترت نصب کن . اگر بازم این مشکل پیش اومد معلومه مادربردت به باد رفته . یه زنگی هم به گارانتی کارت گرافیکت بزن .:eek:

اصلا نگفتی کامپیوترت بوت می شه ؟ یا اشکالی در بوت هست یا نه ؟ یا فقط تصویری نمیاد ؟ بگو تا جوابتو بدم ...

کامپیوتر اصلا بوت نمیشه یعنی اون بوقی رو که اول باید بزنه نمیزنه فقط چراغ مونیتور سبز میشه ولی هیچ تصویری نداره و کامپیوتر هم بوت نمیشه البته حدس میزنم در ضمن نگاه کردم مادربورد و اسلات درست بودند

ebi1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shork :
اين مادر برد شما انبرد هست قبل از گزاشتن گرافيک جديد بايد بری تو بايوس و گرافيک اکسترنال
رو از رو pci بزاری رو agp اگه با اين کار نشد بايد بايوسای مختلف رو امتحان کنی من قبلا اين مين رو
داشتم مشکلم هم همين بود.

آره آنبرده. داخل SETUP هم رفتم و همون کاری که گفتی کردم ولی فایده نداشت (همون آیتمی که میگه با AGP سیستم رو بوت کنم). در ضمن از سایت گیگا آخرین ورژن مربوط به بایوس رو که مال سال 2002 بود داونلود کردم ولی واقعا موندم دیگه چکار کنم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مسئله میتونه کارتت با این مادربرد مچ نیست کارتهای دیگه که گذاشتی بالا اومده چی بوده؟

به نظر من ممکن کارتت تقلبی باشه که اینجور کارتها رو هر مینی بالا نمیان

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
خوب حالا که اینجوری هم نشد .. چرا نمیبری گارانتی؟؟!!

shork

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از من :
shork خودت چطوری حلش کردی ؟
سلام
گفتم بايوسی مختلف رو امتحان کن.
برا من بايوسای قديميتر جواب ميداد.

hessam.dev

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ebi1352 :
آره آنبرده. داخل SETUP هم رفتم و همون کاری که گفتی کردم ولی فایده نداشت (همون آیتمی که میگه با AGP سیستم رو بوت کنم). در ضمن از سایت گیگا آخرین ورژن مربوط به بایوس رو که مال سال 2002 بود داونلود کردم ولی واقعا موندم دیگه چکار کنم

برو تو بایوس مادربوردت و گرافیک Onboard رو غیر فعال کن . اگر درست نشد ، باید تنظیم Jumper روی مادربورد رو تغییر بدی . توی دفترچه مادربوردت نوشته چجوری این کار رو بکنی . بایوس رو هم به آپدیت کن . موفق باشی ...

ebi1352

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hessam.dev :
برو تو بایوس مادربوردت و گرافیک Onboard رو غیر فعال کن . اگر درست نشد ، باید تنظیم Jumper روی مادربورد رو تغییر بدی . توی دفترچه مادربوردت نوشته چجوری این کار رو بکنی . بایوس رو هم به آپدیت کن . موفق باشی ...

حسام عزیز.ممنون از راهنماییت ولی میشه عنوانشو به انگلیسی بگی. یعنی تو قسمت بایوس که میگی چه عنوانی رو باید غیر فعال کنم.تو دفتر چه مادربورد هم چیزی درباره تنظیم جامپرها ندیدم میشه راهنماییم کنی.مرسی

بالا